icon

Ako zvládnuť silný menzes a nečakané nehody?

17. dec 2024

Zeny pomozte mi neviem co mam robit,vybrala som sa na preventivnu prehliadku k lekarke,mám vo vedlajsom meste.ako som tu vystúpila z autobusu zrazu sprska krvi zo mna,mam vlozku veď viem ze mam krámy ale toto boli hrudy celé kusy co ma zaliali cítila som teplo aj na rifliach ešte že mam dlhu bundu. Sadla som chytro do taxíka a isla k sestre ktora tu síce žije ale neni doma no mam kluce. osprchovala som sa, meskam k lekarke,pozicala som si jej veci to co som mala na sebe som trasuc sa zahodila do kosa cele to bolo krvave dokonca aj tričko, dala som si 4 vlozky prezliekla sa a isla som taxikom k lekarke, v cakarni som to cítila znovu tak som utekala na zachod vsetko zo mna vyletelo von. Teraz cakam kým ma vezme, zatial som nastastie čistá a sucha ale domov to mam hrozne daleko. Ešte aj bundu mam na spodkoch pri zadku krvavú ja sa len bojim ako zájdem domov

Strana
z3
simsalabim
17. dec 2024

Fuha, no taketo extremne krvacanie by som riesila na gynde alebo na pohotovosti.

anonym0001
17. dec 2024

V take dni pouzivam tie najvacsie nocne vlozky a nosim cierne oblecenie. A kazdu moznu chvilu wc.

selenka7
17. dec 2024

Uf, isto to bol menzes? Nemohla si byt tehotna? Ja som taketo ohromne krvacanie s hrudami zazila raz v zivote, ked som mala missed abort a rozhodla som sa neist na kyret, ale nechat to "odist" doma. Urcite by som sla na pohotovost, mozno budes potrebovat "docistit".

nyusika
17. dec 2024

toto si tu niekto robi srandu...isla na prevenciu pocas MENZESU ??

nechutne, co vsetko tu niekto dokaze vymysliet, uz len fotky chybaju

selenka7
17. dec 2024

@nyusika ved asi k vseobecnej lekarke 🙈

kleopatra114
17. dec 2024

@nyusika však ku všeobecnej , Zubarke nevadí keď ma menzes, či ?

nyusika
17. dec 2024

@selenka7 no jo, aj tak moze byt...ale aj tak je to nechutne napisane.
a ja mat takytu "zazitok", posledne, co by mi napadlo je pisat o tom OKAMZITE na mdreho kona...cize zase nejaky d.bnuty troll sa nudi.

moja obvodna by mi ale prevenciu pocas menzesu nespravila, kvoli sktreslenym vysledkom krvi - naprikald vtedy je nizke zelezo

kiwi3
17. dec 2024

tiez sa mi to nezda, lebo nechapem, preco to sem autorka pise a vlastne nema ani otazku...
ak nahodou hej, tak nechapem, preco si vyhodila krvave veci, treba to vyprat v studenej vode.
a nabuduce si daj menstruacny poharik alebo aspon tampon + k tomu aj vlozku a nebudes mat tento problem.

kiki68
17. dec 2024

@nyusika Podla mna ju vseobecnej. Okrem toho na gynde je im to jedno, ved oni toto riesia denne. Keby mam taky problem tak duplom idem a nech riesia

kiki68
17. dec 2024

Mam dve kamosky s podobnym, komplet prezrate endometriozou, jedna uz ma vsetko von zial

autor
17. dec 2024

@nyusika preboha ty si múdra ja som išla k zubarke na preventívnu prehliadku nie na gynekologicku.
@selenka7 nie tehotná urcite nie som
@kiwi3 ja som tu už videla aj väčšie hovadiny napisane som proste zufala, nemavam takýto menzes nikdy predtým som taký nemala ako teraz, preto som s nicim takýmto nerátala tak darmo mi budeš písať že nabudúce to a tamto lebo ja neviem čo mám robiť teraz, kým zájdem domov

autor
17. dec 2024

A zahodila som to preto lebo rifle boli po kolená krvave a zlakla som sa, mám hrozný stres

kiki68
17. dec 2024

Odporucam bud u svojho gyn, alebo pohotovost. To, co popisujes neni bezna ms. Zastavilo sa to samo? Alebo vobec?

vsetkounas
17. dec 2024

Ja by som ostala u sestry počkala kým sa ty menzes trošku ukľudní ,prípadne ak máš možnosť nech neskôr príde pre teba a ísť domov autom

autor
17. dec 2024

@kiki68 no neviem ako to mam opisat, trikrát obrovske kusy skoro velke ako polovica dlane zo mna vysli potom už len bezna krv, aj teraz momentalne len bezna krv a priserne ma bolí brucho.

autor
17. dec 2024

@vsetkounas nemá kto po mňa prist musím sa dostať domov sama autobusom vlaky momentálne nejdu

vsetkounas
17. dec 2024

Daj si Ibalgin od bolesti a skús ascorutin ak máš lekáreň po ruke keďže si u zubára a ak sa to bude opakovať skoc si k lekárovi .

selenka7
17. dec 2024

A este si u zubarky? Ved jej to povedz, je to predsa lekarka, ak zbodnoti, ze by to mohlo byt nebezpecne (co zrejme aj je, take mnozstvo krvi), mohla by ti zavolat sanitku.

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
kiki68
17. dec 2024

V kazdej nemocke je nejaka pohotovost, tak by som isla tam najskor. Alebo Volta tam kde chodis, ci ist k nim a ci pohotovost. Mozno praskla vacsia cysta/ myom. Ale toto musia pozriet sonom, ze co sa tam deje

kiki68
17. dec 2024

@chrobak7 Ved mala prehliadku u zubara… u nas ked neprides platis 50 eur

saxana000
17. dec 2024

Co najskor ku gynekologovi taketo krvacanie moze znacit myom na maternici..

martul
17. dec 2024

@nyusika srandu si asi dnes robíš len ty....Baba má silný menzes, normálne to napísala, čo by na tom malo byť nechutné? Chceš silou mocou kopať a nemáš pri sebe nikoho?
A predstav si preventívka môže byť aj u zubára, alebo všeobecného.

martul
17. dec 2024

@chrobak7 netáraj, nerozumieš, tak sa nemusíš silou mocou vyjadrovať a vypisovať hlúposti.

januska12323
17. dec 2024

Ja by som išla nazad k sestre, počkala kým to najväčšie krvácanie prejde a potom išla domov. A veci si mala hodiť do kybla so studenou vodou a vyprať, nemusíš rovno vyhadzovať. Hlavne sa upokoj stane sa.

autor
17. dec 2024

@martul dakujem ja nemam momentalne chut ani cas sa ohradzovat voči tomu "milemu pánovi co vie citat" ale nyusike ktora je sama mudrost. Akurát idem z lekárne, pohotovosť je otvorená az poobede,potrebujem proste do svojho mesta sa dako dostat lebo tam mam aj gynekologicku aj proste chcem byt nie v cudzom meste..kedysi som tu zila ako mala preto tu mam odvtedy zubárku ešte zo skoly. Neviem co sa niekto čuduje ze človek dokaze pisat z cakarne,človek dokaze pisat odkialkolvek

vsetkounas
17. dec 2024

Bežné mávam takú silnú menzes pomohla až antikoncepcia aj dcéra takú máva prvé dni takú nasadí si železo brusnice od bolesti buscopan po prvom dni už funguje normálne .Ono sa to zdá veľa a silné a kusy ale v skutočnosti toho nieje toľko ako sa to roztecie a ako hrozne to vyzerá .Takže daj sa do kľudu hlavne prípadne kúp veľké vložky alebo daj dve .Ja by som prespala u sestry a išla ráno domov . No rozhodne držím palce .Ženy toho zvládnu veľa .

autor
17. dec 2024

@vsetkounas dakujem tie veci boli aj tak stare tych mi luto nie je a zahodila som ich v strese, este aj s ponozkami,som hrozna stresmenka....

nyusika
17. dec 2024

jasneeeee...tak idem vykrvacat a namiesto toho, aby som to riesila, ked uz som v nejakom zdravotnom stredisku, hodim stavnaty opis do fora na modrom koniku 😀 😀 😀

tak urciteeeeee
svata prostota, ja sa uz naozaj nicomu nedivim.

elenita
17. dec 2024

Tiez som takto krvacala. U mna to bolo sposobene polypom a myomom na maternici. Musela som podstupit kyretaz.

Strana
z3