icon

Covid-19 a Seroxat nepomáha

matulik12345
1. nov 2021

Ahojte, mám covid, asi 10 deň, horúčky už nemám ale stále sa necítim dobre, som slabšia a zadychabam sa, ale čo natrafí najviac totálne mi odišla psychika, mám panicke ataky, pálenie tela, nechuť do jedla a pocit na zvracanie, zhoršené videnie no úplne horor. Beriem už 10 rokov seroxat, všetko bolo ok a teraz si neviem rady, strašne zúfalstvo, poraďte pls

adri266
1. nov 2021

Najdi si vo svojom okoli covid ambulanciu a zavolaj tam.

luccija
1. nov 2021

@matulik12345 zhoršená depresia, úzkosť zľakla si sa choroby a zhoršil sa Ti stav plus jesen ...možno treba zvýšiť davku či pridať ukludnovaky chod k psychiatrovi

evkamotka
1. nov 2021

Mas oxymeter? Aku mas saturaciu? Ak 90 a menej, okmamzite smer pohotovost. Nemusis mat horucku a predsa covid zapal pluc (a to doma nevyliecis len tak). Saturaciu si meraj pravidelne

matulik12345
autor
1. nov 2021

@evkamotka nemám

matulik12345
autor
1. nov 2021

@luccija dala som si ukludňovák, je mi trochu lepšie, ale nevládzem stále.

matulik12345
autor
1. nov 2021

Najhoršie je že som ockovaná, pfizer, druha dávka bola v júli a takto ma to zložilo, nechápem

simca06022011
1. nov 2021

tak 10dni je malo... klud. Covid nie je prechladnutie, ze ti to prejde a budes o 5 dni fit. Zadychvanie, unava.. to je uplne normalen aj nejaku dobu po prekonani. Chce to cas.

adri266
1. nov 2021

@matulik12345 Vakcina nezaruci, ze covid nedostanes. Ale mala by pomoct, aby nedoslo k najhorsiemu.

evkamotka
1. nov 2021

@matulik12345 no ved bud rada ze si zaockovana. Predstav si ako by ta to zlozilo, ak by si nebola zaockovana a nemala, vobec ziadne protilatky

A kup si ten oxymeter

luccija
1. nov 2021

@matulik12345 ja som po slabom Covide bola zadychana, unavená a potila sa asi 2m.
Ak si mala teploty telo je oslabene.Oddychuj, spi, veľa vitamínov a kľudne si daj pár dní ukludnovak človek má strach...a, keď si uzkostny typ o to viac🙂
Ak máš doma dávaj si aj magnézium na paniku, pálenie je to fajn.Presla si niečím nepríjemným a psychika pracuje

janulienocka
1. nov 2021

Očkovanie pomáha zabrániť aby človek skončil v nemocnici, takýto priebeh ako máš je ešte celkom ok, chce to ešte čas, zatiaľ si pomôž ukludňovákom

anonym0001
1. nov 2021

@matulik12345 zacni brat ihned vit. B komplex rano a vecer spolu s magneziom. Kedykolvek citis, ze na teba ide atak, zober tabletku vapniku. B komplex je na imunitu aj na nervy. Uvidis, pomoze. Nieco si vygugli o tetanii, napr : https://analyzavlasov.webnode.sk/latentna-tetania/

lubilienka
2. nov 2021

ahoj, ja mam 6 den covid, tiez som ockovana bola druhou davkou v juli a ja mam zase pocit akoby som mala gucu v krku a naozaj je to tazke na psychiku.

cecilia29
2. nov 2021

Na psychické problémy z dôvodu longkovidu som čítala dobre recenzie na ľubovnik bodkovany

iwesska
2. nov 2021

@cecilia29 Ked berie Seroxat,tak lubovnik nesmie.

cecilia29
2. nov 2021

@iwesska to som nevedela - mam len skúsenosť že naši začali brať ľubovnik , možno tá info teda pomôže niekomu inému, kto si to prečíta konverzáciu