icon

10 minút kliknutých v dochádzke pred príchodom

lenusa18
3. dec 2020

Zdravím,

Potrebujem poradiť. Stala sa mi taka vec, priznávam chcela som mať 10 min navyše tak som sa oznacila v dochadzke skôr.

Každý vo firme to skúsil chodia na cigu jak príde akurát mne na to prišli.
Viem ponesie si následky je to moja chyba. Chcem sa Vás ale opýtať ci mi kvôli tomu skutočne môže dať výpoveď? Aké následky mi hrozia? Chcem sa na zajtra pripraviť psychicky. Ďakujem za každú radu

Strana
z2
fokuska
3. dec 2020

@lenusa18 A nhenevaj sa, ale se pozrie dochadzku - ty si kliknuta, ze si uz tam. Zatelefonuje ti teda a za to je debil, ze zavolala a pocul v pozadi premavku, cize prisiel na tvoj podvod??
Prva drza vec bola, ze si to takto chcela oklamat, druha ako sa o sefovi vyjadrujes. Rovnako neries kolegov, ale zametaj si pred svojim prahom.

Chcela si to obabrat, nevyslo to, prichytili ta. Tak budes niest nasledky, uvidis. Mozes dostat napomenutie, alebo ak sa ma na co odvolat v ramci internych smernic, tak aj okamzite skoncenie PP (na to nie je potrebny tvoj podpis, a ak tak jedine, ze si dany dokument prebrala). Ak ti bude nutit podpisat dohodu, tak to odmietni.

lenusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
3. dec 2020

@lenusa18 tak naco si sa trikrat ospravedlnovala ?

lenusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
fokuska
3. dec 2020

@lenusa18 Tak potom stale hovor ze to bola chyba, ze sa to stalo omylom, ze ta to mrzi, budes davat pozor.
Ale vela zalezi na tom ako je robeny ten dochadzkovy system, v nasom by take nieco nepreslo, lebo to nefunguje na 1 klik, ale viackrat sa to potvrdzuje, cize neexistuje ze to niekto tak vyklika omylom.

lenusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
lenusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
fokuska
3. dec 2020

@lenusa18 Nerozumiem...co si nepovedala ze niekto?
A kde si "tam" bola na telefone a ake manka spominas? Nehnevaj sa, ale ozaj pises veci tak chaoticky, ze je tazke sa v tom vyznat a dat ti normalnu odpoved.

lenusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
fokuska
3. dec 2020

@lenusa18
1. Viem ako funguje pohyblivy pracovny cas, ale ten ta neopravnuje zadavat ze si v praci ked v nej nie si.

2. Ak si chcela vediet kolko si v minuse tak si si mala pozriet prehlad, statistiku alebo ako to mate nazvane a nie odkliknut sa ze si akoze v praci - to na co bolo dobre?

3. Stale inak, teraz pises, ze so mu na rovinu povedala, ze si sa ty tukla, predtym ze si sa nepriznala a ze si tvrdila ze to bola chyba.

4. IP zariadenie ma mat co spolocne s tym, ci si sa tukla skor ci nie? Ved to len identifikuje, ze ano, bolo to z tvojho telefonu.

veronikaszabova
3. dec 2020

@fokuska tusim kecas sama so sebou 🙂 autorka vsetko pomazala, asi si nestoji za svojimi tvrdeniami.

fokuska
3. dec 2020

@veronikaszabova Ahaaa, no parada :D nema si velmi za cim stat, lebo v kazdom komentari pisala inak, tak som sa z toho nevedela vysomarit...

basska_b
3. dec 2020

Dáva sa PPDčko. Porušenie pracovnej disciplíny. Ale to sa dá tuším dvakrát a tretíkrát až letís. V korporácii je ťažšie dať výpoveď zamestnancovi, ako u súkromíka. Keď sa mu nepáčis, vie ti dať nejakú ponuku, ktorá sa neodmieta... alebo znepríjemnit prácu tak, že odídes sama. Najmä ak si už predtým mala pocit, že niekomu vadis.

nyusika
3. dec 2020

@fokuska nebola si jedina.
ja som rozumela iba tomu, ze kolegovia chodili fajcit a nieco ukradli zo skladu.

snazilka_bio_mamka
4. dec 2020

@lenusa18 daj mi vediet ako to dopadlo.. aj ked do sukromnej. Nerob si hlavu z blbych komentov, kazdy moze chybovať. Drž sa!!!

veronikaszabova
4. dec 2020

@snazilka_bio_mamka davno zrusila ucet

nyusika
4. dec 2020

@veronikaszabova fúha, tak keď kvôli tejto diskusii, problém nebude v desaťminútovom meškaní do práce

snazilka_bio_mamka
4. dec 2020

@veronikaszabova ja ze si len povymazavala prispevky... no tak nič teda

Strana
z2