icon

Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.

tinka13
29. mar 2020

Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
marietta0
5. jún 2021

@somtoja22 Hm, pravdepodobne maju vela objednavok, moje cierne prisli o 2 dni, telove maju tento tyzden. Ano, periem ich tak, ze idu rovno do pracky na 40C, nic nie je spinave.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
marietta0
22. jún 2021

@somtoja22 Ahoj, to neviem, ale funguju aj po oprati super. Uz mam aj Dorina cierne, Perties ruzovkaste, Love luna telove BTWS cierne, ked pridu BTWS telove idem opat testovat 🙂. Dam vediet.

mashka02
26. jún 2021

@onmaria Očakávať aby niektoé boli "Aby boli tenke, maximalne save.." je v podstate naivné. Veď si treba uvedomiť, že tá tekutina musí byť niekde uložená. Ona sa nevyparí. Buď máš tenké ako Snuggs, ktoré každej pretečú alebo hrubšie ako Perties, ktoré absorbujú všetko. Vložky na najsilnejšiu menštruáciu tiež nie sú tenke. Treba si vybrať podľa toho, čo človek potrebuje.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
dager
31. aug 2021

@marietta0 no? Čo si vytestovala? Moja neter objavila nejaké lacné v primarku, ale ešte mi ich neracila darovať :D tak budem mať nejakú novú info aj ja,len neviem kedy.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
11zuzanka11
4. okt 2021

@marietta0 na internete na stránke ne. sak si kukni kde asi by sa dali zohnať daj do vyhľadávača , a ti nájde už si nepamätám dajake ženy to boli .. zdravé alebo tak nejak

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
vladik66
27. nov 2021

@iffka2002 ahoj, objednala si nakoniec saforele? Ktore sú podľa teba lepšie? Snugs ci saforele ? Chcem 1x kúpiť. Dakujem

iffka2002
27. nov 2021

@vladik66 objednala som si z viacerych firiem, snuggs su pre mna naj. teraz maju este aj nove, take nočné, kde je ta sacia vrstva este vecsia, tie si chcem este kupit niekedy..

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
lucyliskova
9. dec 2021

My s dcérami letíme na menštruačných nohavičkách. Všetky sú fajn, no na noc najviac odporúčam Bathory. Bezkonkurenčne najlepšie nočné menšturačné nohavičky na trhu.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
vladik66
3. feb 2022

@somtoja22 parada, ďakujem

proximaa
22. mar 2022

Baby ako tie nohavicky periete? Treba ich dat do pracky hned po pouziti alebo vydrzia povedzme den? Neviem si celkom predstavit zapinat pracku kazdy vecer kvoli nim

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
dager
1. apr 2022

@proximaa tak ako píše @somtoja22 po použití opláchneme v studenej a potom vo vlažnej vode, niekedy pre periem aj so žlčovým mydlom. Prevesím na večný sušiak, co mám v spálni a takto denne pridávam. Na konci všetky spolu operiem na krátkom programe bez žmýkania, namiesto predpierky, lebo som pedant. Potom prihodím ostatné prádlo a periem normálne. Ja mam všetky čierne. Aj preto, že zvyknem nosiť hlavne čierne nohavičky, aj preto, že som plánovala ako to budem prať.

vejaga
Odpoveď bola odstránená
dazdovka
30. máj 2022

Dievcata, neskusali ste menstruacne nohavicky od Lindex? Rozmyslam, ci ist do nich, ci je to podobna (biedna) kvalita ako Snuggs, alebo su lepsie... Nemate skusenost?

caramba12
7. sep 2022

Pripapájam sa k tým, čo vyhodili peniaze za menštruačné nohavičky Snuggs. Sú absolútne nefunkčné, pretečú za dve hodiny a sú nekvalitné. Gumičky mi z pásu vyliezli po druhom praní. Jediné, čo majú kvalitné je reklama. A ja som na ňu naletela.

alla24
7. sep 2022

@caramba12 je mi to luto… Ja mam zo snugs nocny model ktory pouzivam aj cez den, lebo mam silnu menzes a teda pre mna su paradne a nedam na ne dopustit. Nic nepreteka. Mam a pouzivam vyse roka 2 ks a vsetko zatial ok 😉 klasicne menstruacne nohavicky si idem kupit teraz, aby som mala nieco na koniec menzes kedy mi nocny model uz naozaj nie je potreba.

ropucha6
7. sep 2022

Ja mam snuggs uz asi 4 strihy, ale teda pre mna je to skor tak na slabsie dni, pripadne na doma. Niekedy ich nosim aj namiesto beznych nohaviciek, hlavne tie brazilky. Akurat kazda generacia je ina, kedysi boli dost volne, teraz su trochu uzsie.

caramba12
15. okt 2022

@ropucha6 Myslím, že platiť tak vysokú cenu za Snuggs a nosiť ich ako normálne nohavičky je trochu prehnané. To radšej zaplatiť to isté za ekogaťky, ktoré udržia všetko.

ropucha6
15. okt 2022

@caramba12 vsak kazdy nech plati a nosi co chce 🙏 ja som spokojna.

11zuzanka11
15. nov 2022

@marietta0 ahoj ja na nete v lekarni skús majú na magister

bilancia
7. mar 2023

ja som niekde citala ,ze snuggs maju tu saciu vrstvu z toho striebra antibakterialneho? a ze je to zdraviu skodlive