Bolesti pri pupku
Ahojte baby!
Potrebujem súrne poradiť. Moja menštruácia meškala vyše 50 dní, ale tehotná určite nie som. Potom som ju dostala. Trvala zhruba sedem dní ako vždy. Lenže pred niekoľkými dňami som mala bolesti pri pupku a na pravej strane brucha, potom to preslo a teraz ma boli v lavom podbrusku, ale len na dotyk. Je to vazne? Prosim nepiste mi komentare typu "Chod k doktorovi...." a podobne. Viem, ze by som mala zajst, ale su Vianoce a mne sa tolko penazi nechce zaplatit na urgente.
U mňa takéto bolesti začali 2 mes. dozadu... už mám za sebou všelijaké vyšetrenia... gastrofibroskopia, chirurgia, neurológ, gynekológia.... dokonca mám aj CT brucha a malej panvy za sebou pre podozrenie že by to mohol byť chronický zapálený slepák alebo crohnova choroba čriev, čo sa našťastie vylúčilo, ale aj napriek tomu má čaká ešte v januári kolonoskopia... do toho z gastra výsledky : pozitívny HP +chronický zápal žalúdka....môže to byť aj endometrióza vo vajíčkovodoch , lenže to zistia jedine laparoskopom... kedže každý máme iné príznaky a iný organizmus , tak aj ja odporúčam minimálne odborné vyšetrenie.... s bruchom to fakt nieje sranda...
Myslim, ze tu ti žiadna s istotou nenapíšeme co ti je. A hádanie ti tiez nepomôže. Ja osobne by som si ten urgent zaplatila. Ty nie, tak čakaj 🙂
To akoze niekto nema v najhorsom pripade 10 e za urgent??😠
@katusikkk preco 10e? Pokial je to opodstnene tak len 2 e. Pokial clovek ide na pohotovost len so "soplikom", tak vtedy 10e. Bolest laveho vajecnika podla mna nie "soplik". Ci sa mylim? Ja by som urcite nezaplatila 10e, nie som doktor, neviem posudit svoj stav a keby mam bolesti, tak idem. Co ine by som mala robit?
Ak ta budú vyšetrovať dlhšie ako dve hodiny tak platíš len 2€, záleží od toho aké máš tie bolesti... a môže ti byt čokoľvek... od cysty cez ľadvinovy kameň ... 🤷🏼♀️
@dorota1991 10eur sa plati pri pripadoch, ktore mohli pockat na vysetrenie u obvodneho.
Bolest brucha to na 100 percent nesplna.
Alebo teda maj strach, nechod, nechaj sa s nejakym zachvatom odviest rovno od stedrovecerneho stola, a potom nechaj lekarov rodine skonstatovat, te keby si prisla o dve hodiny prv... nemuseli by ti trebars robit nejaky nezvratny zasah.
Na taketo veci babske rady, brufeny, obklady a cajiky su najvacsia blbost.
Iba potlacia symptomy, a potom na urgente stanovia zlu diagnozu a to moze byt aj fatalne.
Ty si kludne mohla mat cystu, ta praskla a teraz mozes trebars pomaly vnutorne krvacat. Toto sa stalo kamoske. Bolelo ju brucho, radsej brala brufeny, do nemocnice sa dostala za pat dvanast, az ked odpadla. A mala prasknutu cystu.
Radsej prist o 10 eur ako o zdravie. Bez k doktorovi.
Tak 50 dni meskajuce kramy a bolesti pupku neriesis kým sa da ist na gynekológiu zadarmo ale keds si zatlacis na brusko a boli tak robis paniku. Ako kludne ti mohol len vajecnik plechladnut a takisto to moze byt nieco suvisiace s tými predoslymi problemami, takze sa zariad ako chces ale na urgente tedabudu mat radost z dalsej takej 'zodpovednej' pacientky.
Tak s kazdou bolestou brucha sa nemusi k doktorovi. Ak je bolest mierna ( tvrdis ze na dotyk len) tak nejaky dietny rezim, probiotika, Nospa. A uvidis ci sa to zlepsi.
@moonlight1210 nie je to celkom pravda toto je naša skúsenosť z piatku:Takže dnešná návšteva chirurgickej pohotovosti v Leviciach. Manžel zle stúpil a v členku mu ruplo kým bol v bagančiach tak bolo celkom dobre ako náhle sa vyzul noha opuchla, pichá ho v nej tak smer pohotovosť prišli sme tam pred 18,00 no ako to býva tak nás zobrali o 18,30 o.k rentgen kde bol pán ktorý ani nepozdravil ale čo už nemáme každý deň dobrý.Potom späť do ambulancie, členok že vraj vyvrtnutý / po predchádzajúcich skúsenostiach na tejto pohotovosti si počkám čo bude ďalej/ a platba samozrejme 10€ pritom na dverách napísane, že úrazy neplatia. Vysvetlenie od sestričky , že do 18,00 sa platí 2€ a potom už 10€. A to platila aj pani so zlomenou rukou prišla pred 18,00 len mala smolu, že ten čo sadroval bol na operačke a tak na neho čakali hodinu a pol. A jej ruku budú hneď po sviatkoch tiež operovať. Vivat pán Drucker a Ficové istoty
Moze to byt cokolvek od zastavenych prdov po cystu atd pokial to nie su kolikovite bolesti tak ti vcelku opravnene danu zaplatit 10 eur na pohotovosti ja by som si uvarila zensky caj a dala algifen kvapky alebo buscopan
Mala si ísť k dr. ešte s tým meškaním,50dní je ozaj veľa,je ti jasné,že niečo tam nemáš v poriadku.Tera bolesť n adotyk nerieš,kým ni eje silná a stála,potom smer pohotovosť hoc aj od štedrovečernej večere.Na toto pohotovosti sú.
50 dni ti meska menstruacia a teraz ides stresovat a pytat sa? Zaujimave
Nechce sa ti platit tolko peňazí za urgent?No vidíme ako sa vážiš svoje zdravie....škoda že ten urgent nije zadarmo že?To by si utekala aj hneď......Nuž hold,aj zdravie niečo stojí...Čo by druhý ľudia dali zato,keby im stačilo zaplatiť len ten urgent,zato aby boli zdravý...
@loginexistuje ze zastavenych prdov

Ako sorry, ale tebe vyse 50 meskala menstruacia a nesla si k dr??? Ako pre je uz len toto nepochopitelne, kedze zdravie mame len jedno a za druhe, co cakas? My nie sme gynekologicky, my nemame vestecku gulu a nevieme co ti je. Ty hlavne potrebujes vysetrenie a az mas bolesti, nuz srat peniaze, isla by som
@dorota1991 že si bola hnilá ísť k lekárovi vyše mesiaca a teraz nutne potrebuješ vyšetriť na štedrý deň - dala by som ti zaplatiť všetky náklady na vyšetrenie, od materiálu až po lekárovu mzdu a nie len 10€, nie si akútny prípad. A rovnako tak všetkým ako ty.
@sissy27 moja rec, len som nevedela ako to vyjadrit slušne 👍
Chod k doktorovi,
@sissy27 Stačilo trocha vianočného punču a je fit 😄
@dorota1991 ako koľko penazi? ?5-10eur???
@linda03 ja som prisla zo zapalom.moc.ciest uz aj s chytenou oblickou a platila som 10e..bolo mi povedane ze AK by som.sla do nemocky na Sekcov teda inej ako mame hlavnu v meste tak by som platila iba tie 2e..nepytala som sa preco lebo som.predychavala bolest kt.bola neznesitelna..pravdepodobne..tam bya mrkol vseob.lekar a poslal na urologiu..ale mala som.ja cas na taketo kombinacie a hlavne cestovat po celom meste kvoli 8e?ked musis tak musis..
@orieska325 je to zdieracina riadna, hlavne ked si cely zivot odvadzas zdrav. poistenie v pripade ked potrebujes starostlivost tak si este musis zaplatit a 10€ teda nie je malo
@candii veru a ja som typ cloveka kt.je zdravy nepozna ma ani moja obvod.lekarka lebo zvyc.len pre nejake potvrd.zajdem..bohuzial.spoliehaju aj na to ze ked mas bolesti spravis hocico aby si sa ich zbavil..

Ako nechcem sa ta dotknut ale co cakas? Tu nie je vestkyna ziadna z nas a aj doktoriek je malo,a aj keby tu bola odbornicka tak bez vysetrenia ti diagnozu neurci nikto. Moze to byt vazne a zaroven to nemusi nic znamenat a aj keby tu bola ina zena s rovnakymi symptomami tak ty nemusis mat to iste. Takze radsej by som obetovala tych par eur pre pokoj v dusi