icon

Divná menštruácia

morosie
3. jan 2012

Poraďte mi baby, mám zvláštnu menštruáciu začala včera slabo hnedým špinením až do červena a dnes je jasná červená krv, občas trochu tmavšia a je dosť silná. Ja mávam vždy tmavočervenú so zrazeninami, teraz ich je tam minimum a dostala som ju o tri dni skôr s riadnymi bolesťami, tie mávam bežne. Inak menštruáciu mávam v 27 - 28 cykle.
Snažíme sa o bábätko, na 11 DC sme mali pohl.styk. Asi na 20 DC som mala ružové špinenie a trvalo asi 4 dni,ale strašne málo, skôr na toaletnom papieri. Test som si robila na 22 DC a vyšiel negatívny.
Neviem, či to špinenie bolo zahniezďovanie a teraz je už potom,neviem si to vysvetliť. Veľmi túžime po bábätku. Napíšte váš názor,prosím!

heln
4. jan 2012

@anjelicek26 s vyjadrením o cikaní suhlasím aj nesúhlasím, na začiatku tehotenstva potrebu na cikanie spôsobujú hormóny, ale tiež je to individuálne, pri prvom tehu som chodila cikať na začiatku stále, že som stretávala sama seba na záchode a pri druhom už pomenej..... takže ako symptóm tehotenstva to môže byť.....

anjelicek26
4. jan 2012

@heln - to je sice pravda, ale ona normalne menstruuje a uz mesiac chodi takto cikat, testy negativne, takze to nebude tym, navyse ako symptom je to fakt klamlive - ma to len slaba stvrtina tehuliek 😉

julka31111
4. jan 2012

@zabka88 farbu mam bielu ale niekedy aj taku slabucko hnedu..

julka31111
4. jan 2012

@anjelicek26 no okey pojdem radsej k dokymu lepsie bude on vediet ako ja .. ale dakujem za radu..

julka31111
4. jan 2012

@julka31111 a testy som si ani nerobila ci som tehu alebo niesom.. skor radsej púojdem lekarovi on bude vediet lepsie nez ja

julka31111
4. jan 2012

@anjelicek26 a testy som si ani nerobila ci som tehu alebo niesom.. skor radsej púojdem lekarovi on bude vediet lepsie nez ja

zabka88
5. jan 2012

@julka31111 keď je taky hustejší, tak to môže byť znak tehu, ale keď máš v nom také akože hrudky, tak to budú nejaké mykozky, to treba leičiť 🙂 tak sa drž a daj vedieť ako si dopadla 😉

morosie
autor
5. jan 2012

Baby neviem čo mám robiť. Už štvrtý deň mám ms,ale tie bolesti, je aj dosť silný a skôr taká redšia krv ako mávam. Najhoršie je,že ma bolí podbruško najviac na ľavej strane,alebo v strede-neviem to presne identifikovať. Nepichá,ale skôr tlak. Je mi zle od žalúdka, bolia ma hrozne nohy a som neuveriteľne unavená. Nikdy som takéto stavy nemala, najhoršie som mala pred rokom mykózu,ale odvtedy fajn. Môže to byť niečo zlé? Ja sa normálne bojím a najhoršie je,že som mimo svojho lekára a mesta.
Nemá niekto skúsenosti s niečim podobným? Môže to byť cysta alebo mimomaternicové?

domenique
5. jan 2012

@morosie Ahoj nechcem Ta strasit, ale moze to byt aj mimomaternicove teh. , ale aj prasknutá cysta, mala by si vyhladat lekara aj ked si mimo mesta- pohotovost. A možno sa oplodnilo vajicko, ale neudrzalo sa......

morosie
autor
5. jan 2012

ako čítam môže to byť aj endometrióza 😒 ... som aj prechladnutá a mám nádchu,takže sa mi ťažko rozoznáva bolesť,keď som celkovo taká slabšia ... no keď si dám magnézium a ženský čaj je to lepšie.
Keby bolo veľmi zle určite pôjdem na pohotovosť.

morosie
autor
5. jan 2012

@domenique myslíš,že aj keď mi testy vyšli negatívne, aj tak môže byť mimomaternicové?

maria30
5. jan 2012

@morosie pri mimomaternicovom tehu býva test pozivívny... ja byť na tvojom mieste, tak sa zoberiem k najbližšiemu gyn. alebo do nemocnice... minimálne ti pichnú injekciu... 😉

julka31111
5. jan 2012

@zabka88 je taky bieli a husty a nie nie hrudky nemam vobec 😝 tak neviem co je to cudne dost.. chodim vkuse curat ,biely vytok bez hrudiek taky husty,nic ani nesvrby ani nestipe a brucho mam take nafuknute fuu, prsia ma nebolia len cudne ma bolia bradavky tak na dotyk ked sa dotknem bradaviek, no neviem co je to co to znamena lebo mam kusok strach ist ku dokymu koli tomu ze ak by nahodou tak by mi povedal ze niesom je to trosku cudne a take ked aj mozno si zase nieco namyslam tak potom pojdem ku dokymu a sa sklamem preto sa pytam a potrerbujem vediet oco to ide alebo ako lebo neviem mam strach sklamaqnia zase..este si bude mysliet ze som psychoska 😀 😀 😀 och nene srandujem heh.. ale mam aj take bolesti pdobruskom jakeby som mala dostat menzes aj ked som niekde vonku mam starstny pocit mokrosti jakeby som krvacala neviem co mam robit.. potrebujem radu..mam si skusit kupit test?? alebo radsej ku dokymu??

julka31111
5. jan 2012

@zabka88 a este aj znamy co si vsimly tak mi vravia ze sa nejako rozsirujem na bruchu ze ci niesom tehotna no ja otom neviem ze ci som alebo ne aj ked si vkutiku duse mozno myslim ale mam strach sklamania co mam robit ?? 😝 😝 😅 😅

julka31111
6. jan 2012

keby aspon niekto vedel priblizne mi poradit ze co to moze byt.. mam srach kusok ze co to je..

zabka88
10. jan 2012

@julka31111 ahoj,a robila sisi už testik?

petkave
10. jan 2012

@julka31111 a ty si ešte stále nebola u toho lekára? Nechápem, načo to tu stále vypisuješ tú istú otázku 5 krát... Utekaj k mudr... Ty sa nemáš rada alebo prečo sa takto týraš?

julka31111
11. jan 2012

ja sa netyram a mam sa raaada len momentalne som bola unho a ma dovolenku je to sukromny doky..ja sa mam az vlemi rada .. a nie nerobila som si testik mmomentalne nemam financie cakam na peniazky

ivana2301
11. jan 2012

@julka31111 rada bysom Ti poradila....mne to príde trošku tehotenské príznaky..Ja som mala veľmi hned od začiatku výtok biely hustý....a boľavé bradavky...Sú aj lacné testíky za2 eu.... jednokrokové...skús urobiť a daj vedieť 😉 Držkaj sa 😀 možno tehuľka

aleks_30
13. jan 2012

@julka31111 Ja mam podobne priznaky, tiez mam biely priesvitny vytok, je mi na vracanie, teda casto ma naduva, boli ma podbrusko, ale to len jemne, a tiez mam citlive len bradavky, ze ma nebolia prsia. To uz mam nejakych par dni, ja som mala mrsku jeden jediny den, a to presne na silvestra. Robila som si uz testik, ale to je asi skoro 🙂 , a bol negativny samozrejme. Tiez sa nejako postupne zvacsujem 😀 , ale tak to s tym isto nesuvisi, bo keby aj naaaaahodou som tehulka, tak to mimco moze byt ako fazulka, si myslim 🙂.
Babulky, chcem sa spytat, mozem mat mrsku aj pocas tehotenstva? Bo predtym som mavala pekne 5 dni, teraz som mala len 1 den. Ale taku normlanu, ze nie spinenie. Ale vysadila som antiku v oktorbri, cize to moze mat suvis s tym.

katussska24
13. jan 2012

@aleks_30 ahoj, o ked krvacas, mala by si zajst za doktorom. do 12.týzdna je vraj krvacanie bezne, ale vzdy moze ist aj o nieco nepredvidane...odpoved i da sono a krv 😒 u mna bolo spinenie a nasledne krvacanie zlou spravou...ale nemusi to byt pravidlo. niektore zeny maju menzes prve mesiace, ale je badatelne slabsi, iny ako normal..

aleks_30
13. jan 2012

Ja to kravacanie mam len ked mam mat menzes, len ten mi trva 1 den, kedysi to bolo aj 5 dni. KEby to krvacanie bolo castejsie, isto by som doktora navstivila. Len sa mi zda , ze mam priznaky tehotenstva, ale mavam aj mrsku, len to som chcela vediet , ci je to mozne, keby som bola tehula a mala aj ju. ALe vlastne si mi nato aj odpovedala 🙂, ze to je mozne, ale testik bol negativny, cize uvidim, co bude v dalsich dnoch. Ale doktora mam v plane aj tak navstivit, na preventivku.

morosie
autor
27. jan 2012

netušila som,že o mesiac budem znova vypisovať do mojej diskusie 🙂 ... baby, taká zvláštna vec ... ovulka na 12 DC perfektne som ju odhadla, BT, hlien a aj ovu test max.pozitívny a teraz mi mala dôjsť mrška presne v ten deň som mala bolesti presne také ako keď už sa má každú chvíľku objaviť, čakala som a nič, včera ma tak trošku pichalo na mieste,kde je maternica a mám odvtedy jemne hnedý výtok - špinenie, ale len trošku. Myslíte,že je to oneskorenosť ms (mne nikdy nemeškala,keď tak prišla skôr,ale potom tie bolesti presne ako keď má dôjsť) alebo niečo iné. Bruško mám nafúknuté teda statočne, prsia ako balóny, včera som mala aj migrénu, ale v ten deň,keď som si myslela,že dôjde ms tehu test bol negatívny. Možno to bolo skoro, neviem sa z toho vysomáriť. A konečne by som sa už rada s MM tešila 😉

sonka_miro
27. feb 2012

Ahojte, v novembri som potratila, bola som na cisteni, uz mam teraz treti cyklus, snazime sa s manzelom, ale tato menstruacia je nejaka zvlastna, najskor som mala len take hnede spinenie, potom som mala 2dni dost silne a dost vela zrazenin a potom uz skoro nic, cize dokopy tak 3dni a normalne mavam 6 dni. Tehotna urcite nie som, inak by som nemala tie 2 dni take silne, ale citala som ze sa moze po cisteni vytvorit cysta a potom pri menstruacii prasknut. Moze to byt tym ze som mala taku zvlastnu menstruaciu?

magua
9. apr 2013

aj mna tato tema zaujala kedze tiez som mala tento cylkus cely divny... asi 17dc som zacala slavo krvacat ruzovo a potom nic... mavam cyklus 31dni a teraz prislo 26dc a cele.to trvalo len tri dni co u mna nie je normalne lebo mavam asi 6dni ms. test som este nerobila kedze.to beriem tak ze kramy boli aj ked cudne. tak neviem... myslite ze test ma vyznam?

motylik94
19. mar 2014

Ahojte.mam taky problem ze o tyzden mi prisla skvor menstruacia a predtym sa mi to este nikdy nestalo.neberiem ziadne antikoncepcie ani nic.neviete z akeho dovodu som mohla dostat skvor? Dakujem za odpovede 🙂

indiankaindi
15. jan 2016

Ahojte prosím máte niekto skúsenosť alebo mi viete poradiť? Dostala som menštruáciu normálne načas ale nespustila sa mi ako inokedy po 1-2 dňoch špinenia, ale až na 5 deň špinenia kedy som sa už začala báť že čo sa deje. Bola veľmi silná, asi 2 dni čo je normálka u mňa, ale potom tradične príde jeden deň normálny a nejaké 2 dni špinenie a koniec. Teraz ale už tretí deň krvácam iba veľmi máličko a krv je bledoružová. Vôbec nie tmavá ako normálne. A neslabne to, stále je to rovnaké. V podstate krvácam hlavne keď idem na wc, tak potom troška a inak ani nie. Prakticky je to už 9 deň ale to záverečné špinenie neprišlo tak neviem koľko to ešte bude trvať. Tá bledoružová krv je na tom najviac divná lebo to sa mi ešte nestalo. Neviete čo to môže byť? Začínam mať obavy.

dorothea221
15. feb 2016

@indiankaindi Ahoj...môžem sa opýtať ako to dopadlo? Ja mam tento mesiac divnú menštruáciu. Prišla o tri či štyri dni neskôr, ale je veľmi slabá oproti tomu čo mávam, tiež nemavam jasno červenu krv, čo mi je divné čo sa deje, je toho ale veľmi málo iba jeden deň bol silný aj to len pol dňa. Býva mi strašne zle od žalúdka, nechutí mi jesť ak niečo zjem dvíha sa mi žalúdok, točí sa mi hlava, bolievajú ma bradavky, pichalo ma v podbrušku a vyrážalo to do slabín, bolia kríže, test negatívny...celé sa mi to nezdá, chystám sa k dr. no zaujíma ma ak niekto mal niečo podobné čo to bolo.

indiankaindi
16. feb 2016

@dorothea221 ahoj, u mňa to v podstate po cca 11 dňoch odoznelo samé a ďalšia menštruácia prišla už v podstate načas. Predpokladám, že u mňa to bolo spôsobené tým nachladnutím. Tesne pred začiatkom druhej menštruácie som ochorela, teda to naozaj mohlo byť u mňa spôsobené prechladnutím. Aspoň si myslím. 😒 Držím palce, aby to u Teba nebolo nič vážne. Daj potom vedieť.

dorothea221
17. feb 2016

@indiankaindi Tehotná..uvidí sa či sa to udrží ked som krvacala