Ako prekonať strach z pohlavných chorôb?
Mam pred 40kou, som momentálne slobodná, po dlhoročnom vzťahu. Nechcem sa vrhat do nového vzťahu, proste nechcem sa viazať ale chcela by som niekoho aspoň na sex. A tu nastáva problém. Bojím sa, že sa od milenca niečím nakazím. Ano, kondóm samozrejme použijeme ale aj tak. Proste telo by chcelo ale hlava a strach nepustia. Ako toto prekonať? Nechcem zostať na sucho už navždy lebo mi hrabe 🙈
Jasné hlavne že ideálny by bol zadaný muž 🤦🏻♀️
Žena ktorá žije normálne v manželstve, a tebe slušne napíše aby si si hľadala slobodného aj keď len na sex je pre teba frigídna ... Tak potom ty si čo???
@stellarstar ale keby povie, ze mava analny sex bez ochrany s transgenders tak uz tam spada 😂
Krasna diskriminacia hetero zien z mojho pohladu. Nakolko dnes gay bez preps je necisty, s takym ziadny lepsi chlap spat nebude.

Zacni chodit do fitka. Obzries si a aj vyberies. Ja som mala vzdy vela ponuk prave od muzov v posilovni ( skoro vzdy mladsi🙄) ,po case sa zacnu prihovarat a tiez vies vybrat podla stylu komunikacie, vidis postavu, sympatie atd. Urcite je to lahsie ako online, ked ti napisu nejaki neduzivi atd 😅
A neboj najdes slobodneho nemusi to byt prave zenaty.