10 ročný nás pristihol pri intímnostiach
Prosim Vas mal niekto skusennost ze ho dieta ako nase skoro 10 rocne pristihlo pri intimnostiach v palil do izby necakane v tichosti a je z toho uplne v traume a ja tiez, neviem uz ako vysvetlovanie typu ak sa rodicia maju radi nezabera je uplne zlomeny............:(
úprimne, aj ja by som mala traumu keby vidím rodičov, to asi každý 😂😂😂
Synovia majú 7 a 9 a toto už mame aspoň 2 roky za sebou. Veď v dokumentárnych filmoch o zvieratách, ktoré pozeráme, sa bežne hovorilo o párení a podobne. Tak som im to normálne vysvetlila, že to je potrebné u každého živého tvora...
@taskataska nebudem sa vyjadrovat na tvoj postrech, zamysli sa nie je predsa normalne ze dieta chce vidiet svojich rodicov v takej intimnej situacii ja som stara krava ale aj tak by som moju mama nechcela vidiet inflagranty....a co tu pleties pedofilov do toho, tak ako farar hocikto iny moze mat uchylku ale prepac o pedofilovi u evanjelikov som este nepocula zato opacne ano...ale toto nebola tema mojho prispevku
@zuzanka.zuzu prepac mozno som ta nechtiac oznacila do nespravnej odpovede, paradoxne na otca to nejak nezvaloval v kazdom pripade to trvalo 1.5 dna myslim ze skor to bol sok ze co vidi, jasne ze vie ako sa rodia deti a vsetky tie pripomienky ohladne sexualnej vychovy, podla mna skor to ze aj moji rodicia to robia, lebo povedzme si pravdu nemysleli sme si vsetci ze prave nasi rodicia " to nerobia" dnes mozem este zkonstatovat ze po tych 2 dnoch je vsetko este lepsie ako bolo predtym mozno liebca sokom 🙂
@montemotherone isto dieta do 5 rokov ale 10 rocny neverim 🙂
@monikamama je mi luto ze katechetka na tebe zanechala taky negativny dojem
@zuzanka.zuzu presne... Príde mi úplne prehnana jeho reakcia... Nas syn tiež raz nacapal a len sa smial ráno.. Viac neriešil ani si nespomenul....
Strašne to prežívate aj vy aj s tou vašou vierou a decko je potom zmätene z normálnych prirodzených veci....vsak mu normálne povedzte co to tak prežíva že to je normálna vec a aj on to raz bude robiť s frajerkou alebo s manželkou po svadbe....a nie ho ofukovat chudáčika ako keby videl vraždu....
@zenaajmama Biblia síce nie je rozprávka, sex je hriech len pokiaľ nie je v manželstve, takže súhlasím s tebou aj tu s ostatnými ženami ze sa treba o tom rozprávať, ale nie všetci majú taký sexuálny život. Ja som mala sex naposledy pred asi 20 rokmi, lebo som chcela mať dieťa a odvtedy nič a ani neplánujeme takže síce je sex normálny, nie je tak dôležitý

@mondolina no som myslela ze dospela osoba pochopi sarkazmus a vidis aj to sa stava ze nepochopi 🙂