icon

Vysoký krvný tlak u starých rodičov: príčiny a riešenia

stelly652
Dnes o 06:27

Ahojte ľudia včera sa stala taka situácia,že sa stala roztržka,hádka ohľadom vysokého krvného tlaky ide o to,že keď pozerám ako mama pije neustále kávy,starý otec neustále chodí do krčmy dá si tri panaki plus pivo a potom je agresívny až prchký,pretože ak mu vidím na papieri ako si píše aký ma krvný vysokí tlak tak sa mi zdvíha žalúdok aj ako sa pre jedáva s mastným jedlom s nezdravou stravou tak mi je až nedobre rodičia sú naučene tak jesť po svojich rodičov po mojich starých rodičov tiež mali problémy s tlakom je to dedične ja sa pamätám keď som pil neustále kávu,coféin tak som mal 167/52/89 nevedel som prečo až po čase som prišiel nato,že to kava robí ako náhle som prestal piť kávu a zdravšie sa stravovať tak krvný tlak sa mi upravil....a ja sa vás chcem opýtať tiež si meriate krvný tlak??...tiež ste také nervózne?...a nezdravo sa stravujete či dbáte sami na seba a vyhýbate sa zlej životospráve.....mate tiež s tým skúsenosti ako ja?

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 09:09
@stelly652

@minenkaa šak pomáham s varením odskakujem sem tam

@stelly652 tak odpovedz,stíhaš písať blbosti a nedokážeš napísať jednu odpovedal ,priamu ?
Varenie nie je nič ťažké ,vyhováraš sa

minenkaa
Dnes o 09:09

Údaj 162 je čo?

minenkaa
Dnes o 09:10

Napísal si mi za poslednú minúty tri zbytočne odpovede

stelly652
autor
@minenkaa

@stelly652 tak odpovedz,stíhaš písať blbosti a nedokážeš napísať jednu odpovedal ,priamu ?
Varenie nie je nič ťažké ,vyhováraš sa

@minenkaa tak čo sa mam od fotiť pri šporáku?..ale už končím sa varením

anonym_d68650
@minenkaa

Údaj 162 je čo?

@minenkaa IQ celej rodiny dokopy

stelly652
autor
Dnes o 09:11
@minenkaa

Údaj 162 je čo?

@minenkaa že je ten tlak vysoký a pre starších ľudí ešte v norme asi

minenkaa
Dnes o 09:11
@anonym_d68650

@minenkaa IQ celej rodiny dokopy

@anonym_d68650 nemôžem na to odpovedať

minenkaa
Dnes o 09:12
@stelly652

@minenkaa že je ten tlak vysoký a pre starších ľudí ešte v norme asi

@stelly652 ktorá hodnota z tlaku to je,sú vždy dve

minenkaa
Dnes o 09:20
@stelly652

@minenkaa tak čo sa mam od fotiť pri šporáku?..ale už končím sa varením

@stelly652 tak najprv pomáhaš s varením,teraz už variš ,vieš vlastne niečo isto?

anonym_28b266
Dnes o 09:25
@stelly652

@anonym_95fc39 tak že keď ja budem mať už vo vyššom veku tiež budem mať neustále taký to a nebudem mať šancu si ho znížiť??

@stelly652 prestan hladat stale nejake diagnozy. Ty sa nudis. Zacni nieco robit, pliest kosiky, nieco vyrabat. Zapln si cas niecim inym ako sledovanim niecoho, comu vobec nerozumies.

anonym_dd7395
Dnes o 09:52

@stelly652 káva dehydruje a demineralizuje telo, to je častá príčina výkyvu krvného tlaku. Kúp rodičom melasu miesto cukru obsahuje veľa minerálov.

anonym_7bf46d
Dnes o 09:53
@stelly652

@minenkaa a prečo to nevysvetlia pacientom svojim lekári ako sa majú stravovať,čoho sa majú vyhýbať akých nápojov ale stále len dopujú lieky,ktoré len utlmujú tlak treba pozerať aj príčinu ne hneď s liekmi

@stelly652 lekári to pacientom vysvetľujú, ale pacienti seru na to. Vsetko ohľadne tlaku, stravovania a životosprávy sa dozvieš na internete, tak ako všetko ostatné. Za 1 min googlenia. Postarať sa o teba na staré kolena nemusí nikto, si zdravý človek. Choď do práce a začni žiť.

Strana
z2