Panické ataky: Ako s nimi bojovať do návštevy lekára?
Ahojte, baby posledné mesiace mávam čoraz častejšie panické ataky. Niekedy trvajú krátko a niekedy dlhšie. Ale už mi to lezie na nervy. Čo robiť okrem návštevy lekara? Tam idem ku koncu mesiaca a určite to spomeniem len čo by som dovtedy mohla sama urobiť. Magnézko a B komplex užívam. Vďaka
@anonym_ceb6b3 môže to byť z nedostatku magnézia, aj vitamínu B a áno môžu tam byť aj iné veci
@anonym_autor malokedy sa zisti nizka hladina. Skor je to psychika.
@anonym_autor mas panicke ataky a ty ides na odber krvi, co ti chyba? Hlavne ze nechybaju arogantne komentare na zeny, co sa ti snazia pomoct. Co akoze by ti mali zistit z krvi? Ty si mala byt uz davno objednana k psychiatrovi. Z krvi ti nezistia nic, co by suviselo s tvojou psychikou.
@anonym_ceb6b3 to škoda komentovať, ženská si ide svoje, však aj tak nakoniec dostane odporúčanie na psychiatriu od doktorov, ale nechajme ju tak 😜, všetko je psychika nič iné
@anonym_6ab20f nie nie som objednaná k psychiatrovi k inému lekárovi kde mi zoberú krv a zistia čo mi chýba
@anonym_autor to je zbytočne....že si objednaná k inému lekárovi...Panické ataky sú pre psychiatra..to že tomu dali názov TETANIA aby to znelo akože lepšie a nie psychicky diagnóza ...to je len fopa..
Lebo nik iný ti a tým nepomôže len psychiater a psychoterapeut..lebo tu ide o psychické ochorenie ktoré má fyzicke prejavy
...
Má to spúšťač ktorý to celé spustí...buď si to priznať alebo nie.m
Ak si to nepriznáva zbytočne poschodia Trenčín Beckov lebo ti nezistia nič.
Max to hodia na malo magnézia a hotovo..
A budeš s tým žiť ďalej...pokiaľ si sama nepriznáva čo cítiš a s čím bojuje s tak ti to telo bude takto dávať najavo.
Psychiater ta predsa tiez vie poslat na mr a krv, mna poslal. Všetko mi vysetril. Preco pri panickych atakoch neist k psychiatrovi?
@nadijaeren no veď napíš som zvedavá
@anonym_autor a ako tí mám napísať keď si anonym?
@nadijaeren ty čo sa každému núkaš s pomocou??
@anonym_6abb97 nie každému. Iba tomu do čoho sa rozumiem
@anonym_autor od obvodného si dať zatiaľ predpísať lieky na ukludnenie a brat ich aj mimo záchvatu na ukludnenie nervovej sústavy.Od ďalších vyšetrení si nič extra neslubuj a hlavne s týmito príznakmi ťa na mri a ct ani nepošlú.
Pôjdeš na emg a odporučia vápnik, mg a lieky na ukludnenie, psychológa úpravu životného štýlu.
Z krvi ti môže vyjsť všetko dobré dôležité je ako mg pracuje medzibunkovo a to ti na krvi nezistia.Este sa vyšetruje štítna žľaza to už máš a čo náhodou nie si v menopauze.
Ak ideš hneď útočiť 🤣áno, mám to naštudované mám tetaniu aj som mala zopár panických atakov najlepšie zabrali lieky na ukludnenie a šport, dobrý spánok, magnosolv, vápnik dlhodobo, ale musia sa brat nie spolu a v dobrej dávke.A nazrieť do vnútra čo ťa stresuje ako sa k sebe správaš, koľko máš oddychu, akú prácu celkovo ako žiješ.Emg vyjde zle skoro každému z krvi som mala minerály v poriadku, ale neurológ mi to vysvetlil, že to nie je dolezite
@anonym_autor to je zbytočne....že si objednaná k inému lekárovi...Panické ataky sú pre psychiatra..to že tomu dali názov TETANIA aby to znelo akože lepšie a nie psychicky diagnóza ...to je len fopa..
Lebo nik iný ti a tým nepomôže len psychiater a psychoterapeut..lebo tu ide o psychické ochorenie ktoré má fyzicke prejavy
...
Má to spúšťač ktorý to celé spustí...buď si to priznať alebo nie.m
Ak si to nepriznáva zbytočne poschodia Trenčín Beckov lebo ti nezistia nič.
Max to hodia na malo magnézia a hotovo..
A budeš s tým žiť ďalej...pokiaľ si sama nepriznáva čo cítiš a s čím bojuje s tak ti to telo bude takto dávať najavo.
@domix147 Panické ataky a tetania su dve rôzne veci, ale veľmi podobné.
@anonym_ceb6b3 to škoda komentovať, ženská si ide svoje, však aj tak nakoniec dostane odporúčanie na psychiatriu od doktorov, ale nechajme ju tak 😜, všetko je psychika nič iné
@zuzubb007 buď taká láskavá neurážaj a nevysmievaj sa
@anonym_6a79e4 no veď sem nie?
@anonym_6a79e4 a vôbec aj ty si anonym
@anonym_autor neuražam ani sa nevysmievam, povedala som ti čo máš robiť, bohužiaľ to nevieš prijať tak si priznaj chybu na svojej strane, ataky sú len jedna možnosť na liečenie
@zuzubb007 nemám si čo priznať ale netreba sa tak chovať jak sa ty chováš

@anonym_autor mas panicke ataky a ty ides na odber krvi, co ti chyba? Hlavne ze nechybaju arogantne komentare na zeny, co sa ti snazia pomoct. Co akoze by ti mali zistit z krvi? Ty si mala byt uz davno objednana k psychiatrovi. Z krvi ti nezistia nic, co by suviselo s tvojou psychikou.
@anonym_ceb6b3 môže to byť z nedostatku magnézia, aj vitamínu B a áno môžu tam byť aj iné veci