Ako riešiť situáciu po operácii chrbtice?
Zienky moje, co robit?
Som cca 4 mesiace po operacii stavca krcnej chrbtice. Posudkova ma uz chce vypisat, ze teda uz je to OK.
Bola som aj na rehabkach, ale ja chcem ist este do kupelov a chcela by som byt ten rok na PN. Preco ma uz posiela? Ved to nie je sranda....
Akoze nechapem... Minule roky, to som ani na operacii nebola a nechala ma tak 5-6 mesiacov v pohode doma, aj som si na rehabky zasla... A teraz po operacii ma vyhana do roboty?
@anonym_619fe6 preco by som mala davat vypoved? Ved mam dobru robotu....
@anonym_autor tak chod robit
@anonym_autor tak chod robit
@momusik tak ale mam problem s chrbticou... A cely rok nevladzem... Aj ked je to dobra robota. No tak kazdy rok par mesiacov pomarodujem... Doktorka ma vzdy nechala... A teraz po operacii uz mam po 4 mesiacoch? Este nie som OK.
@anonym_35e85c ID mi zamietli, aj ZTP... ale ako vravim, necitim sa dobre. Preto som sla na operaciu, aby som mohla byt na PN. a oni ma teraz posielaju robit? Ved chcem ist do kupelov, som len 4 mesiace po operacii. Vsak po minule roky som bez operacie tolko marodila.... Ja to nechapem.
@anonym_autor Ty oddychuješ celé roky, vsak ty si nikdy neodpracovala celý rok. Do roboty by som ťa hnala bičom, ty voš lenivá.
@anonym_autor Ty oddychuješ celé roky, vsak ty si nikdy neodpracovala celý rok. Do roboty by som ťa hnala bičom, ty voš lenivá.
@anonym_ae6e03 nie je pekne urazat cudzieho cloveka... Ked ani neviete ake mam bolesti. Co mam akoze robit?
Lemra hnidavá sa tu hlási. Vitaj.
Wellnes v Kempinski zadarmenko na pol roka by bol fajn ?
@momusik tak ale mam problem s chrbticou... A cely rok nevladzem... Aj ked je to dobra robota. No tak kazdy rok par mesiacov pomarodujem... Doktorka ma vzdy nechala... A teraz po operacii uz mam po 4 mesiacoch? Este nie som OK.
@anonym_autor ty si podarena, neverim, ze je to pravda, ale pobavilo ako celok
@anonym_ae6e03 nie je pekne urazat cudzieho cloveka... Ked ani neviete ake mam bolesti. Co mam akoze robit?
@anonym_autor ... Na práci v obchode so suvenírmi nie je nič ťažké. A netvári sa, že áno.
Presne vďaka ľuďom ako ty pritvrdili v uznávaní a ukoncovani PN. A dobre urobili
@anonym_autor ty si podarena, neverim, ze je to pravda, ale pobavilo ako celok
@anonym_cf093e ja som prisla po rady ako to urobit, aby mi nezrusili PN... ci co? Mam vybrat nejaku dovolenku a zas ist PN? No neviem, ci mi ju daju... Chcem ist do kupelov sa liecit.
@anonym_cf093e ja som prisla po rady ako to urobit, aby mi nezrusili PN... ci co? Mam vybrat nejaku dovolenku a zas ist PN? No neviem, ci mi ju daju... Chcem ist do kupelov sa liecit.
@anonym_autor mne je jedno, ako to spravis. Ale zabavit sa na tebe da dobre
Trollíš.
A na toto skús liečbu na psychiatrii. Lebo naozaj neviem ktorého normálneho človeka napadne trolliť. Len chudákov čo nemajú čo vo vlastnom živote riešiť.
Podla mna sa uz vobec neoplati ist do roboty, vsak do dochodku tu PN nejak natiahnes😄
@anonym_autor zbytocne nedaju ti znovu PN na to iste, uz je to osetrene
Vrat sa do prace podaj si ziadost o kupele a uvidis kedy ti ich schvalia
Proste chod pracovat a hlavne treba denne cvicit doma zo je zaklad liecby tak ako ta naucili na rehabkach
@anonym_autor do kupelov sa mozes ist liecit aj po ukonceni PN. Bud pojdes na PN alebo vyberies dovolenku. Spravis to tak ako to robia ostatni.
https://kupele.net/pn-pocas-kupelnej-liecby/
@anonym_autor Skús ti zlomiť chrbticu. Odporucam nech ťa niekto poriadne zbije po chrbte alebo skús skok do plytkej vody, možno sa PN podarí. Držím palce.
@anonym_autor Skús ti zlomiť chrbticu. Odporucam nech ťa niekto poriadne zbije po chrbte alebo skús skok do plytkej vody, možno sa PN podarí. Držím palce.
@anonym_ae6e03 to je nie je vtipne... Ja som po operacii!!!
@anonym_ae6e03 to je nie je vtipne... Ja som po operacii!!!
@anonym_autor nejde ti to trollovanie. Trénuj ešte.
@anonym_autor nejde ti to trollovanie. Trénuj ešte.
@maca1984 ja neviem co nechapes... Je, teda bolo uplne bezne byt s chrbticou aj rok PN...
@maca1984 ja neviem co nechapes... Je, teda bolo uplne bezne byt s chrbticou aj rok PN...
@anonym_autor Akútne bolesti krížov (lumbago): približne 3 až 14 dní.
* Vyskočená platnička (hernia disku) bez operácie: často 2 až 8 týždňov.
* Po operácii chrbtice: zvyčajne 6 až 12 týždňov, pri náročnej fyzickej práci aj dlhšie.
* Chronické alebo opakujúce sa bolesti chrbtice: PN môže trvať od niekoľkých týždňov až po niekoľko mesiacov, ak je potrebná intenzívna rehabilitácia alebo ďalšia liečba
@anonym_autor ale pred operáciou a nie po operácii. Moja mama v 72ke behala po 3 mesiacoch ako jašterica
@sasa1310 pred operaciou som bola vzdy len par mesiacov...
@anonym_autor zrazu máš bolesti, keď ti tu povedali do duše? Ja som operované na chrbticu bola a úspešne. Na 10ty deň som v domácnosti normálne fungovala. Po 4 mesiacoch som išla do roboty. Invalidný po operácií už vtedy nedávali. Tí, ktorí žiadali pred operáciou, tým dali. Nebol to môj prípad. Ak tvoja operácia nebola úspešná, choď konzultovať s operáterom. Poznám prípad muža, ktorý 5 mesiacov po op driekovej chrbtice sedel v bagri, bol bagrista a sedí do dnes. Operácie sú predsa NATO, aby človeku pomohli, nie z neho spravili invalida.
@anonym_ae6e03 Nj, ak by musela ist na vozik, to by bola istotka😃 fakt slaby troll tato autorka. Su tu lepsi, este treba pridat.
@anonym_autor nebolo. To len agentúra JPP povedala.
@anonym_autor ak Ťa vypíše posudkový lekár, musíš sa vrátiť do práce. Myslím že tam bolo obmedzenie že nejakých 7 dní Ti nemôžu dať PN na tú istú diagnózu. Poraď sa so svojím lekárom či bude
Ochotný Ťa znovu vypísať na PN. Hlavne od toho to záleží. Prípadne zmeniť lekára alebo iná diagnóza
@anonym_autor ak Ťa vypíše posudkový lekár, musíš sa vrátiť do práce. Myslím že tam bolo obmedzenie že nejakých 7 dní Ti nemôžu dať PN na tú istú diagnózu. Poraď sa so svojím lekárom či bude
Ochotný Ťa znovu vypísať na PN. Hlavne od toho to záleží. Prípadne zmeniť lekára alebo iná diagnóza
@anonym_1d822a takze po 7 dnoch mozem ist znovu PN. Aj s tou istou diagnozou?

Radost byt tvoj zamestnavatel. Kazdy rok si pol roka na PN? Keby si mala trochu chochmesu, uz by si dala sama vypoved. Tu ma pichne, tam ma boli... Kokos, taketo odrbavacky mam najradsej, fakt. Oddychnut si po procedurach? No princezna, cerveny koberec este nechces prestriet? A hodinky s vodotryskom?
@anonym_619fe6 preco by som mala davat vypoved? Ved mam dobru robotu....