Kde sa na východe dostať rýchlo na MRI?
Dobrý večer potrebujem to mri čím skôr nakoľko od výsledku sa odvíjajú aj ďalšie vyšetrenia a tie by som chcela pobehať kým som ešte PN. Kde hocikde na východe by ma vedeli vziať čím skôr s tým ze aj na výsledky sa nečaká dlho? Výmenný lístok od neurologicky samozrejme mám. Keby to stalo do 100€ za skorší termín tak by sa to ešte ako tak dalo 🙏 ďakujem za tipy
Podla popisu nemas urgentny stav a nejaka tvoja PN nikoho nezaujima. Pri podozreni na rakovinu prostaty som v ProMagnet Kosice dostal ako urgentny termin za 3 tyzdne.
Pozri si ich cennik ako samoplatca, vtedy ta zoberu za cca 300 - 500 aj do tyzdna. Ine pracoviska nepoznam.
@patrike bola som tam ako samoplatca, najprv som viac ako tyzden cakala na stretnutie s primarkou, potom dva tyzdne na termin a potom dalsi tyzden na popis. Platila som 450 eur a bolo to viac ako 3 tyzdne.
@macilaci tam som vypísala formulár a spätne ma kontaktovali ze júl. 🙄 Inde som ešte neskúšala volať len vypísala asi 3 formuláre
@anonym_autor vraj cez poistovnu doveru v presove. Maju tam tsky benefit.
nechaj sa doviezt sanitkou na JIS a urobia ti to okamzite. Tak to robia vsetci.
@anonym_73530f to co je za blbost? Toto isto vsetci nerobia
@anonym_autor evidentne az taky problem nemas, ze ty chces pocas PN o joooooojoooj vies kolko toho ludia chcu 😂😂😂
A neviem kde si volala, pochybujem, ze cely vychod , ja som v priebehu dvoch mesiacoch objednavala 3 ludi na MRI a dostali vsetci termin do 3tyzdnov max mesiac ( vychod SR) takze si pekne zapni internet evidentne ho vies pouzivat, ked vies najst MK a zalozit temu a obvolaj poctivo pracoviska
@anonym_73530f
toto je zart asi vsak?
@svetlonos nie, nie je to zart. Sam lekar mi povedal ze su 2 moznosti. Vypytam si termin mri, vyckam a potom vyckam vysledky...alebo budem par dni hospitalizovana a vsetko mi vedia urobit rychlejsie. MRI funguje aj v noci, pocas vikendov, z oddelenia ta tam odvezu a vysledky tiez veľmi rýchlo. Cize nie, nie je to vtip
@anonym_autor evidentne az taky problem nemas, ze ty chces pocas PN o joooooojoooj vies kolko toho ludia chcu 😂😂😂
A neviem kde si volala, pochybujem, ze cely vychod , ja som v priebehu dvoch mesiacoch objednavala 3 ludi na MRI a dostali vsetci termin do 3tyzdnov max mesiac ( vychod SR) takze si pekne zapni internet evidentne ho vies pouzivat, ked vies najst MK a zalozit temu a obvolaj poctivo pracoviska
@anonym_bb33b7 suhlasim, dcera mala mri v decembri, termin o 1,5 tyzdna v nedelu a ja som sa objednavala pred 3 tyzdnami a bola som minulu stredu.
@svetlonos nie, nie je to zart. Sam lekar mi povedal ze su 2 moznosti. Vypytam si termin mri, vyckam a potom vyckam vysledky...alebo budem par dni hospitalizovana a vsetko mi vedia urobit rychlejsie. MRI funguje aj v noci, pocas vikendov, z oddelenia ta tam odvezu a vysledky tiez veľmi rýchlo. Cize nie, nie je to vtip
@katkaseiner no ale nie vzdy hospitalizuju a nie vsade je vymozenost MRI, takze casto tito pacienti koncia s CT
Dakujem pekne za taketo zneuzivanie systemu
Niekto sa s NCMP alebo inym problemomov akutnym a zivot ohrozujucim nedostane na adekvatne vysetrenie lebo niekoho chronicky a dlhodobo bolia krize a urgentne potrebuje MRI lebo je na PNke tak aby netrebalo potom odchadzat z prace
Nonsens….
@katkaseiner no ale nie vzdy hospitalizuju a nie vsade je vymozenost MRI, takze casto tito pacienti koncia s CT
Dakujem pekne za taketo zneuzivanie systemu
Niekto sa s NCMP alebo inym problemomov akutnym a zivot ohrozujucim nedostane na adekvatne vysetrenie lebo niekoho chronicky a dlhodobo bolia krize a urgentne potrebuje MRI lebo je na PNke tak aby netrebalo potom odchadzat z prace
Nonsens….
@taktotedanie len ti poviem, bolo mi to navrhnute 2x a nevyuzila som to ani raz. To, ze to sam primar a lekar odporuca je asi irelevantne. Proste vedia ze to cele dlho trva. Chcu pomoct.
@taktotedanie len ti poviem, bolo mi to navrhnute 2x a nevyuzila som to ani raz. To, ze to sam primar a lekar odporuca je asi irelevantne. Proste vedia ze to cele dlho trva. Chcu pomoct.
@katkaseiner vypichla som situaciu, ktpru popisuje autorka

@anonym_autor ako máš zhoršené videnie? Robí sa ti slepá škvrna na obraze na ktorý pozeráš? Potom sa presunie? Alebo zmizne a znovu sa objaví?