icon

Závidíte tehotným ženám oddych od menštruácie?

13. sep 2024

Ahojte,nájdu sa tu také ktoré sa pristihli niekedy pri Tom,že závidia tehotnej žene že si kus oddýchne od kramov aj keď deti ešte zatiaľ neplánujete ? Neviem či to je tým ,že má kamarátka provokuje že si od toho oddychuje a ja mám stále silné 🤣

bluka2
13. sep 2024

Ak sa nenajde nikto, tak sa mozno najdem ja :D ano, tehotenstvo a ziadna menstuacia po nom dalsie 2 roky, to bolo skvele. tych 6 tyzdnov ubehlo rychlo, vsak 5 z toho bolo uz len take nic....
Kdezto tie riesenia ako teliesko, vypadlo mi. Tie riesenia ako hormony bez prestavky, skusila som tiez, po 2,5 mesiaci sa mi napriek tomu spustilo krvacanie, ktore trva momentalne 16 dni, takze uz teraz sa mi to neoplatilo 😨 Takze to bol zas jeden pokus, ktory nezopakujem.
Tehotenstvo a porod by boli super, len potom to dieta to je otazka 😀

liusa82
13. sep 2024

to, že nemajú ms im veru závidím.Ale tak ja ju nemám našťastie takú silnú a nepríjemnú. Max prvý, druhý deň.Potom je už dobre.Ale čo im nezávidím je tá starostlivosť o dieťa potom. To by som nemenila veru za nič na svete😀

martul
13. sep 2024

@sisska96 prečo by som mala?

pe_mi
13. sep 2024

povedala som to pri oboch tehotenstvach 😁😁

betulinka1
13. sep 2024

Vobec, ked si predstavím to vstávanie k dietatu, koliky, zuby a to vsetko do 3 rokov, potom obdobie vzdoru, tak veru nezávidím nic.

mama_
Autor odpoveď zmazal
sofia1979
13. sep 2024

Bože môj

ivik4
16. sep 2024

??? Fakt taka blbost ? Neni co zavidiet... tehotenstvo konci porodom takze za mna mat radsej 100x kramy.
Inak, v tehotenstve som mala vlozku skoro vkuse.. takze hadam horsie nez raz mesacne kramy

jana_eyre_2
16. sep 2024

Kamarátka je asi ešte krátko tehotná že? 🤪

queen_el
16. sep 2024

No ja teda nie. Ja som za menštruáciu rada. Radáej desať menštruacií naraz ako byť zase tehotná 🫢

mircalla
16. sep 2024

Nie, ja som mala predcasnu menopauzu, a za kramamy mi bolo dlho smutno

mmoni89
16. sep 2024

Áno, bola som tri krát tehotná a vždy som si priala aby som ich už nedostala😀

emma022
16. sep 2024

Ja mám endometriózu. Jedna z mojich prvých myšlienok, keď som zistila, že som tehotná, bolo že konečne si po rokoch oddýchnem od bolesti. Endometrióza ovplyvňovala môj život od 11 rokov. Hrozná paralyzujúca bolesť a do toho zimnica, aj keď vonku bolo 30+. Nezaberali ani lieky na predpis, ani hak. Kvôli endometrióze som vynechávala školu a míňala dovolenku v práci. Po pôrode moja radosť netrvla dlho, menštruácia sa mi vrátila už po 3 mesiacoch od pôrodu, napriek tomu, že som kojila. Akurát po prirodzenom pôrode tie bolesti už aspoň nie sú také silné

chrumka333
16. sep 2024

Síce som do 6 m grcala takmer každý deň až som mala svalovicu,ale hej menštruácia nebola,tak je čo závidieť...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
brona235
16. sep 2024

Ja nie. Pri vsetkych 3 detoch som musela nosit vlozku, lebo som mala vytok. Som radsej ked mam kramy. 😂🙈

micicka
16. sep 2024

Zavidim svojmu minulemu ja tehotenstvo - ze som nemala menstruaciu, ze mi nebyvalo zle, ze mi nepadali tolko vlasy, ze som nemala migrenu, ze som v podstate schudla (brucho rastlo, zvysok tela chudol). Ja by som hned chcela byt tehotna, len potom tie deti 🤣 s tymi je to uz trosku tazsie 😆 a s tymi co su v puberte duplom...

basska_b
16. sep 2024

Ja to poviem inak, ako tehotna si uzivam, ze popri inych tehotenskych problemoch nemam aspon tu MS 😄

katka700
16. sep 2024

Toto je otázka z kategórie: "Zavidite stomikom že nemaju zápchu?"

romanadam1626
16. sep 2024

@diewcatqoo ja tiez ,1.menzes hned po šestonedelí a velmi silný

romanadam1626
16. sep 2024

@micicka súhlasím so všetkým 😉

elisebah91
16. sep 2024

Nezávidím ale keď som bola tehotná a po pôrode keď som ešte nemala tak som sa cítila fakt skvelo, slobodne 😁

hendikep
16. sep 2024

@h2 to je zas rada nad zlato 🫡 kedy zeny zacnu vnimat svoje telo, svoju cyklickost a svoje potreby? A neriesit vsetko cez HAK? Inak viete ze su studie o hormonoch v pitnej vode z HAK, ktore cisticky nedokazu zachytit? Potom sa cudujeme preco klesa plodnost.

jankafresova
16. sep 2024

ženy ktoré nemajú menzes vôbec sú napríklad ženy po hysterektómii (odstránenie maternice a prípadne aj vajíčkovodov), alebo po podviazaní vajíčkovodov.

tehotenstvo je veľmi náročné a to, že nie sú krámy je u niektorých žien len slabá útecha. Pre niektoré ženy prebieha ľahko, iné majú bolesti panvy, bolesti od posúvania sa orgánov (orgány v tele sa musia "zmačknúť" a urobiť priestor pre bábätko), zhoršený stav pokožky,
zapchatý nos, zvýšené potenie sa, atď.
Nedá sa spať na bruchu, niekedy ani na boku.
Menzes môže byť veľmi nepríjemný, ale vačšinou tak 4 dni. Tehotenstvo pre niektoré ženy je aj príjemné, pre iné je to
9 mesiacov nonstop trápenia sa.

Ak máš počas meznesu výrazné ťažkosti, skús sa poradiť so svojim gynegológom o možných riešeniach.

h2
16. sep 2024

@hendikep Bodaj by táto planéta nemala väčšieho problému, než sú zbytkové hormóny z HAK v pitnej vode.
Plodnosť klesá v prevažnej miere z úplne iných dôvodov.

miskakyblik
16. sep 2024

Ja ako tehotná a čerstvá mamička druhého prcka veľmi závidím iným tehulkam a čerstvým mamičkám lebo ja pri prvom a pri druhom som krvácala skoro furt. Na začiatku twhu, ku koncu tehu , celé 600nedelie úplný masaker, potom 3-4 dni ,,iba spinenie a prišli regulérne krámy... A to som kojila aj kojim o 106... Aspoň mám cyklus úplne presný tak aspoň niečo... Ale teda nefér riadne 😁🤣

ada510
16. sep 2024

🤣🤣🤣 niekto ma menzes aj tak a tehotenstvo môže priniesť iné strasti pri ktorých je menzes radosť 🙈🙈🙈

andreatytler
17. sep 2024

Ano, casto som myslela na to ze ake to musi byt skvele nemat kramy 9 mesiacov a ked som konecne bola tehotna, bolo to super. Pre mna boli kramy vzdy utrpenie.

krasolienka1
17. sep 2024

Ja som závidela sama sebe😆

any_soj
17. sep 2024

@h2 "Plodnosť klesá v prevažnej miere z úplne iných dôvodov." Z akych?