Ako je to teraz s Covidom-19?
Vraj zase stupa pocet nakazeni. Ake ma teraz priznaky? Budete sa ockovat?
nikoho to uz nezaujima, uz sa "vari" nova pandemia, vraj vtacia chripka preskoci na cloveka a zacne sa sirit medzi ludmi.....no vedci to vraj vedia na 100%, mame sa na co tesit
Očkovať sa už nebudem, spôsobilo mi to nezvratné zdravotné problémy ... ja už sa k tomu staviam, ako ku každému inému respiračnému ochoreniu ... ľudia v okolí, čo teraz COVID-19 mali resp. majú, bolesť tela, pár dní teplota, niektorí mali kašeľ, sopeľ, nič divoké.
Ockovat nie, vsetci sme to uz mali a len obnovime protilatky v utorok sme boli 4/6 doma pozitivnych, jedine, co ma nastvalo bolo, ze sme chudaka syna zo skoly v prirode museli ist zobrat a to bolo takych nevinnych 900km dokopi 🙄 Pozitivny je uz len muz... horucku som mala len ja, zvysok klasika sopel a dunenie hlavy, fit su uz vsetci, muz este jemna ciarka, zvysok ani to, od pondelka zas fungujeme normallne skola praca... proste sme schytali virus no... pri pribuznych 70+ by som zvazila preockovanie, pre nas zvysok je to spominany sopel s teplotou...
@dzulli1980 súhlasím, znova sa očkovať nebudeme, tiež máme zdravotné problémy po..
@marianini17 tak telo uz ma a len ich zduplikuje a porazi virus rychlejsie, tak som to myslela... minuly rok som bola chora skoro dva tyzdne, teraz asi styri dni... takze lahsi priebeh...
@miamia04 Nevsimaj si to. Pravdepodobne len konspiracna teoria. Vsimam si, ze Slovaci na Tenerife zacinaju sirit nenapadne konspiracie.
teplota 38,4
zimnica sa strieda s potenim, brutal kasel, cele telo boli, ale tak, ze sa nevies ulozit v posteli (svaly komplet odpisane), dychanie na polovicu
na 4 den fit
Je úplne jedno, ako si to nazveš, či covid alebo viróza, je to len bežné respiračné ochorenie, ktorým si na jeseň prejde skoro každý a bolo tu s nami odjakživa.
Manžel má covid teraz. Bolí ho hrdlo, teploty, zimnica ,bolesť tela a je zahuhmaný, ale nemá ani nádchu, ani kašel.
Ja sa začínam cítiť choro, tak uvidíme. Očkovaná nie som, a ani nebudem.
@miamia04
Myslis ze nas ovladaju? 😉
Milujem tieto storky..podme nieco ukut 🙂
Áno, počula som, že to je rozšírené. Ale covid tu už bude s nami navždy. A keď budeme mať sople alebo kašeľ, tak mame chrípku, za chvíľu začne jeseň, toho ešte len bude. A ani ma už nenapadne sa testovať. Správam sa zodpovedne vždy, keď som chorá. A očkovať? Ešte som ani nezačala 🤣🤣 a ani sa nechystám začať.
Autorka,
netreba sa bat, zacal stupat pocet ludi, ale uz sme rezistentnejsi, pretoze:
- vacsina z nas je ockovana
- vacsina z nas presla covidom
- najslabsie jedince sa uz pretriedili v tej prvej vlne, kedy bol silný vírus
@ruxandra
Pockat my ockovane sme uz davno mrtve 😉
Ale na druhej strane, co sa pise zdravotnych problemov po ockovani, aspon ludia maju dovod, comu to priposovat. Je to jednoducha psychologia - rychlo odhalime potencialnu pricinu, nemusime skumat, riesit... mame rychle odpovede. Ci pravdive, to nas netrapi
tak ako s kazdym respiracnym ochorenim na jesen.
stalo (deje sa) presne to, co som tu pisala uz v 2020😁 covid je fakt ako chripka - co sa priebehu a typu virusu tyka
nebola to jednoraz. zalezitost na jar 2020, postupne to mutuje (ako kazdy rok virus chripky), preto je ockovanie aj viacmenej zbytocne (vzdy novy typ), covid nezmizne (ako ani chripka), niektori maju vaznejsi, ini miernejsi priebeh (ako chripka), aj poriadna chripka ta zlozi na tyzden.
akurat sme sa ako ludia vdaka covidu naucili na ruska, co vlastne neuskodi ani tuto jesen, vlastne na akekolvek respirac. ochorenie, chranit sa pred virusmi: umyvanim ruk, kaslanim a kychanim do vreckovky, nie do ruk, a nakazeny a kaslajuci ostat doma
ja som mala kovid, a dvakrat v zivote aj realnu chripku a jednu bronchitidu, najhorsia bola bronchitida, kovid s chripkou tak narovnako co sa priebehu tykalo

Mali sme ho dva týždne dozadu,mamu pár dní iba hrdlo bolelo,môjho syna jeden deň bolela hlava,mňa to držalo asi týždeň,dráždenie v krku,sopel,bolesť tela,únava,kamaratkina dcéra jeden deň teplota,únava a pálenie očí..Kolega ho má teraz,má teplotu,hrdlo ho bolí..