Laparoskopia a vaše skúsenosti s ňou
Ahojte. rada popýtala, resp. poradila a získala nejaké info, či má niekto skúsenosť s laparoskopiou cysty v rámci jednodnovej chirurgie? ja by som mala ísť koncom mesiaca a ked tak čítam diskusie kde baby píšu o zákroku v nemocnici, čo to všetko obnášalo /klystír, vývody, nemožnosť chôdze/, zdá sa mi priam nemožné aby sa to dalo všetko bez rizika zvládnuť tak, že už poobede budem doma so zašitým bruchom. neviem si to celé akosi dobre predstaviť a hlavne to fungovanie po dalšie dni! dakujem za všetky odpovede!
@vanilka3 ahoj, ja som bola teraz prepustená z rastislavovej, všetci sú tam naozaj milí, všetko prebehlo v poriadku, som už doma, okrem primára, ktorý ťa ani neodzdravi to bolo všetko ok, starostlivosť od sestričiek primeraná, priestory pekne čisté vynovené 🙂
Ahojte
Chcela by som sa opýtať, čo môžem jesť po laparoskopii vaječníka /odstránenie cysty/. Zákrok bol včera, dnes na raňajky som mala nejakú ovsené kašu a pustili ma domov. Zatiaľ som si dala len detskú presnidavku. ..žalúdok mam scvrknuty, veľa toho do seba nedostanem. Môžem jesť jogurty , resp. Kefír? ?
@angel1979
@butterfly333
Dakujem za odpoveď. ...asi pôjdem na to pomaly...deň pred operáciou mi dali klistir, takže mám trochu obavy ako to prežijem, keď to na mňa pride😯. BoJim sa jesť hocičo, aby som potom nemala problém so stolicou
Ahojte dievčatá chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s laparoskopiou a modrou tekutinou na zistenie priechodnosti vajickovodov !ako to prebieha ?ďakujem za odpoveď 🙂
@butterfly333 Ďakujem áno to viem🙂) len či ti aj spriechodni tou tekutinou vajcovody ak by boli nepriechodné... Mne robili Salpinografiu a jeden je priechodny cez druhý neprešla tekutina len som bola viac vystresovana tak mi povedal že som mohla dostať aj krc.... Preto chcem vyskúšať laparoskopiu
@mlenna15 ano tym by to mali spriechodnit. Ja som bola 4.4 na laparo aj hystero.
@butterfly333 tak dúfam že sa podarí tá laparoskopia snažíme sa už dva roky :/A ešte k tomu mám PCOS
@mlenna15 aj my sa snažíme 2roky na druhy cyklus po laparke sa aj zadarilo no v 6tt som potratila a od vtedy nič. ☹
@mlenna15
@butterfly333 dievcata drzim vam palceky, mi sa tiez snazime 2roky, teraz som dva tyzdne po laparo, tak uvidime co to da 🙂
Dobry vecer baby. Ja idem rano na laparoskopiu lebo mam mimomaternicove tehu a chcem sa opytat,ze ci ma pustia v piatok domov. A ako to prebieha a atd Dakujem velmi pekne. Bojim sa. :'(
@tinkaronko0710 ahoj, ja som od vcera v nemocnici, prvy den som pila Xprep a ... vyprazdnovala som sa 🙂 vecer mi pichli Fraxiparine proti tromboze, dnes doobedu pojdem na sal, predtym mi zabandazuju nohy, daju tabletku ako premedikaciu, hovorovo oblbovak a ide sa 🙂 zatial som v pohode, bez stresu a zajtra by som mala ist domov, ak vsetko bude v poriadku, co verim, ze bude.
Neboj sa, robis to pre dobru vec a vsetko dobre dopadne 😉
@marcopollo uživala som 4mesiace hned prvy mesiac sa zasdarilo no v 6tt som potratila.
@marcopollo ja som uzivala a dodnes uzivam a-z mama z dm za necelych €2 na cely mesiac, zlozenie ako femobion....dolezite je aj nilovat sa kazdy den len kazdy 2.-3. a nielen podla ovulacie, lebo moze byt stale inokedy ako u mna ;) drzim prsteky kocky a urcite to pride vtedy, kedy ma
@marcopollo neviem čo sa zas stalo. No dva dni po potrate mi zistili vrodene mutacie trombofíliu

@mirunka83 holit brucho???