icon

Gynekológ Žilina. Poraďte niekoho!

aninka666
4. aug 2011

Ahoj baby, prosím vás, poraďte mi nejakého dobrého gynekologa alebo gynekologičku v Žiline?? aké mate s nimi skúsenosti??

noname26
8. feb 2013

@kosska3003
@vejula tak zrejme to bol ten jednorazovy poplatok, a nie tehotensky balik, to by asi tak vychadzalo.

kosska3003
8. feb 2013

@noname26 ano ale ten poplatok je cca 35 eur mozno si ho zazmluvnila k porodu a za to si uz pyta aj on ale co viem tak Hartel ba tehu balik isto sa tam cosi plati

noname26
8. feb 2013

@kosska3003 nie nie, nezazmluvnovala, len sa pytala na to, ci by ju zobrali od 20tt do starostlivosti a dakych 100-120eur pytali. ano, hartel ma vsetky baliky platene

kosska3003
8. feb 2013

@noname26 jaj tak to neviem ja som k nemu presla po prvom porode a druhe tehu som bola u neho cele

noname26
9. feb 2013

@kosska3003 tak ja nechcem nic tvrdit, nikdy som unho nebola, len som pocula, ze je dobry. a po tom, co teda sestricka povedala tu sumu kamaratke som si myslela, ze cenovo je to uz porovnatelne s hartelom. neviem teda, za co od nej pytala taku sumu, viem, ze sa isto pytala len na starostlivost v tehotenstve. tymto od neho rozhodne nechcem odradzat. lebo vsak ked ta kamoska sama hladala ineho lekara, som jej odporucila popytat sa prave na tychto dvoch - hartela a paucina, aby si zistila, ktory kolko pyta, lebo obaja su dobri

katkawil
9. feb 2013

Vynikajúci gynekológ je vo Varíne (blízko pri ZA) Mudr. Tavač, jeho ordinácia je vynikajúco vybavená, krásne prostredie a nieje to súkromný gynekológ, čiže sa nič neplatí. Je veľmi pedantný, milý môžem ho len a len odporučiť.

zvolsiinylogin
15. feb 2013

inac zeny, ja chodim ku kianickovi, uz vyse a roka som velmi nespokojna, poslal ma na operaciu a pritom videl dva gestacne vacky na sone, posluchla som, dopadlo to zle, teraz len meria ich velkosti....samo, su prazdne...a naposledy, co mi meska, tak mi ani nezobral krv, lebo u neho sa krv na hcg nebere, na sone nic nevidel, samo, asi este je skoro, tak ani nic nemal vidiet a ako som pisala, krv mi nezobral, dal mi pichnut vyvolavacku a povedal, ze mam prist o rok..no des 😢

dankako
15. feb 2013

Ja jednoznačne doporučujem MUDr. Paučina...on aj sestrička sú skvelí...príjemné prostredie... 🙂 😉

vejula
15. feb 2013

@noname26 120 Eur? Ja som platila vstupne čosi vyše 30 ečiek inak nič navyše. A to som tam už chodila na poradnu 2 tehotenstvá

jenny316
18. feb 2013

Ahojte vie mi niekto poradit za co je tych 250 eur u mudr.hartela v tehotenstve?su v tom uz nejake vysetrenia alebo je to len za to ze sa on o vas stara a vsetko ostatne sa plati?

pavicek
22. feb 2013

Ahojte dievčata som teraz u Fullu ale chcem odist lebo to nikam nevedie už čakam na dietatko tri roky a ma niekdo s vas skusenosti s doktorom Kyškom pozna ho niekto?

mailka
22. feb 2013

@pavicek ja chodim k dr walenfelsovi na solinky a viem ze on pozna prave aj na liecbu neplodnosti prirodzenu "napro technology"ktora je vraj dokonca uspesnejsia ako umele oplodnenie.

pavicek
22. feb 2013

@mailka Ahoj vôbec som o nom nepočula mna znama sestrička odporučila ku Kyškovi a vobec o nom nič neviem tak neviem ako sa mam rozhodnut ... 😉

ivetka1975
22. feb 2013

Toto prvý krát počujem, že u gynekol´ga platíte kočky. Za čo?? Za to, že Vás sleduje ako gynekológ? Ja som teda z Čadce chodím ku doktorovi Gulčíkovi. S prým dieťaťom som chodila ku doktorke Pavličkovej jej práca nič moc, skoro mi syn zomrel. Keď nepočula odozvy tvrdila my, že spinká. A on už 41 týždni bol pridusený. Museli ho oživovoať, má 12 rokov je zdravý. Po tejto jej neodbornej straostlivosti som odišla. To bolo 12 rokov dozadu. Dcérku má 5 ročnú. tú som rodila v Čadci, gyenkeolog Mudr. Gulčík som spokojná a nikdy som u neho neplatila. V Čadci neplatí nikto čo ja viem. A pri pôrode my bol Mudr. Kyška a Korbaš. 🙂

mailka
22. feb 2013

@pavicek odpovedala som ti kvoli tomu,ze si pisala ako cakas na dietatko 3 roky.minule som si od neho z cakarne zobrala letak,kde sa pise o tej "naprotechnologii",ze ma uspesnost 80% cize viac ako ivf.keby som ja tak dlho cakala na dietatko,urcite by som to skusila. v tom letaku bola aj jeho i. adresa: wallenfels.ivan@post.sk myslim ze by ti odpovedal na pripadne otazky.

pavicek
22. feb 2013

@mailka ja som ta pochopila a moc ti dakujem za tu adresu pozriem si to diky 😉

d_anica
14. mar 2013

@jenny316 Ahoj,neviem, či ti už niekto odpovedal, tak pridám svoju skúsenosť. 50 eur sa platí u Hartela ročný poplatok (preventívna prehliadka, základné odbery a stery) a 200 za tehotenstvo a v tom sú už všetky vyšetrenia, ultrazvuk pri každom vyšetrení, 4D ultrazvuk, ctg vyšetrenia na konci tehotenstva. Proste navyše už neplatíš nič, jedine lieky ak sú nutné. Ja chodím k Hartelovi a bola som u neho počas rizikového tehotenstva a som max. spokojná, inde by som už nešla. Žiaden stres, keď som bola tehotná, vyslovene som sa na každú prehliadku tešila 🙂

jenny316
16. mar 2013

@d_anica dakujem.medzitym som uz bola na kontrole a poriadne sa na to spytala 🙂 aj ja som s hartelom spokojna,len to čakanie ma tam ubija ☹

mery333
16. mar 2013

@pavicek Ahoj ja som mala Dr. Kyšku pri pôrode, keď bol ešte zástupca primára v Čadci a veľkááááá spokojnosť, čo sa týka prístupu aj informovanosti. Má ľudský prístup, čo je teraz veľká vzácnosť. Moja mamina k nemu chodí a je tiež veľmi spokojná. 🙂

akrim1311
16. mar 2013

pavliček ja mám dr.kyšku,odrodil mi deti keď ešte pracoval v žilinskej pôrodnici ako pôrodník.je to veľký pedant a profesionál,odiššiel do čadce,ale vrátil sa.pracuje u oravcovej v ambulancii a keď sa telefonicky objednávam a sestrička mi dá na výber kyška-oravcová dám sa zapísať k nemu.je ľudský a citlivý.

pavicek
16. mar 2013

@akrim1311 dakujem ti za nazor

ludinka
19. mar 2013

ahojte baby ak hladate naozaj dobreho gynekologa tak davam do pozornosti Doc. Tomasa, na zaciatku januara otvoril novu gynekologicku ordinaciu v martine. Je to naozaj velmi velky odbornik, robi aj 4D sono a specializuje sa na liecbu neplodnosti. Ak sa rozhodujete ci navstivit helios alebo is care v martine, tak by som vam odporucila najskor navstivit jeho-urobi vam velmi podrobne vysetrenie a posudi ci naozaj potrebujete car, narozdiel od centier kde vam budu viac menej hned navrhovat ivf. Vysetrenie pacientky mimo jeho obvodu stoji 30 eur- a naozaj budete spokone.
Viem ze tema sa vola gynekolog zilina ale myslim ze do martina je to len na skok, a ja ked som zacala riesit ze sa nam nedari babo, hladala som najskor dobreho diagnostika neplodnosti v ziline a takeho som nenasla.

kuklamu
9. apr 2013

teda na Karisnu same dobre ohlasy, ale ja sa k nej ani dovolat neviem a ked som sa chcela objednat beznu prehliadku objednala ma o desat mesiacov 🙂 neskor som sa rozhodla, ze si zaplatim za termin a uz sa dalo ako nic 🙂

tweetynkaa
9. apr 2013

ahojte baby, tak ja mám lániho a som úplne spokojná...počula som na neho veľa sťažností, že pôsobí arogantne, ale ja na neho nemôžem povedať krivé slovo...je to môj prvý doktor, na prvé vyšetrenie som pred rokmi prišla ustráchaná a vystresovaná, ale jeho prístupom som si našťastie nevytvorila žiaden blok a ani neviem, ako to všetko prešlo...v poslednej dobe som mala nejaké problémy, nad kt. iní lekári mávli rukou..on sa o mňa postaral až kým som nebola úplne fit...komunikuje, všetko mi vždy vysvetlí..keďže už nie som v ZA, budem ho musieť čo nevidieť zmeniť, ale v dnešnej dobe nájsť dobrého lekára je skoro nemožné...takže MuDr. Lániho odporúčam 🙂

helloukitty
9. apr 2013

@pavicek ja chodim tiez ku Kyskovi a som spokojna 🙂

limetka713
18. apr 2013

@helloukitty ahoj, veľmi rada čítam, že si spokojná.. 😀 asi aj ja k nemu budem chodiť..som u Oravcovej a min. leto na preventívke ma ona vyšetrovala, ale v ambulancii bol aj on a robil mi vnútorné sono..veľmi milý, ale bola som s ním dokopy 5 minut asi, tak to sa veľmi ťažko posudzuje..doteraz som s Oravcovou nemala žiadne problemy, ale to som ju videla 1x do roka a toť vsio 🙂 ale počula som na ňu veľa negatív..chcela som zmeniť doktora pred preventívkou ( kt. mám v lete) ale potom mi došlo, že však sa strieda s Kyškom..bol by to taký kompromis - získanie nového doktora bez nejakých stresov a priekov od starej doktorky a zostanem vlastne tam kde som 😀

helloukitty
19. apr 2013

@limetka713 v podstate som ani ja nemala problem s oravcovou,len raz som sa nahodou dostala ku kyskovi a uz som od neho neodisla 😀 je super ze si mozes vybrat a podla toho ta objednaju...cize som spokojna,aj pocas tehotenstva sa staral a to som nebola jednoduchy pripad...takze podla mna si sa dobre rozhodla 🙂

limetka713
19. apr 2013

@helloukitty ďakujem, veľmi si ma potešila..lebo pre mňa je už stres sám o sebe ísť ku doktorovi - hocijakému, takže pre mňa je nielen dôležité, aby bol odborník ale aj ľudský a priateľský.. ešte prekonať to, že idem ku chlapovi 😀 lebo v zásade som si vždy vyberala ženy doktorky.. trochu sa hanbím 🙂

helloukitty
19. apr 2013

@limetka713 presne ten problem som aj ja mavala..ale teraz uz v pohode 🙂

naty235
25. jún 2013

Koľko sa prosím platí u toho paucina?