icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

lu17
27. okt 2011

@lenocka0907 Ahoj, kazala mi pit caj aj manzelovi, prezehnat ho pred pitim. Lieky tento mesiac som nebrala,pretoze som spinila od 25 teho dna MC pri Duphastone a mala som to až do menzesu, takze ani poriadne neviem kedy mam zaciatok a nasadit si duphaston od odhadnutim to nie... Zrejme je to aj preto ze som pila ten cajik a on urcite posobi... Uvidim co bude, konecne sa necitim nafuknuta ako pri Duphastone. mas pocit ze puknes 🙂 Ale zatial nic... cakam co bude a beriem rozne vitaminy kys. listovu- ten cajik este sem tam pijem, ale od cyklu ak dostanem zacnem dalej pravidelne. A ak nie zrejme pojdem za nou....

jania023
29. okt 2011

@lu17 ahoj aka je o zmes caju?ako sa pri tom ppstupuje?

lu17
29. okt 2011

Ahoj- je to zihlava, medovka, mata, a praslicka. urobis si zmes tychto byliniek a pijes 2 x denne po jednu lyžičku.
Je to v predoslych prispevkoch. Pijes to 2 tyzdne.

Skus nic za to nedas a hlavne pri tych hormonoch je clovek taky naliaty... Pomoze to.

zeta123
21. jan 2012

@lu17 blahozelám 🙂

zeta123
21. jan 2012

@lenocka0907 blahoželám 😵

lu17
21. jan 2012

@zeta123 dakujem, podarilo sa konecne po roku a pol 🙂 Dufam ze to bude ok.

lu17
21. jan 2012

@lenocka0907gratulujem, co pomohlo k tehu? lieky alebo nievco iné? 🙂

lenocka0907
21. jan 2012

@lu17 dakujem🙂aj ja blahoželám🙂))pomohli mi tie lieky clostilbegyt a brala som ešte kvapky na podporu vaječníkov🙂)vôbec som nepočítala,že môžem otehotnieť a podarilo sa to po druhom balení🙂)) a tebe čo pomohlo??

lenocka0907
21. jan 2012

@zeta123 dakujem🙂)

lu17
22. jan 2012

@lenocka0907 Ja som brala Duphaston ale len dva mesiace , a uzivala som bylinkove cajiky a potom alchemilku, v decembri som mala pozit test,ale bohuzial som dostala ms.... ☹ No na dalsi sa podarilo a teraz som uz opatrna, vtedy ma to ani nenapadlo ze nieco moze byt...po roku a pol. Ale moznoze pomohol aj Duphaston.

zuzka409
24. jan 2012

ahojte snazilky a tehulky blahozelam k tehu :D ja zacinam tento nmesiac na duphastone a glostilbegyte a dufam ze sa coskoro pridam k Vam tehu :D

katey
6. feb 2012

Baby. prosim vas o radu. beriem duphaston uz druhy cyklus a uz som si myslela, ze som tehu, lebo vsetky priznaky tomu zodpovedali, aj ked test bol negativny, ale menzes som dostala az na 33.den, teda 8 dni po skoncenu dufiku. som dost sklamana, ale aj napriek tomu pocit citliveho brucha neustupuje. aj aj krvacanie je take cudne, len taka jasne cervena krv, tak ja neviem ci je to normalne. mali ste niektora skusenost?

levandulka321
6. feb 2012

Ahojte, hadam sa mozem pridat do diskusie a zaroven polozit jednu otazku. Pisala som aj do inych tem a zatial som nedostala odpoved...skusim aj u vas. Mam pco, bola som na laparo-drilling, min.mesiac som mala potvrdenu ovulaciu utz aj z krvi 19DC(predtym nebola, pretoze som mala nasadený duphaston od16DC a ten ovulacii pravdepodobne branil). Problem je, ze som 37DC a ms nemam.Otazka znie..mozem mat ovulaciu a nemat ms? Comu to mozem pripisovat??Dakujem za odpoved ak sa najde nejaka dobra a znala dusa..

manamani1
10. feb 2012

@janine6623 ako si brala duphaston, po ovulke?

manamani1
10. feb 2012

@catharinka ahoj, tebe pomohol duphaston k otehotneniu?

manamani1
10. feb 2012

@lenocka0907 ake kvapky si brala? a duphaston si nasadila az po ovulke?

catharinka
10. feb 2012

@manamani1 - ahoj. No, nie asi priamo duphaston mi pomohol, ten mi len upravil cyklus, ale pomohol mi skôr clostylbegyt (dúfam, že som to napísala správne). Ten mi doktor predpísal a hneď ďalší cyklus som bola tehotná. Po tom dlhom snažení som tomu ani neverila, keď som si robila tehotenský test... Držím palce. 🙂

manamani1
10. feb 2012

@catharinka aha, lebo ja nereagujem na clostilbegyt a tento cyklus ho mam uz 2tbl. denne, kolko si mala ty?

catharinka
10. feb 2012

@manamani1 - ja som nevybrala ani jedno celé balenie, tuším som ho užívala raz denne, ja už ani neviem. Len viem, že vtedy som akurát menila gynekológa a ten starý mi predpísal clostík a nový mi ho vysadil a povedal, že on ho predpisuje trochu v iné dni a napriek tomu clostík zabral... A čo sa týka duphastonu, ten som v tom cykle, čo som otehotnela, nebrala.

manamani1
10. feb 2012

@catharinka Ďakujem, uz nemas vela do porodu, co tom bude? A mena?

uzovicka
10. feb 2012

@manamani1 ahoj, mne doktorka tento mesiac uz nasadila duphaston, mam brat od 15DC rano a vecer 1 tbl po dobu 10 dni

lenocka0907
10. feb 2012

@manamani1 ja som brala duphaston od 11 dna do 25 dna od menštruácie a brala som 2 krát po 1tbl...a kvapky to boli na podporu vaječníkov, nejaké bylinkové...ale aj ten clostilbegyt som brala a myslím,že ten mi pomohol po dlhom snažení...držím palce 🙂

catharinka
10. feb 2012

@manamani1 - budeme mať chlapčeka, Mateja. Už veru nemám dlho do pôrodu, i keď občas sa mi to ešte zdá byť do marca večnosť... Vy sa snažíte o bábo ako dlho? Neboj, ono to príde práve vtedy, keď to budeš najmenej čakať a o to milšie ťa to prekvapí. 🙂

manamani1
10. feb 2012

@lenocka0907 a do toho 11DC kym si zacala brat duphaston nastala ovulka?

manamani1
10. feb 2012

@catharinka jeeej, Matej, to je krásne meno...my sa snazime od augusta, aktivne od oktobra, len to,ze s dcerkou sa mi podarilo na prvy sup-neplanovane, a teraz NIČ!

lenocka0907
12. feb 2012

@manamani1 ano, lebo ja som brala ešte ten clostilbegyt od 5 do 9 dna 🙂

anzelik
13. feb 2012

babulky neostal vam nahodou clostil kupum dakujemm piste cez IP 🙂

adulka1981
14. feb 2012

@catharinka ahojček, ak sa môžem opýtať, ktoré dni si brala clostil??? ďakujem moc

catharinka
15. feb 2012

@adulka1981 ahoj. Vôbec si to už nepamätám. Viem, že doktor vravel, že je to individuálne, u každej ženy je to inak a v iné dni... Doktor presne vie, kedy ti clostík má dať, tak sa spoľahni na neho. Ak mu dôveruješ, tak to nerieš. Keď povie, od vtedy do vtedy, tak sa jeho radami riaď. Ak sa ti niečo nebude zdať, opýtaj sa ho. Držím palce. 🙂

sasa35
27. feb 2012

ahojte, ja tiez beriem duphaston od 15 do 25 dna a clostilbegyt budem brat teraz od 3 DC kazdy druhy den 2 tabletky... tak som zvedava, lebo ked som ho brala pred 7 rokmi tak mi nezabral ale po 3 mes ked som ich vysadila tak som otehotnela... tak uvidime, drzim aj vam palce 🙂