icon

Zísť sa s rodinou, aj keď mama má Covid-19?

24. dec 2023

Dievčatá žijeme v zahraničí otec je už negatívny mama nie ešte ma slabé príznaky nás malý je ale nachladnuty rozmýšľame stále ci sa večer zídeme ako každý rok alebo nie skrz covid 😪

zmrzlinka2021
24. dec 2023

Ja by som určite neriešila osobné stretnutia s akýmkoľvek chorým človekom.

anonymous87
24. dec 2023

My sme tiez zrusili spolocnu veceru 🤷‍♀️ mama je sice tiez uz negativna, ale sestra s muzom este nie… tesili sme sa, konecne po 5tich rokoch sme mali byt u nasich na veceru. Co uz

autor
24. dec 2023

@anonymous87 presne 😪

majlo1234
24. dec 2023

Je to na dohode. Mne vysiel este v utorok pozitivny test, ale mam iba upchaty nos, ziadne sople ani kasel. Syn zdravy. Moja mama ma k nim zavolala tak ci tak, je zdravotna sestra a vobec to neriesi😂ze ona ma po styroch detoch dobru inunitu, tak sme dnes dosli k nim.

iwesska
24. dec 2023

Je uplne jedno,ci ma slabe,alebo silne priznaky,ked ma Covid. Ani by som neuvazovala nad navstevou.

13uzivatelka11
24. dec 2023

S dieťaťom by som určite nešla k nikomu. Zvlášť keď ma tiež oslabenu imunitu po chorobe. Bohužiaľ, tento je cez sviatky veľmi veľa ľudí chorých. Ved sa stretnete neskôr, svet sa nezruti a urobíte si vianoce o par dni neskôr.

bimbambim
24. dec 2023

Kovid nekovid, chrípka nechripks k chorému človeku sa nechodí na návštevu sviatky nesviatky chorý človek potrebuje kľud a nie sa venovať návšteve aj keď je to rodina.

taktotedanie
24. dec 2023

Nesla by som