icon

Je táto pracovná ponuka pre vás tá pravá?

25. júl 2024

Kandidát/ka musí byť procesne orientovaný človek, hľadá cesty, ako správne analyzovať či rozdeliť množstvo marketingových operácii a zrealizovať potrebné úkony v rôznych systémoch, so schopnosťou ustriehnuť si detaily a nuansy jednotlivých kampaní pre značky, produkty, riešenia, partnerstvá...
Na tejto pozícii ste zodpovedný-á za alokáciu nákladov na marketingové aktivity a plánovanie, manažment, claiming a reporting peňazí od nadnárodných technologických značiek (vendorov) v súlade s ich podmienkami a termínmi.
Je to zároveň úplne kľúčová pozícia - kontakt a zdroj informácií pre interné tímy produktových oddelení a financií pri alokácii marketingových nákladov na partnerské (zákaznícke) akcie - eventy, workshopy, kampane, reklamy a podobne.

Ideálna kandidátka (kandidát) je skvele zorganizovaná osoba, štruktúrovaná, pokojná povaha, žiadna hystéria ale nádych výdych, poradí si s ťažkými situáciami, ukľudní všetkých zúčastnených a dodá schválené podklady na fakturáciu 🙂 easy 🙂
Pozícia je obsadzovaná ako zástup počas rodičovskej dovolenky, ale obvykle si všetkých takýchto pôvodne "zástupcov" aj tak vo firme nechávajú.

Zamestnanecké výhody, benefity
výýýýbronýý šéf!

veľa práce z domu

Strana
z2
autor
25. júl 2024

Možno som stará škola ale pre mňa je táto ponuka chaotická a neprofesionálna

janai1
25. júl 2024

No tak na ňu nereaguj

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sintra
25. júl 2024

Je to jednoznacne inzerat, co cieli na genZ 🙂 Inak uz z tych naznakov medzi riadkami je citit, ze je to dost stresujuca praca a este sa od teba vyzaduje, aby si ukludnovala ostatnych 🙂

pribinak
25. júl 2024

Príliš dlhé….to by ma hneď odradilo

luccija
25. júl 2024

A koľko ponúkajú za túto super prácu?😉tie benefity a výhody príliš nerozpisali

vikusjk
25. júl 2024

Baby tak ja som asi blbá, ale ja tomu rozumiem. A to mám teda viac, ako 35 r 😅 Nepracujem v marketingu, ale viem si predstaviť, že firma, ktorá je zameraná na marketing, kreatívu, vyhodí takýto inzerát, ktorý má pôsobiť presne na taký typ človeka, akého hľadajú. Dnes už niektoré firmy inzerujú takým voľnejším štýlom, menej formálnym by som povedala. Ak ťa teda neoslovil, nereaguj.

jaskolka
25. júl 2024

Ja som to ani nedocitala, veď už len ten elaborat odradí každého...

simca06022011
25. júl 2024

pre mna je to zla ponuka, nestrukturovane, chaoticke - viem co hladaju, ale pride mi to ako keby to pisala niketo kto sa silou mocou snazi byt strasne cool... ak je to len nejaky popis a potom je tam este ten klasicky "pridavok" s poziadavkami a ponukou vsetkeho, tak ok.. brala by som to ako varovny prst, ako bude asi vyzerat kolektiv a praca. AK je toto vsetko,a ni by som nereagovala.

twinflame
25. júl 2024

Mne ten inzerat (nemozem si pomoct) pride ako preklad z anglictiny cez Google translator. Nie je pisany clovecinou😉

taynee
Odpoveď bola odstránená
jarnajar
25. júl 2024

@lonely66 ale oni aj zjavne hľadajú človeka do 35 rokov, ideálne do 30. Ten inzerát jasne dáva najavo svoju cieľovku. Ale teda poruzumie mu aj obstarožná mileniálka (ja:D)

oriesocek
25. júl 2024

Lepsie je pisat vecne a cez odrazky. Vyzera, ze chcu komplet marketing, produktovy management, planovanie, orientaciu vo financiach a nakladoch...

yanni
25. júl 2024

Hladaju babysittera ;-D

vanilkovazmrzka
25. júl 2024

Nahodny generator slov

vanilkovazmrzka
25. júl 2024

Neznasam hentake neformalne akoze hrozne cool inzeraty, mam pocit ze tam robia stredoskolaci

doriiis
25. júl 2024

Že to znie ako práca,pri ktorej ti telefón zvoní aj v noci a notebook musíš mať aj pri varení večere rodine.Nie ďakujem,mne je prednejšia rodina ako práca.Pracu nechávam v práci a po prejdení turniketov zabúdam,že som tam vôbec bola

lienka.7
25. júl 2024

@autorka za mna taka holka "pre vsetko"
No ešte daj aké vzdelanie požadujú, jazyky a plat 👌
A inak, ze výborný šéf. To je pri práci z domu snad každý 🤣🤣🤣

mikadooo
25. júl 2024

Mne to príde, že niekomu sa proste nechcelo moc babrať s inzerátom 🤣. Tak to tam nahádzal pri rannej kávičke alebo večernom pifku (prosečku...). Ale šla by som vyskúšať, prečo nie. Mám 40+ , z chaosu vytváram poriadok denne, viem sa v tej pozícii celkom nájsť, akurát už som zakotvená inde 😁.

petamich
25. júl 2024

Zrejme nie si cielovy segment ;)

Ja tomu co hladaju ako takemu rozumiem (a davno nemam 30), neviem, kde kto vycital niektore komentare, ktore tu v diskusii zazneli, kazdopadne zrejme ide o mladsi kolektiv, ponuka je pisana v takom neformalnom duchu

Niekomu inemu sa mozno prave toto bude pozdavat a cielovu skupinu to podla mna oslovi

bonboniera
25. júl 2024

Neviem síce čo je na tom inzeráte nepochopiteľne ale logicky ak mu ani nerozumieš tak sa na tu prácu nehlas, jednoduche
PS toto genZ ani nelizlo

vali_44
25. júl 2024

Pozri si český startup. Tam nájdeš len takéto ponuky 🙂

simca06022011
25. júl 2024

@lienka.7 hlavne vyborny sef, napise hocikto o sebe :DDD

petamich
25. júl 2024

@simca06022011 ved tu ponuku vobec nemusel pisat ten sef 🤷‍♀️ a teda vobec nemusel pisat o sebe, kludne to moze byt podriadeny, kolega, HR...

simca06022011
25. júl 2024

@petamich JASNEEEE. Tak to pisal nejaky kolega , hr, podriadeny.. ritolez :DDD proste to co sa hovori o sefoch z akehokolvek kanalu to ide ci od neho ci od zamestnancov, vobec nemusi byt v konecnom dosledku pravda. Cize ako nejaky benefit to spominat, ked ot ma byt samozrejmost = trapne.

eeffka
25. júl 2024

Cisto akoby to pisal niekto od nas z mkt odd, v preklade : budes nahanat ludi pod sebou aby vsetko slapalo a reportovat hore, ti pod tebou roka hore a ty sa osalis 🤣🤣🤣 izi 😁

petamich
25. júl 2024

@simca06022011 no ja by som o svojom sefovi bez mihnutia oka napisala, ze vyborny sef, netusim odkial prameni ten tvoj postoj, ja ten inzerat vnimam uplne v pohode a ci je sef vyborny si overis pokojne uz na pohovore 🙂 ale mozno mam v zivote len stastie na vybornych sefov

a vyborny sef teda zial rozhodne nie je samozrejmostou vo vela firmach 🤷‍♀️ takze niekto to skutocne ako benefit moze vnimat, pre mna je to dolezity faktor

betulinka1
25. júl 2024

Mna napriklad zaujalo, ze nepíšu hladame do mladeho dynamického timu novych mladych kolegov. To vo mne hned evokuje velku fluktuáciu ludi na pracovisku. Ja by som sa isla pozriet a pokecat si. Podla mna chceli zaujať, mozno to dali spravit AI.

alickapusinka
25. júl 2024

tak zložito ako píšeš tak rozprava Borbely o futbale same somariny.

buberova
25. júl 2024

Podľa mňa to nie je pozícia pre naliňajkovaného kockatého človeka a preto aj ten inzerát nie je ani trošku formálny... A myslím, že veľmi dobre vytriedi ľudí, ktorí sa im na tú pozíciu nehodia

Strana
z2