Mám doma malé dítě a pracuji. Jste na tom rovnako?
Ahojte holky,
dcera ma 11 mesicu a ja jsem zacala pracovat. Na plny uvazek. A nelibi se mi, ze se kazdy na me diva pres prsty, ze je moje holcicka moc mala atd. Proto, je tu nejaka maminka, ktera taky pracuje s tak "malym" ditetem? At se necitim sama.
Henikav 😀 😀 😀 😀 😀 😝
radka ano pisala som to...ale hovorila som o full time skolke, nie dieta niekam dat na 3hodinky..ved to je strasny rozdiel!
preplesknut potrebujes iba ty zato ako vies furt urazat, ja na rozdiel od teba sa nato neznizim, nepotrebujem, urazate sa tu niektore same 😀 😀 😀
rimmel rimmel, nieco ta vyviedlo z rovnovahy???
Teraz je to uz zrazu dobre ze sa ti o dieta budu starat cudzi ludia??
Podla mna je teda zamestnanie a prinos financii urcite dolezitejsie ako skola, ale je to len tvoja vec, len neviem ako si ty dovolujes odsudzovat inu mamicku, ktora sa rozhodla pracovat, urcite nie preto, ze uz nevladze doma prehadzovat tie miliony vidlami 😀 😀 😀
womenne jaaaaaj ako sa mylis...no nevadi 😉 peace
hele dámy - ať už jsou názory jakkoliv opačné a protichůdné , dobře - ale přestaňte s těmi vulgarismy a sprosťárnami a útočením - nebo vás nahlásím. To fakt uráží můj jemnocit. 🙄 😝
Mimo jiné Rimmel mě jsi na jinéo diskuzi obvinila že bych neměla být matka a to pracuji na part time a z domova jsem do 15 hodin týdně, dítě je hlídané rodinou a ve svém prostředí. Opravdu si myslím že zbytečně útočíš na lidi a ono se to pak někde vrátí. Jinak ale souhlasím s tvým názorem, že tvému prckovi to určitě neuškosdí, pokud je společenský tak naopak může to protředí (nové hračka, děti ocenit) 🙂
henikav ... ty nemas chybu 😀 😀 😀 ... super 😉 🙂
jezis darmo tubudem pisat xkrat ze tu sa hovori o full time!!!!!!!!!!!!!!
darmo budem pisat ze som sa autorky pytala, ci by part time nebolo lepsie!! ste slepe, alebo to vidiet nechcete, pretoze tak ako ja, rady si rypnete 😉
Sicinka, no pekne 😝
sicinka prepac ze som utocila.
holky to je strašnééé - dnes chce každý dělat administrativu-se nedivím že není práce, vždyt už nemaj místa 😀
Už zrazu prepáč, ked aj ona tak ide činiť.
Ale kým tak ona nerobila, tak iná matka bola podla nej zlá 🙄
women niesom naivna, iba sa rada zabavam 😀
idem ja holky, maleho treba okupat 😝 😀
Jinak nemusí to být jen o penězích - já prostě chci mít svoji stabilní pozici v práci, protože takto mohu pracovat na part time tak dlouho jak budu chtít a za slušné peníze. Kdybych byla doma 3 roky tak v pokud bude trvat krize, tak mě s třemi platy propustí ale v každém případě budou trvat na mém zaměstanání na plný úvazek (májí omezené headcounty). Já šla do práce protože jsem chtěla a nestydím se za to. Nejvíc náročné je to pro mě protože němám čas na žádný odpočinek, ale malému tím věřím neškodím.
Holky můžeme se vrátit k tématu jsou tu pracující nmaminky? Někdteré věci mě za ten měsíc ještě trápí tak bych je ráda probrala 🙂 dekuji
já si teda myslím, že je taky něco jiného, pokud hlídá někdo z rodiny, nejlíp táta, nebo babička a někdo, kdo se dítěti může věnovat a být tam jen pro něho, než dát dítě do jeslí...kamarádka taky musela řešit situaci, kdy manžel neměl práci a ona se mohla vrátit na půl roku do práce na zástup - holčičce bylo kolem roku, tak to vzala a pomohlo jim to, táta byl toho půl roku na MD a fungovalo to dobře, kamarádka je velice zodpovědná maminka a holčičku samozřejmě miluje, ale prostě to bylo potřeba...ale jak už jsme psala, pro mě je nepředstavitelné dát několikaměsíční dítě do kolektivu, kde má teta nebo učitelka víc dětí a nemůže mu dát to co citově potřebuje, navíc já bych se nechtěla připravit o ty nádherné první slova, vidět jak začne lézt, chodit a podobně, pro mě to je něco, co se nemusí opakovat a je pro mě důležité, nejvíc...a to taky platíme drahý pronájem a peněz moc nemáme, přidelávám si trochu hlídáním dalšího dítěte - kterému je 2 a půl roku a hlídám jednou - dvakrát týdně, ale já bych Vojtíška prostě nikam nedala
HOlky, přestaňte se hádat, je to tu fakt nechutné. Vyčítáte Rimmel, že útočí, ale děláte totéž 🙄
Sonya - tak to se máte 😉 A co se u nás týká OČR, tak to asi bude využívat málokdo - nově je jen 6 kalendářních dní a první tři ti neplatí... Takže to vidím tak, že na nemoci se bude vybírat dovolená. Tudíž čistého času s dítětem 20 dní (já 25 + 8 paragrafů... Jak říkám, já si můžu skákat 😀 Tedy pokud to nezruší, než se vrátím do práce 😠 )
baby, uprime zo srdca vam chcem povedat, ze by ste mk nemali brat tak vazne.
shaula veru mas tam point.
uz vas necham, nebudem tu robit "zle" ale zapamatajte si, vytocit vas niekto moze iba vtedy, ak im to dovolite. 😉

henikav ... 😀 😀 😀 😉