icon

Extrémna bolesť hrdla u muža po sexe

8. feb 2023

Máte skusenost, že by po oralnom sexe mal muz zápal hrdla, angínu, laryngitidu, hocico podobne? Ak áno, z coho to mali a aký bol priebeh? Ďakujem

Strana
z2
bennn
8. feb 2023

zda sa mi to ako blbosť

anjelicek26
8. feb 2023

To znie ako vyhovorka roka nemusiet zene robit oralny sex 🙄

viestta
8. feb 2023

Skor by som sa obavala, ze stafylokoky, streptokoky a ine potvorky z jeho anginy sa dostali tam dole.

autor
8. feb 2023

@anjelicek26 absolutne nie. Ma extremne zapálene hrdlo. Tretí týždeň je KO

autor
8. feb 2023

@viestta skôr opačne. Mne nič nie je, ale on je KO :(

panelacikova
8. feb 2023

asi sa bozkával s niekým s mononukleózou alebo angínou

tanyag
8. feb 2023

A lekarovi to povedal?

janinah
8. feb 2023

Nik nemé tri týždne extrémne zapálené hrdlo pokiaľ ma aspoň štipku rozumu a ide k lekárovi pre liečbu.Tak prestaň vymýšľať.

autor
8. feb 2023

@panelacikova teplotu nemal vôbec. Mononukleoza to nebude

autor
8. feb 2023

@janinah bral týždeň amoksiklav a nezabral. Lekárka hovorila že ma ešte pockat, že ATB majú aj neskorší nástup účinku. A dodnes je to horšie a horšie, zajtra ide znovu k lekárke. Neviem prečo by som si mala vymýšľať, opustí tuto debatu ak chceš byt primitivna aj naďalej. Dovi

anjelicek26
8. feb 2023

Antibiotika s neskorsim nastupom ucinku ako tyzden (???) mohol mat kludne mononukleozu, pri tom dokonca antibiotika brat nesmie naopak... a su ludia, co teplotu pri nej nemaju vobec btw... musi ist na stery a na krv, nie cakat, je to dlho.

mirkava
8. feb 2023

Nebol chorý už predtým? Toto som ešte nepočula, žeby si ty bola nosičom nejakej choroby? Ono nič nie je nemožné aj keď nepravdepodobné. Bol na výter?

autor
8. feb 2023

@mirkava ale akej? Nič mi absolutne nie je, preventivky vždy v poriadku, aj u obvodnej aj u gynekológa

autor
8. feb 2023

@anjelicek26 a čo sa robí pri mononukleóze? Ako sa to teda lieči? Je to vírus EBV, na to reálne neexistuje liek… aj keď nemyslím si že to je ono, príznaky sú podľa odbornej literatúry v 98% pacientov silne vysoké horucky, a systémové príznaky typu vracanie, hnacky a celkovo zle… on proste len a len to hrdlo extremne zapálene a mandle, nemôže ani hltať, nic

mirkava
8. feb 2023

Myslím ze to nemá od teda, asi len nahoda

anjelicek26
8. feb 2023

Sestra a jej syn mali takmer bezpriznakovu mononukleozu (potvrdili az s krvi) po tom, co potvridli nasmu, ju skriabalo riadne v hrdle bez teploty ci cokohokolvek ineho, jej maleho ani to, nakazili nas, syn mal ano 40ky vyse tyzdna...takze ano, mozny je aj taky priebeh, neviem, ci 98% - ked vela malo/bezpriznakovych to proste nezisti ani, lebo na krv proste nejde... im vybehnu na preventivke potom zle pecenove testy... hnacku ci vracanie nemal nikto z nich... je to virus, nelieci sa to, prejde to same... len to trva... a potom pol roka dieta na pecen... zajdite urcite na vyter a na krv...jedno alebo druhe vyjde a bude sa liecit cielene.

gabika8855
8. feb 2023

Ja som mala.mono ako anginu teda bolest hrdla upchate dutiny a nezaberali mi antibiotika

dianka555
8. feb 2023

@tanyag to mohol, nemusel predsa povedať koľko kund olizal.

petamich
8. feb 2023

@mirkava no len toto su choroby, ktore sa mozu preniest na teba 🙂 kedze vsade sa spomina penis (ale asi to moze platit aj opacne, neviem preco len ten penis)

petamich
8. feb 2023

inak prve co mi napadlo, ze mohol, ak ti ten oralny sex praktizoval hodinu a boli ste na svahu v alpach 🙂 tak vtedy asi by ho mohlo to hrdlo boliet

inak si to fakt neviem predstavit ale teda to ze som o niecom takom nepocula/necitala, neznamena, ze je to nemozne, ze ano

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
liv1
8. feb 2023

Nepocula som o tom, ale co sa tyka neutichajucej bolesti hrdla, vyuzila by som dostupne moznosti. Medzi nimi aj probiotika urcene predovsetkym na sliznicu ust, dala by som kloktat koloidne striebro (vzdy s casovym odstupom) a vzdy sa moze aj malinko napit nech to ide aj nizsie do hrdla. (U nas uz nie je kol. striebro sice urcene na vnutorne pouzitie, ale donedavna bolo a v okolitych krajinach stale je). Prestudovala by som nieco aj o ustnej kandidoze

tanyag
8. feb 2023

@dianka555 noo ja som myslela skôr, že mal povedať doktorovi, že lízal kundu a ochorel 😂 by ma zaujimal názor lekára na to 😁

dianka555
9. feb 2023

@tanyag veď aj ja som tak myslel, tiež by ma zaujímal názor doktora, možno sa nakazil z druhej kundy nie od priateľky.

beata110
9. feb 2023
akinom0077
9. feb 2023

Ano stretla som sa s tym. Problem bol v tom ze som dole mala “ streptokoka”

akinom0077
9. feb 2023

@akinom0077 a taktiez opacne - mne ked on urobil oral ja som mala strepto dole proste sme si to odovzdavali dokym nas gyn a urolog sucastne nepreliecil antibiotikami- sucastne

mircalla
9. feb 2023

Je sokujuce, ze mu lekarka nerobila vyter

akinom0077
9. feb 2023

@viestta Presne!

Strana
z2