icon

Chudnutie s Herbalife

janasim
9. júl 2017

Ahojte, je tu niekto kto užíva a chudne s Herbalifom? Alebo taka skupina tu nieje náhodou? Nejaké skúsenosti by ma zaujímali.

Strana
z2
annauhlarova
9. aug 2019

@janasim pokiaľ ste to kúpili len tak z nejakej stránky a nie priamo od distribútora tak neviete asi ani dávkovanie ani nič, že?

essenceee
27. máj 2020

blbost. Najlepšie chudnutie je jest s rozumom a športovat a všetci vedia, že bez toho to bohužial nepojde. Ja som jedla všetko a ku športu ma prinutila dcerka. Kupila som jej novy detsky rascal bicykel a ja som za nou začala bežat. Takto som si trenovala kondičku a teraz ubehnem aj 10km a za tu dobu mam dole 10 kg a som spokojna. Je to ovela učinnejšie, ako nejaka dieta

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
15. aug 2020

@mareri suhlasim. Vela ludi vie, že najlepšie sa chudne športom a zdravou stravou a aj tak skušaju rozne placeba, ktore absolutne nefunguju. Mne pomohla jazda na bicykli, beh za detmi(na bicykli) a schudla som aj bez roznych placebo napojov

jankabia
Odpoveď bola odstránená
marca12
18. aug 2020

Poznam ludi,ktori su na herbalife dlhe roky a schudli a udrzuju si postavu. Dnes herbalife uz nie je co volakedy. Maju kluby,kde sa staraju o zakaznikov,cvicia,zostavuju jedalnicky...

essenceee
19. aug 2020

možno iba ako potravinovy doplnok je to dobre. Osobne by som radšej chudla športom, trebars jazzdou na bicykli. Podla mna je to ovela lepšie sposob zredukovania hmotnosti

martinka20121980
Odpoveď bola odstránená
gabriella1978
6. aug 2022

@janasim dobrý.ja užívam Herbalife produkty od októbra minulého roka....a su velmy výborné....som schudla 14,5 kg....odporúčam....ak by ste chcela môžem vas registrovať....a automaticky mate 25%zlavu....a môžete si kúpiť a objednávky robiť samá.mozete si pozrieť moju FB skupinku....zdravie a zdravé chudnutie s Gabikou.....aj pridať svojich známych .a poradím.... ďakujem

gabriella1978
6. aug 2022

@katieg85 mate záujem o produkty alebo registráciu Herbalife?

Strana
z2