icon

Ako prekonať strach z pohlavných chorôb?

30. máj 2024

Mam pred 40kou, som momentálne slobodná, po dlhoročnom vzťahu. Nechcem sa vrhat do nového vzťahu, proste nechcem sa viazať ale chcela by som niekoho aspoň na sex. A tu nastáva problém. Bojím sa, že sa od milenca niečím nakazím. Ano, kondóm samozrejme použijeme ale aj tak. Proste telo by chcelo ale hlava a strach nepustia. Ako toto prekonať? Nechcem zostať na sucho už navždy lebo mi hrabe 🙈

Strana
z3
reisi
30. máj 2024

Zacni chodit do fitka. Obzries si a aj vyberies. Ja som mala vzdy vela ponuk prave od muzov v posilovni ( skoro vzdy mladsi🙄) ,po case sa zacnu prihovarat a tiez vies vybrat podla stylu komunikacie, vidis postavu, sympatie atd. Urcite je to lahsie ako online, ked ti napisu nejaki neduzivi atd 😅
A neboj najdes slobodneho nemusi to byt prave zenaty.

mili2016
31. máj 2024

Jasné hlavne že ideálny by bol zadaný muž 🤦🏻‍♀️

mili2016
31. máj 2024

Žena ktorá žije normálne v manželstve, a tebe slušne napíše aby si si hľadala slobodného aj keď len na sex je pre teba frigídna ... Tak potom ty si čo???

kiki68
31. máj 2024

@stellarstar ale keby povie, ze mava analny sex bez ochrany s transgenders tak uz tam spada 😂
Krasna diskriminacia hetero zien z mojho pohladu. Nakolko dnes gay bez preps je necisty, s takym ziadny lepsi chlap spat nebude.

samec34
Autor odpoveď zmazal
samec34
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3