Únava počas menopauzy: Čo na ňu pomáha?
Ahojte aj vy to tak máte? pomáha vám niečo?
@stellarstar Ja si myslím,že si podstatnú časť vymýšľa/namýšla. Možno psychika zohráva veľkú úlohu, keď teraz čítam, že berie AD. Tam bude pes zakopaný.
@zuzanockamt vieš čo choď do pip
@taynee Tak to sa nečudujem pri tých liekoch už ničomu. Môj odhad bol opäť správny.
@lucia851 vidíš ako reaguješ?
@lucia851 Psychiatrické lieky nie sú lentilky. Vysádza sa to v spolupráci s odborníkom 🙈 A samozrejme celá užívacia schéma má byť pod kontrolou lekára.
@zuzanockamt
@zuzanockamt to akoze keď človek vedúci lieky na psychiku mu musí šibať?
@lucia851 Ja som tu nič také nenapísala.
@zuzanockamt ja si to vysadim aj od seba
@lucia851 AD sa len tak nevysádzajú 🤦♀️ ja sa ani nečudujem že si na tom tak ako si keď si robíš čo chceš
@taynee Tak pri takomto správaní by bola snáď vhodná aj hospitalizácia alebo osobný asistent.
@stellarstar ja som na Tom úplne dobre až na tie návaly a sem tam unavu
@zuzanockamt tu potrebuješ asi ty
@lucia851 no vidno že si na tom úplne dobre 👍
Ešte v nadpise to bola hrozna únava a ďalej v príspevku sem tam únava.Unavena už musíš byť len z toho pozorovania.Najlepsie na menopauzi čo ty ešte ani nemáš a test ti ukázal normálny stav pre ženu okolo 40 tky je pohyb, každodenný pohyb nech nemáš osteoporózu, nech máš dobru náladu, a dobrý pocit si seba a nejakú kondičku.Ked budeš zahltena a mať celý deň program nebudeš myslieť na hlúposti.Psychiatricke lieky zdvíhajú prolaktin niektoré ženy pri nasadení liekov nemajú menzes a potom nabehne.Ved nepracujes tak si ľahni a oddychuj.Predstav si, že návaly majú aj sestričky čo asistujú pri operáciách, predavačky,hlásateľky v TV minule to povedala Iveta Malachovská ako jej bolo zle.Ale treba byť húževnatý a ísť ďalej.
Tak máš nával daj si čaj veď snáď nemáš nával 24 hodín denne.Uz to je otravné prepáč, keď nesachujes s liekmi na depresiu, tak návaly a menopauza.Zajtra choď na pol dňa do lesa a uvidíš ako ti bude dobre, ale to ta zase dostipu komáre, budú bolieť nohy, budeš spotená😉
Zmeň gynekologa, keď nie si spokojná.Po tom čo počúvam od kamarátok viem, že určite chcem brať hormóny, keď príde čas a budem to zle znášať.
Moja mama ich brala a prešla prechodom nevie ako.
Ja sa vam baby cudujem, ze sa este s nou bavite..stratena existencia... ak sa jej snazite poradit, tak uz je aj agresivna..mali by jej vypnut internet a robila by nieco uzitocne
@lucia851 keď ti gyn urobí testy a ti povie že ešte nie si v perimenopauze tak k čomu budeš tu únavu a návaly pripisovať?

@lucia851 keď som na dostala ms si písala ze aj ty tak teraz co?