Je vhodné používať jednu sonickú kefku pre celú rodinu?
Ahojte. Postupne som kúpila celej rodine sonicke zubné kefky. Prišla na to reč pri našej zubarke, a tá sa divila, že načo som kupovala 4 kefky, že ona ma doma jednu a menia si nadstavce. Že každý má svoj. A že aj kopa jej známych to takto robí, lebo že kefky zase nevydržia až tak dlho, a zbytočne je kupovať ich veľa. Baby, som ja divná, že sa mi to zdá zvláštne? Ako to máte vy?
U nás tiež bola električka jedna už teraz ma kazdy inu a svoju alenkedysi bola len jedna
Nemyslím si, že nevydržia dlho, skôr ste si časom mohli kúpiť nejakú novšiu verziu. Ak vam to nevadí z hľadiska financií, asi je komfortnejšie, keď má každý vlastnú. Inak úplne stačí jedna a meniť koncovky
Divná nie si ale prečo sa ti to zdá zvláštne? My máme síce každý svoju lebo chlap to kúpil v akcii ako balíček s dvoma kusmi, tak v jednej kúpeľni je jedna a v druhej druha, tu využíva dcéra . A aj na dovolenku bravame len jednu kefku
Divná nie si, tiez sme mali kazdy vlastnu sonicku kefku ale ked sa moja pred vyse 1,5 rokom pokazila, tak som pouzivala muzovu s mojou nasadou...takto sme fungovali do vianoc, kedy uz aj muzova divne znela a zas mame obaja nove (nie mega drahe, ale bol to darcek od rodičov)
No že práve preto napríklad, že čo keď viacerí naraz si chceme umyť. Alebo neviem, proste mi to ani nenapadlo, kým mi nepovedala zubárka. Na dovolenke, to je dobrý nápad brat len jednu.
Mame každý svoju, lebo ja mam veľa programov a muž so synom používajú len 1-2 programy
Jednu? Určite nie. Keď vidím aké ich majú naše deti zatečené a vždy keď ráno upratujem kúpeľňu im ju musím dodatočne poumývať. Aj keď sú moji, rozhodne by som s nimi jednu kefku nezdieľala
no u nas mas kazdy svoju kefku a aj hlavice si meni kazdy podla potreby. Ved ked idem niekam mimo domu na pracovnu cestu, alebo muz, tak co, kto by si zobral tu jednu kefku?? A deti tiez obcs niekam idu na noc (alebo aj na dlhsie) a svoje kefky si beru so sebou.
Preboha, kto by to stále menil. Ja som ráno 5:30 rada, že vôbec vidím. 😁😁
A mám jednu Xiaomi, ktorá fičí snáď 10 rokov. Možno aj viac. A je denne používaná.
Nam doniesol Jezisko a to sa mi zdalo blbe ze by niekomu priniesol len nastavce. Takze kazdy ma svoju komplet a dokonca inej farby 😉 Znami maju dve, jednu rodicia, jednu deti.
Mame kazdy svoju, ale fakt nikdy nevlacime dve ked niekde ideme. A ked sa jedna pokazila, dlho sme mali jednu, kym som sa konecne dokopala druhu kupit. Stale som zabudala
My,sme mali tiez 1 elektricku s muzkm a menili sme si nadstavce, ale to bolo este pred detmi. Potom sa pokazila...svagrina maju 4 deti (z toho 3, co uz maju zuby🙂), cize 5 na jednu kefku...po hygien.stranke sa mi to problem byt nezda, ale zda sa mi to neprakticke, ze ked si 5 rano chcu umyt zuby, je cakacka na kefku...
@kitycat to mate toľko miesta v kúpeľni? My máme jedno umývadlo 😬 a po byte s kefkou nebehame. Na víkend keď ideme niekto preč, berieme jednorazové kefky
Ďakujem za názory 😊 Ako je mi z praktickeho hladiska lepšie mať pre každého svoju. Ale zase na druhej strane je fajn, že máme kompatibilné nadstavce a v prípade potreby si vieme kefku požičať. Ale keby mi to zubárka nepovedala, asi by som sa nad týmto vôbec nezamýšľala a ani by mi nenapadla taka možnosť.
Kazdy maju svoju, komu by sa to chcelo menit alebo rano v strese, ked sa chcu vsetci vychystat, cakat... umyvadla mame dve a dost velke, problem nemaju...
kazda kefka ma bateriu a ta ma obmedzenu zivotnost ... u nas mame kazda svoju kefku .. v podstate jednou pre vsetkych nic neusetris,kedze ju skor opotrebujes
Ani by ma to nenapadlo,nie si jediná
My rodičia máme v spálni vlastnú kúpeľňu , ráno behať hore dole my k deťom alebo deti k nám do kúpeľne po jednu kefku alebo behať s nadstavcami.nezmysel
Deti majú vlastnú kúpeľňu, ktorú každé poobedie po práci pretieram,lebo sú všade pasty zaschnute po nich.
Mne to príde nehygienické,
som Monk trochu a syn má pravdepodobne OCD, ten nemôže mať ani so sestrou jeden pohárik a v ňom nedajboh vedľa seba uložené kefky, čo keby sa jedna druhej dotkla 😃.on by si viac zuby neumyl (ľudia, čo poznajú OCD, pochopia(
Kazdy ma svoju … obcas si umyvame zuby naraz takze niektore “ritualy” by nefungovali
Nemusis vôbec ľutovať! Vážne.
My sme to skúsili, jednu pre deti a jednu pre nás, striedali sme nadstavce. Mysleli sme, ako sme ušetrili... Lenže neustalym vyťahovanim nadstavcov sa obe po roku pokazili, už len vrčali a museli sme kupiť každému svoju novú.
Ja som synovi aj dcere kupila philips, syn sa odstahoval, kefku si zobral a tiez som zistila, ze s frajerkou pouzivaju jednu, len menia nastavce. Tiez mi to bolo divne, ale asi chcu usetrit.
Mať všetci jednu kefku je nehygienické, aj keď si nástavce meníte. A okrem toho, ako tu už bolo povedané, neustálym vyberaným a zastrhovaním nádstavcov sa tá kefka ničí. Nevydrží Ti dlho. Veď ak si každému členovi rodiny kúpila kefku kvalitnú, prečo by sa mala hneď skoro pokaziť. Ja mám kefku sama Braun s hlavicami od Oral B a frčí už 6 rokov.
Neviem, prečo Ti tá zubárka takú somarinu vôbec rozprávala.
My mame doma tri, ale to len preto lebo pouzivame rozne kupelne a nechce sa nam kefky prenasat. Kazdopadne keby sme mali len jednu kupelnu a nepotrebujeme mat viacere kefky kvoli cestovaniu napriklad, tak istotne je jedna dost - po pouziti mas nadstavec aj tak dat dole a umyt oboje pod vodou, cize vymena nadstavca kefke neskodi a ak sa ma pokazit, tak nech je to v zaruke a nech sa teda pouziva co najviac.
Každý má svoju kefku. Podla mňa je to tak hygienickejsie a aj praktickejšie. A vlastne ma to ani v živote nenapadlo, že takto šetriť 😃😂
mne sa to zda divne, ze by sme mali pouzivat jednu, kolko krat si ja vo vani umyvam zuby a zaroven muz v umyvadle, kazdy z nas troch ma vlastnu, kupila som sadu
mame jednu sonicku kefku, 4 nadsavce W2C a ma kaznom nadstavci ma kazdy farebnu gumicku na rozlisenie
Máme každý svoju. Ale keby chcem kúpiť drahú, kvalitnú napr za 150, 200e tak kúpim len jednu a nástavce. Sme traja a aj tak si neumývame zuby naraz
My sme styria, mame dve kefky a menime si nastavce. Kefky nemame oznacene, ktora je volna ta sa berie, casto si umyvaju zuby deti naraz a my s muzom naraz, takze jedna pre deti a druha pre nas by nefungovalo. Viac ako dvaja naraz si zuby neumyvame, ked sa jedna nabija tak sa prestriedame s druhou. Ked sme ich kupovali, nevedeli sme ci nam to bude vobec vyhovovat, ci ich deti budu chciet pouzivat atd, tak sme nebrali rovno kazdemu, ale zase jedna nam prisla malo. Mame ich vyse roka, zatial funguju aj nam stacia. A ked ide niekto prec, stale jedna ostane doma.

Ja suhlasim so zubarkou