Vaginálna mykóza. Čím to môže byť?
Dobry den, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s castou vaginalnou mykozou. Mala som ju casto, potom som bola vysetrena na imunologii koli aj inym veciam a mala som asi rok pokoj. Okrem toho neovulujem, takze beriem clostibegyt a pregnyl. Nejak sa mi to pozeram, ze opat asi vratilo. Uz to mam druhy krat, asi pred 3 tyzdnami a je to tu znovu. Je to velmi neprijemne. Chcem sa opytat, ci mi niekto nevie poradit, ci to moze mat za nasledok aj oralny sex. Dost dlhu dobu sme mali s manzelom chraneny pohlavny styk, pretoze sa mi robia protilatky proti spermiam a chraneny styk s kondomom to vraj pomoze vravel mi moj lekar /imunolog/, taktiez sme nemali v tu dobu oralny sex. Neviem, ci to bolo tym, no mykozu som dlho nemala. Teraz sa pokusame o babo a tiez mame aj oralny sex, tak neviem. Dakujem za odpovede.
@ariannazara aj u mna tak isto.
@zuz02 lebo su to kvasinky ja uz to mam odsledovane uz ked idem niekde pit vino uz viem co ma na dalsi den caka 😂
@ariannazara ano. U mna je to hlavne o mliecnom. Mam alergiu na bielk.kr.mlieka a ked nieco zjem, v com BKM je, tak mi to zaludok nestravi, ale zacne mi to tam kvasit, co mi zase oslabi imunitu a vysledkom je mykoza. Takze u mna je to o striktnej diete, ak sa chcem vyhnut mykoze.
@zuz02 aj ja mam alergiu toto presne co ty a je mi hrozne ja ked zjem nieco mliecne mam nenormalne stavy uzkosti ja musim brat az tabletky na ukludnenie ale vzdy nieco zjem kde toto mlieko je to je vsade ty ako s tym bojujes? Vyhybas sa tomu?
Mne pomaha aj kupel v sode bikarbone.
Mne pomaha aj kupel v sode bikarbone.
@ariannazara vyhybam. Nic ine mi ani nezostava. Teraz je to este ok, lebo som doma na rodicovskej, tak si varim sama. Horsie bude od sept., vraciam sa spat do prace, tzn., ze sa budem musiet nejak cez obed prestravovat a to este len zacne. Ta BKM je snad vsade. Hlavne v polotovaroch. A tie jedalne miluju. Tak som zvedava, ako dopadnem.
Ja som si tym tiez presla,alergia na kr.laktozu,hned vytoky atd. Skusala som vselico,ale prisla som na to,ze vsetko ide zvnutra..z čriev ide kazda choroba..tak som si odkyselila organizmus,vybrala probiotika a teraz pijem aloe vera gel na prevenciu..😉
Kurna!!! Zeny!!!.. Vsak hladajte a citajte!!!.. Kaslite na masticky a tabletky!!.. Kvasinky su bezne v kazdom tele a su telu prospesne!!.. Problem nate ked sa vam premnozia.To znamena ze mate prekysleny organizmusna to je len prejav .Zmente stravu,jedzte zasadite potraviny a liecte prekyslenie a nie kvasinky!!.. Telo sa vam uzdravy samo pri vyvazenej strave!! http://ionizatoryvody.sk/rozdelenie-potravin-po...
200 ml medu, 200ml jablkovy ocot,8 strucikov cesnaku!!! Popucit cesnak a vsetko pomiesat.3 krat denne 2 kavove lyzicky do vody a vypit.Do troch dni mate po starostiach...Je to sirup ktory uspesne eliminuje mnozstvo kvasiniek v tele!!
@valsidalk mas s nim skusenosti?
Ja som mala tiež podobne problemy ale uz sa mi nechcelo s tym stale chodit ku gynči tak som si kupila sama ... idelyn, je to ozaj take dobre ako to reklamuju, a nasla som stranku kde sa to da kupit vsetko lacno a je tam vela zliav, ja som objednavala z pilulky a tu http://www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/ som si aktivovala zlavu a kupila viac baleni naraz 🙂 odporucam ten idelyn, mne to pomohlo a teraz vzdy ked citim ze nieco neni ok dam si 2-3 a je to v pohode
@lienocka2673 môže za to orálny sex, ďalej aj spermie dokážu narušiť prirodz. mikroflóru pošvy a jej ph, liečba antibiotikami, iné lieky, stres, umývanie intímnych oblastí sprch. gelmi, mydlom ( najlepšia je len voda ), ....liečba mykózy - sa mi osvedčil feminagel, potom vaginálne tablety, čo sú voľne dostupné aj bez lek. predpisu, pitie acidka, menej sladkého, gynex, 100% bavlnené nohavičky.
Ahojte kočky 🙂 výborná vec na opakované t.j. chronicke mykozy su100% bylinne vaginalne gulicky do posvy SCARLETT. Na rozdiel od roznych lokalnych masticiek a kremov liecia nielen mykozy ale celkovo gynekologicke problemy počnúc suchosťou pošvy cez svrbenie, myomy, cysty, opakovane zapaly močovych ciest, problemy s krčkom maternice, zapaly pošvy a mnohe ine...vyskusane, doporucujem. Zbavite sa gynekologickych a urologickych problemov raz a navzdy. Mam sama doma niekolko baleni v rezerve, ak by niektora chcela, rada pošlem. Normalne sa predavaju po 18,90, ja cih pošlem za 14,00. Viac info o guličkach najdete tu : http://www.detoxikujem.sk/d/vaginalne-bylinne-t... 🙂
ahojte,mavam uz asi rok svrbenie,z ktoreho sa mi doslova urobi trhlinka na posve,ktora boli a stipe,ako antikoncepciu mam vaginalny kruzok,ktory som vysadila kvoli tomuto trapeniu.robili mi vytery,vsetko mam negativne.az teraz mi dokyna povedala ze ide o ekzem-:(((,natierala som sa mastou Beloderm...chvilu bol pokoj a zasa je to tu.......aj menstruacia nie je ked nemam antikoncepciu,aj svrbenie je znova.pomoooc
@bajulka doporučujem na vnutorne uzitie bylinne vaginalne tampony
http://www.detoxikujem.sk/d/vaginalne-bylinne-t...
Gulicky mam doma a viem aj poslat ak by ste sa rozhodli...cena 14+1,50 posta.
a zvonka natierat nechtikovou masťou, ale nie kupovanou v obchode, idealne doma vyrobenoou aby tam neboli chemicke prisady. Držím palce
@bajulka boooooze toto som mavala ja tri roky vkuse!Uz som salela lebo trhliny az po rit!A to doslova a do pismena.Ja som sa upne vyliecila s Canestenom Combi.Tabletky dnu,krem zvonku,a aj intim gel Canesten na umyvanie.Ziaden sex dovtedy.A aj muz sa natieral a musim zaklopat uz tri mesiace zijem normalne.A ak naaaahodou citim niaky naznak,tak sa hned natrem canesrenom avsak intim gel poyzivam stale 😉 je to na nervy ten kto to nezazil nevie o com pisem,ze ked obycajne cikanie je nocnou morou kedze tie trhlinky stipu ako fras.
-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"
Ahoj Anelap..a nazov masticky posunies???dakujem

Ja ked jem mliecne pijem vino alebo pivo a sladke vela hned mam mykozu hned!!! Odsleduj si kt.potraviny ti nerobia dobre