icon

Akú známku dať na konci roka?

18. jún 2024

Ahojte prosím vás nájde sa tu medzí vami učiteľka ktorá by sa vyjadrila akú by dala známku na konci roka ? . Čakala som že 2 však čítať na edupage viem . No dnes učiteľka že 3 pýtam sa prečo no lebo diktát tam má 3, 3, 5,2 akože ostala som v šoku . Áno nevie mi písať diktáty proste robí tam úplne banálne chyby a učiteľka prísna proste neodpustí chýbajúcu bodku či dlžné alebo bodku na konci vety . Zo všetkého má 2 len sjl jej bude svietiť 3 lebo diktát

srdeenko19
19. jún 2024

@zuzanockamt normálna otázka, zaujíma ma to, si predstav. Hovoria si známky medzi sebou.

avanka
19. jún 2024

@srdeenko19 tiež mi príde čudné,že viete známky ostatných. Syn mi veľakrát ani nevie povedať, ako dopadli ostatní napr na koncorocke,vidíme len priemer

zuzanockamt
19. jún 2024

@srdeenko19 Ale prečo po internete riešiš cudzie deti? To je už poriadne cez.

srdeenko19
19. jún 2024

@zuzanockamt prosím ta pekne, konci s tým utocenim, lebo ta nahlásim. Píšem anonymne, nepíšem o aké deti, ani školu sa jedna, ani aký ročník. Sa spamataj.

zuzanockamt
19. jún 2024

@srdeenko19 Pokojne ma nahlás. Podľa mňa je to divné riešiť známky cudzích detí, vypisovať to do verejnej diskusie.

srdeenko19
19. jún 2024

@zuzanockamt ešte raz si precitaj, že to je anonymná otázka, nikde nespomínam žiadne detaily, len otázka, pre učiteľky, nič viac. A ty a ešte jedna ste hneď ako osy, to je otrasne.

zuzana76
19. jún 2024

@srdeenko19 to je priemer 1,81, zda sa mi to vela, bez tej stvorky by som aj ja davala sancu na jednotku, aj ked aj dve trojky na jednotkara mi uz pridu vela, pochopim jednu trojku, nejake dvojky a vela vela jednotiek a potom moze byt jednotka. ide o to, ze aj ucitelka mohla niektorý test postavit tazky a sama si uvedomuje, ze bol tazky napr. tak tu znamku rata s privretymi ocami.

dadis
19. jún 2024

@srdeenko19 Tak nech si to dcera vybavi s tymi detmi a dohovori im, ze sa maju ucit cely rok a uz mohli mat pokoj a bolo by to spravodlive 😅🤣. Nauc ju: Dopraj a bude ti dopriate. Mne toto nahananie za znamkami, porovnavanie, pride uz ozaj cez.

srdeenko19
19. jún 2024

@zuzana76 ďakujem ti pekne za tvoju milú odpoveď k VECI. 🙏 si super.

srdeenko19
19. jún 2024

@dadis nevypisuj dristy prosím ta. Zrejme sa to týka aj tvojho dieťaťa, keď si tak vybuchla?

zuzanockamt
19. jún 2024

@srdeenko19 A čo majú s tým ostatné učiteľky. Právo hodnotiť má predsa tá jedna konkrétna, nikto iný. Ona si stanovuje kritériá hodnotenie.

avanka
19. jún 2024

@srdeenko19 áno,vyzerá, že to je nespravodlivé voči dcére, ale nevieme druhú stranu ...
Takže ťažko povedať

dadis
19. jún 2024

@srdeenko19 Daj si magnezium. Tyka sa to mojho dietata, dokonca oboch 🤣🤣

srdeenko19
19. jún 2024

@zuzanockamt nechápeš, ze chcem počuť názor pani učiteliek, ktoré sú tu? Už ma neoznacuj, nie som zvedavá na tvoje odpovede o ničom.

dadis
19. jún 2024

@srdeenko19 Ona je ucitelka

srdeenko19
19. jún 2024

@dadis no vidíš to, tak preto si vybuchla a sa ta to dotklo.

luccija
19. jún 2024

@avanka ja Ti rozumiem tiež chodí dcéra na vychytené bilingválne gymnazium aj nám chýbali body k dobru za olympiády na, ktoré nechcela chodiť o to viac musela zamakať na prijímačkách.Ale aj tak mi to je proti srsti vyvíjať taký tlak na známky a musíš, lebo ..lebo raz si budeš vyberať VS a pod ..
@dadis tiež som jej tak povedala nech nenahana pár percent povedala, že ide vyskúšať nič za to nedá a vyšlo jej to.Ale ja mám iné nastavenie.A vieš...aj tu vidís, že nie je dvojka ako dvojka
@zuzanockamt veď deti si aj samé posielajú známky medzi sebou čo to je nejaká tajnosť?

dadis
19. jún 2024

@srdeenko19 🙈🙈

zuzanockamt
19. jún 2024

@luccija Áno, ale asi neočakávajú, že si ich potom vďaka premotivovanej matke nájdu niekde na internete. A pred druhými rodičmi sa napr. o známkach hovoriť nesmie. Vždy len pred konkrétnym rodičom a len o jeho dieťati.

srdeenko19
Odpoveď bola odstránená
dadis
19. jún 2024

@srdeenko19 Ved ja som sa v tej diskusii predsa nasla 🤣🤣🤣

srdeenko19
19. jún 2024

@dadis teba beriem s rezervou. Obrovskou. 🤣

luxus10
19. jún 2024

@zuzanockamt vsak ucitelky vsetky znamky citaju pred celou triedou...ake tam tajnosti...

zuzanockamt
19. jún 2024

@luxus10 Píšem o rodičoch.

luxus10
19. jún 2024

@zuzanockamt viem...

dadis
19. jún 2024

@luxus10 u mojich deti uz nie

luccija
19. jún 2024

@luxus10 nehovoria známky pred triedou aspoň na strednej...ale vidím, že si ich posielajú na messenger, viber medzi sebou

zuzana76
19. jún 2024

@luxus10 necitam znamky pred triedou, pisomky sa rozdavaju, ziaci sami si ich porovnavaju medzi sebou, na konci sk roka zaokruhlujem tak, ze si dieta zavolam do prednej lavice a komunikujem s nim, co si ono mysli, v com by sa malo zlepsit, kde sa zlepsilo, jeho sebahodnotenie doplnim mojim hodnotenim. ostatne deti zatial robia svoju aktivitu, robim to z dovodu GDPR

simca06022011
19. jún 2024

@luxus10 uz davno nie 🙂

zuzana76
19. jún 2024

aj velke testy vyhodnocujem tak, ze si dieta zavolam ku katedre, prejdeme spolu pisomku a vysvetlim, kde malo chyby a co treba dobehnut