icon

Otehotneli ste pri váhe nad 100 kg?

hnedoocko0909
17. mar 2015

... zaujímalo by ma to, lebo nepatrím medzi štíhle a mama ma straší, že kým neschudnem, neotehotniem. .... dakujem tým, co sa naozaj vyjadria k teme

lenickamajchrakova
4. máj 2015

@petra777 prosím ťa choď si zobkať niekam asparágus a presuň sa do diskusie kde bude o tvoje postrehy záujem 🙂 nepovedala si nič nového len si si pobrúsila ego a to môžeš aj v diskusií o hlávkovom šaláte so strúhanou mrkvou .. p.s. táto diskusia bola založená pre bacule nie premúdrené vyžle :D

libka1
4. máj 2015

@lucia466 tak ja mam na zmenu 2 dovody. Ked budem opat stihla budem si moc kupit krajsie saty kedze vo vacsich velkosiach taky vyber nie je. A este nechcem vazit viac ako moj manzel ktory je typ co na rozdiel odo mna nevie pribrat. Takze jednoduchsia cesta je ked schudnem ja 😀

lucia466
4. máj 2015

@libka1 dobre priority, aj ja som ich mala viac 😀 ja som si kupila aj saty S a bohovala kristovala som sa ze sa do nej natlacim 😀 potom som skoncila az na xs . Ale hlavne som sa citila zdravsie a ked vela pijem aj plet vyzera inak. Tie kila robia zazraky s telom. Aj s chlapmi 😀 manzel mi nic nevravel najskor no postupne som zacala vnimat ako inak sa na mna diva. Mohla som si obliect co som chcela. Neda sa to porovnat so zivotom predtym, s nadvahou. Preto tu kockam drzim silno palce. Ja som asi bola ta z mnohych co s nadvahou prisla o babo a potom este 2r neotehotnela. Ale dockala som sa 😉

petra7777
4. máj 2015

@lenickamajchrakova Teba doma nenaučili, ako sa správať k starším ľuďom? Nejaká sopľa mi tu nebude hovoriť, čo mám a čo nemám robiť....Ďalšia premúdrelá, čo svoju obezitu zvaľuje na genetiku?....čo sa s vami vrece roztrhlo?

lenickamajchrakova
4. máj 2015

@petra777 ... to sa nemusíš báť učili ma mať úctu k starším 🙂 ale učili ma aj to, že nie som o nič menej človek ako "starší" ľudia, aby som si nechala skákať po hlave a nechať sa osočovať ako v prvom stupni na ZŠ 🙂.. nie som premúdrelá a ako si si iste všimla vôbec nič tu nezvaľujem na genetiku ! Ale však chápem klapky na očiach a posilovanie si ega 🙂 Vzhľadom na váš vysoký vek sa čudujem, že máte vôbec energiu sa takto popudivo vyjadrovať .. povedala by som, že vaše životné skúsenosti a vysokéIQ Vám nedovolí sa znížiť do osočovania sa ľudí na diskusných fórach... p.s. áno keď som bola malá som mala problémy zo štítnou žľazou a nabrala som (predtým som aktívne športovala - jazdila som motokross závodne) a tie kilá idú veľmi ťažko dole aj kvôli pomalšiemu metabolizmu, ktorý v rodine proste máme 🙂 oooo ánooo ta dedičnosť žee !! :D nie je to výhovorka je to fakt každé kilo dole si musím poctivo odmakať .. chvalabohu som zdravá, šťastná a na tej motorke dám nafrak aj môjmu manželovi ! o mne som sa tu nechcela zmieňovať, ale navážať sa do niekoho len preto, že nemá tabuľkovú váhu ?? ten dotyčný človek vie, kde robí chybu, načo mu tu ešte viac pošľapávať psychiku ??? Príde mi to detinské ... a ktože je tu teraz tá Sopľa ???? ...

petra7777
4. máj 2015

@lenickamajchrakova Z čista-jasna sa tu zjavíš, pustíš sa do mňa, jak do malého decka....tak kto si tu leští ego? A prečítaj si po sebe, aby si videla, kto sa "povyšuje" 😠 Najprv si milá moja zhodnoď svoje IQ a potom....o 30rokov môžeš hodnotiť to moje....katastrofa 😠 Je mi špatne z takých ľudí....Čo vôbec na mňa reaguješ? Písala som snáď niečo tebe?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lenickamajchrakova
4. máj 2015

@petra777 tak isto ako ste sa zjavili VY a z čista jasna ste sa pustili do iných !!!! a reagujem tak ako ste VY reagovali ...... ja sa povyšujem ??? ja nehodnotím Vaše IQ to vy sa tu prezentujete, že máte pojedenú všetkú múdrosť sveta ...🙂 Pevne verím, že o tých 30 rokov sa neznížim k tomu, aby som sa do niekoho tak prízemne navážala kvôli vzhľadu (poprípade farbe vlasov, pleti, výške, atď) .. S úcty k Vašim šedinám končím túto nezmyselnú debatu vzhľadom na to, že nie ste schopná priať názor iných ľudí a idete si stále len to svoje ... mne je zas špatne z takýchto ľudí .. 🤐

vierka0
4. máj 2015

@fidka79 mas pocit, ze si nejako odpovedala svojim prispevkom na otazku "Otehotneli ste pri váhe nad 100 kg?" a to iste plati o tebe @petra7777 - odpovedala si niektorym svojim prispevkom na otazku ?

moll
4. máj 2015

fidka79 nepochopila som naco si tu napisala to co si napisala ...uplne od veci nie k teme .... niekto neriesi teba ani tvojho muza ... nie kazda zena sa vie ovladat a vyschnute suky co ohovaraju za chrbtom .... nic nove neriesime ..ked maju problem s baculkou je to stale ich problem nie nas ....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
katkalubkova
4. máj 2015

@hnedoocko0909 a nemas problem so stinou zlazou, ked mas kolko 100kg?, pokial nie, tak si myslim, ze by nemal byt problem, mam znamu, ta ma urcite 100kg a tak okolo 168cm a ma dve zdrave deti.
Ak nahodou nemozes otehotniet a neriesila si stit. zlazu, skus si dat u obvod. lekara vziat krv a urobit rozbor na hormony THS, alebo TSH je ta skratka, mozno budes rozumnejsia, po vysledkoch
Drzim palce

vierka0
4. máj 2015

@fidka79 je to absolutne ich vec co si o sebe myslia, ci si myslia ze su sexi, ci nad sebou placu kazdy vecer..otazka a tato tema bola o niecom uplne inom..

moll
4. máj 2015

@fidka79 keby sme -ste sa radsej vsetci starali viac o seba a menej o ostatnch ... hned by bol svet krajsi ... preco ma vela ludi pocit ze ma pravo niekoho ineho riesit hodnotit atd ... nepriklad babu v leginach ... treba poriesit vlastne komplexi a potom riesit leginy na tlstom zadku inej zeny !

katkalubkova
4. máj 2015

Riesite tu uplne kraviny, tema bola uplne o niecom inom. Je vela moletnych, silnych zien a su stastne, nepotrebuju byt chude a stihle, ako zeny v ich okoli, su stastne take ake su.
Malo ktora zena, aj tak po vydaji a vynoseni deti, ostane taka, aka bola pred 10timi, alebo 20timi rokmi. Ano su aj take, ale vacsina zien priberie.
Az sa niekedy tie chude cuduju, ako mozu byt tie baculate zeny, take pekne a upravene a vysmiate od ucha k uchu 😎

anickablava
4. máj 2015
Používateľ anickablava je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

Ja uplne súhlasím s @lucia466, nanešťastie strata dieťatka sa týka aj mňa. Otehotnela som pri váhe 80kg, výška 170 cm.Nemala som absolútne žiadne problémy a všetko bolo v poriadku.V poslednom mesiace mi stúpol tlak, opuchali nohy. Pri poslednej poradni ma poslali do nemocnice ale už bolo neskoro a o babätko som prišla. Dvaja lekári sa vyjadrili, vraj aj kvôli tomu že som obezna, moja váha bola vtedy dva týždne pred termínom 95 kg. Takže aj keď pre niektoré možno nie je problém otehotnieť s vysokou váhou a donosiť zdravé dieťa, u iných to zase neplatí.Ja som si povedala že kým sa pokusim otehotnieť schudnem minimalne na 70 kg.
Tiež nie som z tych čo sa prežierajú, moja vaha bola dlhe roky 60 kil, ale moja strava pozostavala z troch jogurtov denne.Dobre čítate, len takto som si dokazala udržať vahu. Akonahle som začala jesť ako iní ľudia, moja vaha išla nahor, nepomáha ani cvičenie, mám skratka veľmi pomaly metabolizmus. Moja švagrina je jedlá, ktoré ja do úst nevložím, coca cola, čipsy, čokolády, klobásky a pritom je tenučká ako prutik. Čo je u jedného celoživotné trapenie, druhý sa nad tým ani nezamyslí. Preto nikoho kvôli vahe neodcudzujem.

vierka0
4. máj 2015

@anickablava lekari velmi radi hadzu vsetko na vahu, pricom je jasne, ze problemy otehotniet ci donosit dieta sa netykaju vylucne zien s nadvahou..co povedia 60kg zene, ktora potrati ? take vari nie su ? ja som nikdy nemala idealnu vahu a cyklus som mala od prvej menstruacie ako hodinky..s pocatim sme nemali absolutne ziadny problem, po sekcii som tiez bola bez problemov (rodila som predcasne, ale to suviselo s uplne inymi vecami) - mam kamosku co sa stravuje absolutne zdravo, sportuje kazdy den (od behu , cez bicykel, az po kalanetiku), vyzera uzasne a uz dva roky nemoze otehotniet..preblemy s plodnostou su prudko individualne a vaha ma na nich len ciastocny vplyv (aj ked to moze byt vplyv zasadny)

myleontina
4. máj 2015

@anickablava to mi je velmi luto ☹ az mi doslo zle...a prosim ta,co bola presna pricina?vysoky tlak?alebo co sa stalo?lebo ved len to,ze nie si stihla nemoze byt pricinou...fu,az mi je tazko,sa budem teraz bat az do konca... ☹

libka1
4. máj 2015

@myleontina podla mna byt v permanentnom strese a strachu ze co vsetko sa moze stat ma na tehotenstvo horsi vplyv ako nadvaha... presnu pricinu nikto neurci, akurat pri zene s nadvahou sa tak lahko a dobre da na to zvalit vsetko... poznam kopec zien co potratilo a o nadvahe ani nechyrovali...

myleontina
4. máj 2015

@libka1 hej,ved ja viem,snazim sa mysliet pozitivne,ale tu je to niekedy naozaj tazke 😀 asi to tu budem musiet prestat sledovat,lebo zblbnem 🙂

petra7777
4. máj 2015

@vierka0 Samozrejme....napísala som názor...a to, že sa väčšina z vás s tým mojím neztotožňuje....neznamená, že ten váš je správny a ten môj nesprávny 🙂 A @lenickamajchrakova mala by si si po sebe prečítať, ak si nepamätáš, ako si "zhodnotila" mňa, aj moje IQ 🙂 Pekný večer dámy 🙂

cecilia68
4. máj 2015

Jedna stará múdrosť vraví.....Ak by nebolo na Zemi chlapov....svet by bol plný tučných, ale zato šťastných žien 😝

tiumen
4. máj 2015

@hnedoocko0909 tvoja mama má z časti aj pravdu.. my sme sa snažili cez rok, a otehotnela som ten mesiac keď som v krátkej dobe schudla pár kg 😉 síce som nebola extra tučná, ale bola som v kategorii nadváha 🙂

anickablava
5. máj 2015
Používateľ anickablava je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

@myleontina
Nechcela som nikoho vystrašiť.Ja som len napisala svoju bohužial strašnu skusenosť s nadváhou v tehotenstve .Samozrejme že v nemocnici boli aj mohutnejšie mamičky ako ja a tie majú babätko v poriadku a nemali žiadne problemy. V papieroch mam napisanu preeklampsiu.

lavazzake
5. máj 2015

Preeklampsia bohužiaľ postihuje mamičky bez ohľadu na váhu

vierka0
5. máj 2015

@petra7777 lenze na tvoj nazor (a ani na moj) na obezitu resp. nadvahu sa v tejto teme nikto nepytal, otazka znela, ci mas skusenost s otehotnenim pri vahe nad 100kg..takze ci je tvoj spravny alebo nespravny je uplne irelevantne a vobec netusis ci je odlisny od mojho alebo nie, co je vlastne tiez uplne irelevantne

brady1
5. máj 2015

@hnedoocko0909 nadváha je častá príčína neplodnosti a okrem toho ktory muž by chcel do postele takú bombu 😉

libka1
5. máj 2015

@brady1 moj s tym nema problem, je si vedomi toho ze to casom zhodim 😉 ty si spala so vsetkymi muzmi sveta ze mas taky dobry prehlad co ktori z nich chce?

brady1
5. máj 2015

@libka1 ale ona piše otehotniet pri Váhe nad 100kg takže ona má nad 100kg normálne nie tehotná.