icon

Kde sa na východe dostať rýchlo na MRI?

Včera o 18:53

Dobrý večer potrebujem to mri čím skôr nakoľko od výsledku sa odvíjajú aj ďalšie vyšetrenia a tie by som chcela pobehať kým som ešte PN. Kde hocikde na východe by ma vedeli vziať čím skôr s tým ze aj na výsledky sa nečaká dlho? Výmenný lístok od neurologicky samozrejme mám. Keby to stalo do 100€ za skorší termín tak by sa to ešte ako tak dalo 🙏 ďakujem za tipy

Strana
z2
slovakboy
Dnes o 04:09

@anonym_autor ako máš zhoršené videnie? Robí sa ti slepá škvrna na obraze na ktorý pozeráš? Potom sa presunie? Alebo zmizne a znovu sa objaví?

anonym_4e311c
Dnes o 04:10
@patrike

Podla popisu nemas urgentny stav a nejaka tvoja PN nikoho nezaujima. Pri podozreni na rakovinu prostaty som v ProMagnet Kosice dostal ako urgentny termin za 3 tyzdne.
Pozri si ich cennik ako samoplatca, vtedy ta zoberu za cca 300 - 500 aj do tyzdna. Ine pracoviska nepoznam.

@patrike bola som tam ako samoplatca, najprv som viac ako tyzden cakala na stretnutie s primarkou, potom dva tyzdne na termin a potom dalsi tyzden na popis. Platila som 450 eur a bolo to viac ako 3 tyzdne.

lodkadiz
Dnes o 06:50
@anonym_autor

@lodkadiz môžem poprosiť kde v Prešove? Zavolám si zajtra

@anonym_autor na oknkologii

anonym_b1a780
Dnes o 09:27
@anonym_autor

@macilaci tam som vypísala formulár a spätne ma kontaktovali ze júl. 🙄 Inde som ešte neskúšala volať len vypísala asi 3 formuláre

@anonym_autor vraj cez poistovnu doveru v presove. Maju tam tsky benefit.

Strana
z2