icon

Ako zvládnuť silný menzes a nečakané nehody?

17. dec 2024

Zeny pomozte mi neviem co mam robit,vybrala som sa na preventivnu prehliadku k lekarke,mám vo vedlajsom meste.ako som tu vystúpila z autobusu zrazu sprska krvi zo mna,mam vlozku veď viem ze mam krámy ale toto boli hrudy celé kusy co ma zaliali cítila som teplo aj na rifliach ešte že mam dlhu bundu. Sadla som chytro do taxíka a isla k sestre ktora tu síce žije ale neni doma no mam kluce. osprchovala som sa, meskam k lekarke,pozicala som si jej veci to co som mala na sebe som trasuc sa zahodila do kosa cele to bolo krvave dokonca aj tričko, dala som si 4 vlozky prezliekla sa a isla som taxikom k lekarke, v cakarni som to cítila znovu tak som utekala na zachod vsetko zo mna vyletelo von. Teraz cakam kým ma vezme, zatial som nastastie čistá a sucha ale domov to mam hrozne daleko. Ešte aj bundu mam na spodkoch pri zadku krvavú ja sa len bojim ako zájdem domov

Strana
z3
kiki68
17. dec 2024

@vanilka83 zavolaju sanitku a poslu na gyndu do nemocky

sense
17. dec 2024

@nyusika napr môj gynekológ neruší termín preventívnej keď žena dostane ms.a keby aj zavolá a povie idú zo mňa veľké zrazeniny tak obzvlášť nie lebo sa nemusí jednať o klasický menzes ale zdravotný problem

Strana
z3