icon

Kontrolujú gynekológovia prsia na preventívnej prehliadke?

2. apr 2025

Ahoj, tak kontrolujú/nekontrolujú? Mali by ?
Ja som za svoj život vystriedala 3 a ani jedna mi prsia nikdy nekontrolovala, mama mi hovorila vraj je to divné a mali by to robiť. Dokonca aj naposledy, keď som bola na preventívke, povedala som jej, aké mám problémy s prsnikom po operácii a ani tak neskontrolovala 🤷🏼‍♀️

Strana
z3
doriiis
2. apr 2025

Áno,kontroluje.Na každej preventivke

nelca84
2. apr 2025

Ano, na kazdej preventivke.

modrykolibrik
2. apr 2025

Nie mňa poslala hneď na mamografiu a to som mala 26

katica06
2. apr 2025

Ano, na kazdej preventivke.

haggard_222
2. apr 2025

Nie, vôbec, iba ma pošle na sono. Ale predošlý kontroloval.

aurora33
2. apr 2025

Áno, na každej preventívke.

ivangeline
2. apr 2025

Kontroluje. Ak by som povedala nie, tak nebude.

haggard_222
2. apr 2025

@modrykolibrik To len tak či bol nejaký dôvod na to, keď sa môžem spýtať? To som ešte nepočula, že by takú mladú posielali na mamografiu. Myslela som že tam sa chodí až po 40ke.

taktotedanie
2. apr 2025

@haggard_222 ano posielaju aj aj mlade zeny ak sa nieco nezda alebo napr su velke prsia a prehmatanim by sa nemuselo nieco najst a sono je obmedzene pre velkost a vrstvu tuku
Mna tak posielala moja gyn kedysi ked som bola pribrata a usg no nic moc viditelnost nastastie som vela schudla a teraz to uz bolo v poriadku uplne, taktiez usb brucha dopadol ovela lepsie

cukroska
2. apr 2025

Áno

kavasmliekom
2. apr 2025

Kontroluje, aj sono robí

denisa_deniska
2. apr 2025

Áno, vždy

jana_eyre_2
2. apr 2025

Áno kontroloval od mlada.. každý rok, plus pošle aj na sono..

tetapetra
2. apr 2025

Nie,chodím na sono. Mňa by zaujímalo, ktorá z báb má gynekológičku a vykonáva im kontrolu pŕs. Zatiaľ si všímam,že to robia iba chlapi - gynekológovia.

kiki68
2. apr 2025

Ano kazdeho pol roka.

liliana8
2. apr 2025

@tetapetra ja som mala gynekologicku, ktora to robila sucasny gynekolog to nekontroluje.

rozculena
2. apr 2025

@tetapetra mne skontrolovala aj obvodná na preventívke

kiki68
2. apr 2025

@tetapetra preto nemam zensku ako gyn, mala som dve a na tych chlapov sa nechytali, ako mne prislo ze to oproti nim dost flakali

tetapetra
2. apr 2025

@rozculena obvodná? Tak toto som ešte nepočula

4stanka4
2. apr 2025

Na preventívke nie ale chodím každý rok na sono k nemu lebo ma na to druhu ambulanciu

diewcatqoo
2. apr 2025

Mam gynekologicku, striedaju sa v ambulancii dve a uz sa stalo, ze raz som bola na preventivke u jednej, raz u druhej a obe mi kontrolovali aj prsia.

rachel36a
2. apr 2025

Ja som nákazy za život dvoch gyndosov a jazda mj vždy kontrolovala prsníky na preventivke

kubizde
2. apr 2025

Áno zakaždým

jamimo
2. apr 2025

áno kontroluje, pýta sa na zmeny-napr. bolesť, pichanie, výtok... Mojej mame nová gynekologička vôbec, ani sa jej nedotkne🙄 Starý gynekológ kontroloval 🤷‍♀️

unicornlady
2. apr 2025

Nekontroluje vôbec. Iba ma pošle na sono.

lucia13022023
2. apr 2025

Ja som mala tiez už štyri gynekologicky a ani jedna mi prsia nekonteolovala 🤷🏻‍♀️

isis234
2. apr 2025

Ano, vždy, aj sono

modrykolibrik
2. apr 2025

@haggard_222 práveže nič mi nenašla všetko bolo ok ale to bola moja prvá prehliadka. Tiež som sa tomu čudovala dokonca aj na mamo tá pracovníčka krútila hlavou

joesvk
2. apr 2025

@tetapetra
Gynekologička mi už kontrolovala. Ale nie pri každej prehliadke.

mamickalisticka
2. apr 2025

Áno kontroluje, hmatom aj sonom a posiela na špeci sono. Ale pýta sa či chcem, a ja chcem 🫣

mamamasama
2. apr 2025

Mám chlapa. Nerobí to. Vždy na preventívke aj povie, že to nevykonáva a posiela na sono.

Strana
z3