Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.
Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.
@onmaria Očakávať aby niektoé boli "Aby boli tenke, maximalne save.." je v podstate naivné. Veď si treba uvedomiť, že tá tekutina musí byť niekde uložená. Ona sa nevyparí. Buď máš tenké ako Snuggs, ktoré každej pretečú alebo hrubšie ako Perties, ktoré absorbujú všetko. Vložky na najsilnejšiu menštruáciu tiež nie sú tenke. Treba si vybrať podľa toho, čo človek potrebuje.
@marietta0 na internete na stránke ne. sak si kukni kde asi by sa dali zohnať daj do vyhľadávača , a ti nájde už si nepamätám dajake ženy to boli .. zdravé alebo tak nejak
My s dcérami letíme na menštruačných nohavičkách. Všetky sú fajn, no na noc najviac odporúčam Bathory. Bezkonkurenčne najlepšie nočné menšturačné nohavičky na trhu.
Baby ako tie nohavicky periete? Treba ich dat do pracky hned po pouziti alebo vydrzia povedzme den? Neviem si celkom predstavit zapinat pracku kazdy vecer kvoli nim
@proximaa tak ako píše @somtoja22 po použití opláchneme v studenej a potom vo vlažnej vode, niekedy pre periem aj so žlčovým mydlom. Prevesím na večný sušiak, co mám v spálni a takto denne pridávam. Na konci všetky spolu operiem na krátkom programe bez žmýkania, namiesto predpierky, lebo som pedant. Potom prihodím ostatné prádlo a periem normálne. Ja mam všetky čierne. Aj preto, že zvyknem nosiť hlavne čierne nohavičky, aj preto, že som plánovala ako to budem prať.
Dievcata, neskusali ste menstruacne nohavicky od Lindex? Rozmyslam, ci ist do nich, ci je to podobna (biedna) kvalita ako Snuggs, alebo su lepsie... Nemate skusenost?
Pripapájam sa k tým, čo vyhodili peniaze za menštruačné nohavičky Snuggs. Sú absolútne nefunkčné, pretečú za dve hodiny a sú nekvalitné. Gumičky mi z pásu vyliezli po druhom praní. Jediné, čo majú kvalitné je reklama. A ja som na ňu naletela.
@caramba12 je mi to luto… Ja mam zo snugs nocny model ktory pouzivam aj cez den, lebo mam silnu menzes a teda pre mna su paradne a nedam na ne dopustit. Nic nepreteka. Mam a pouzivam vyse roka 2 ks a vsetko zatial ok 😉 klasicne menstruacne nohavicky si idem kupit teraz, aby som mala nieco na koniec menzes kedy mi nocny model uz naozaj nie je potreba.
Ja mam snuggs uz asi 4 strihy, ale teda pre mna je to skor tak na slabsie dni, pripadne na doma. Niekedy ich nosim aj namiesto beznych nohaviciek, hlavne tie brazilky. Akurat kazda generacia je ina, kedysi boli dost volne, teraz su trochu uzsie.
@marietta0 ahoj ja na nete v lekarni skús majú na magister
ja som niekde citala ,ze snuggs maju tu saciu vrstvu z toho striebra antibakterialneho? a ze je to zdraviu skodlive