Chudnutie s Herbalife
Ahojte, je tu niekto kto užíva a chudne s Herbalifom? Alebo taka skupina tu nieje náhodou? Nejaké skúsenosti by ma zaujímali.
blbost. Najlepšie chudnutie je jest s rozumom a športovat a všetci vedia, že bez toho to bohužial nepojde. Ja som jedla všetko a ku športu ma prinutila dcerka. Kupila som jej novy detsky rascal bicykel a ja som za nou začala bežat. Takto som si trenovala kondičku a teraz ubehnem aj 10km a za tu dobu mam dole 10 kg a som spokojna. Je to ovela učinnejšie, ako nejaka dieta
Poznam ludi,ktori su na herbalife dlhe roky a schudli a udrzuju si postavu. Dnes herbalife uz nie je co volakedy. Maju kluby,kde sa staraju o zakaznikov,cvicia,zostavuju jedalnicky...
možno iba ako potravinovy doplnok je to dobre. Osobne by som radšej chudla športom, trebars jazzdou na bicykli. Podla mna je to ovela lepšie sposob zredukovania hmotnosti
@janasim dobrý.ja užívam Herbalife produkty od októbra minulého roka....a su velmy výborné....som schudla 14,5 kg....odporúčam....ak by ste chcela môžem vas registrovať....a automaticky mate 25%zlavu....a môžete si kúpiť a objednávky robiť samá.mozete si pozrieť moju FB skupinku....zdravie a zdravé chudnutie s Gabikou.....aj pridať svojich známych .a poradím.... ďakujem
@katieg85 mate záujem o produkty alebo registráciu Herbalife?

@janasim pokiaľ ste to kúpili len tak z nejakej stránky a nie priamo od distribútora tak neviete asi ani dávkovanie ani nič, že?