icon

10 ročný nás pristihol pri intímnostiach

jenny2009
16. júl 2018

Prosim Vas mal niekto skusennost ze ho dieta ako nase skoro 10 rocne pristihlo pri intimnostiach v palil do izby necakane v tichosti a je z toho uplne v traume a ja tiez, neviem uz ako vysvetlovanie typu ak sa rodicia maju radi nezabera je uplne zlomeny............:(

Strana
z4
jenny2009
autor
18. júl 2018

@mondolina no som myslela ze dospela osoba pochopi sarkazmus a vidis aj to sa stava ze nepochopi 🙂

jenny2009
autor
18. júl 2018

@rainee ano bol to sok dnes je vsetko v normale treningy, radost ale poviem ze na buduce to nemusim zazit, 🙂 a vdaka za postrehy a rady ci pozitivne ci negativne 🙂 v kazdom pripade som si ich precitala

mondolina
19. júl 2018

@jenny2009
Už som písala vyššie že som príspevky čítala zdola nahor, takže tvoj sarkazmus som nezachytila. Hlavná vec je , že chalan je zdravý a bez tikov a že ste mu to ako dospelí rodičia vysvetlili, aby sa z toho nezbláznil.

siska012
19. júl 2018

úprimne, aj ja by som mala traumu keby vidím rodičov, to asi každý 😂😂😂

didi35
19. júl 2018

Synovia majú 7 a 9 a toto už mame aspoň 2 roky za sebou. Veď v dokumentárnych filmoch o zvieratách, ktoré pozeráme, sa bežne hovorilo o párení a podobne. Tak som im to normálne vysvetlila, že to je potrebné u každého živého tvora...

taskataska
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
jenny2009
autor
20. júl 2018

@taskataska nebudem sa vyjadrovat na tvoj postrech, zamysli sa nie je predsa normalne ze dieta chce vidiet svojich rodicov v takej intimnej situacii ja som stara krava ale aj tak by som moju mama nechcela vidiet inflagranty....a co tu pleties pedofilov do toho, tak ako farar hocikto iny moze mat uchylku ale prepac o pedofilovi u evanjelikov som este nepocula zato opacne ano...ale toto nebola tema mojho prispevku

jenny2009
autor
20. júl 2018

@zuzanka.zuzu prepac mozno som ta nechtiac oznacila do nespravnej odpovede, paradoxne na otca to nejak nezvaloval v kazdom pripade to trvalo 1.5 dna myslim ze skor to bol sok ze co vidi, jasne ze vie ako sa rodia deti a vsetky tie pripomienky ohladne sexualnej vychovy, podla mna skor to ze aj moji rodicia to robia, lebo povedzme si pravdu nemysleli sme si vsetci ze prave nasi rodicia " to nerobia" dnes mozem este zkonstatovat ze po tych 2 dnoch je vsetko este lepsie ako bolo predtym mozno liebca sokom 🙂

jenny2009
autor
20. júl 2018

@denaka vdaka za postreh a pochopenie 🙂 🌹

jenny2009
autor
20. júl 2018

@montemotherone isto dieta do 5 rokov ale 10 rocny neverim 🙂

jenny2009
autor
23. júl 2018

@monikamama je mi luto ze katechetka na tebe zanechala taky negativny dojem

rachel36a
24. júl 2018

@janinah a ty s muzom nemas sex alebo to robite len ked deti nie su doma? Lebo teda napisat ze sex v blizkosti dietata ????ved ona pise ze im v noci vosiel do spalne a nie ze si to rozdavali v kychyni za bieleho dna...tak ja neviem ale my sa tiez v spalni milujeme a mame deti

hors
31. jan 2020

@irusa 😂😂😂😂 tak to je pecka 😂😂

andrea400
1. feb 2020

@hors dosť skoro si odpovedala po 2 rokovhu

agimami
1. feb 2020

@zuzanka.zuzu presne... Príde mi úplne prehnana jeho reakcia... Nas syn tiež raz nacapal a len sa smial ráno.. Viac neriešil ani si nespomenul....

Strašne to prežívate aj vy aj s tou vašou vierou a decko je potom zmätene z normálnych prirodzených veci....vsak mu normálne povedzte co to tak prežíva že to je normálna vec a aj on to raz bude robiť s frajerkou alebo s manželkou po svadbe....a nie ho ofukovat chudáčika ako keby videl vraždu....

julca777
18. jan 2025

@zenaajmama Biblia síce nie je rozprávka, sex je hriech len pokiaľ nie je v manželstve, takže súhlasím s tebou aj tu s ostatnými ženami ze sa treba o tom rozprávať, ale nie všetci majú taký sexuálny život. Ja som mala sex naposledy pred asi 20 rokmi, lebo som chcela mať dieťa a odvtedy nič a ani neplánujeme takže síce je sex normálny, nie je tak dôležitý

Strana
z4