Samota: Ako sa vyrovnať s pocitom osamelosti?
Ahojte chcem sa asi iba vyrozpravať. Cítim sa strašne sama a opustená najviac mám taketo stavy keď navštívim nejaku spoločenskú udalosť a okolo mňa samí popárení ludia rodiny a ja stále sama. Je to niekoľko rokov čo som sama a neviem si na to zvyknúť. Cítim sa opustená smutná sama nekompletná.A tie čo mi tu budete písať aby som si to užívala a robila si čo chcem sa ani nenamáhajte. Mám deti o ktoré som sa doteraz musela starať žiadne robenie si čo chcem to ani náhodou lebo neni partner ktorý postráži a ja si robím čo chcem, idem kam chcem, prídem kedy chcem. Som hlavne matka a môj život neni o žiadnom užívaní. A neviem či ked ste singl tak ste uplne už emočne vypnuté a nechýba vám intimita. Nie len sex ale pohladenie objatie milé slovo pomoc proste veci ktoré vám nik iný okrem partnera dať nevie. Mne to chýba a už to nejako nezvládam.
@bukrisek Pozri, ja sa citim uplne rovnako a to som v manzelstve. S muzom nemame uz ziadnu intimitu 2 roky. Ani pusa ani pohladenie nic, uplne nic. Kazdy si robime svoje akurat deti si nejakym sposobom menezujeme, nakupy varenie, to je tak vsetko "spolocne". Cele zle. Takze to ze sa citis osamela je v tvojom pripade viac menej normalne ale ked sa clovek citi osamelý vo vztahu v manzelstve, to je tragedia :/
@anonym_71b48e áno to verím mala som chvíľu taký vzťah a viem si to predstaviť . Mrzí ma to je to veľké trápenie
@anonym_ebbf3e vsetko je ako ma byt ❤️ Kto vie, ci ta tvoja kamaratka je aj skutocne stastna? A tvoj syn je mozno stastnejsi, nez kamaratkina dcera. Nie si "len" mama. Si velka mama. Ale co z toho, ked sa trapis. Kto to pochopi... Kto ťa pochopi? 😔
Stretavas sa aj s inymi mamickami, ktore maju autistov? Pomahaju si navzajom skusenostami, aj na ich deti to vraj dobre vplyva, ale hlavne mamicky maju rovnaku cestu. A zacnu si uzivat zivot so svojimi detmi. Znama pomahala organizovat tabory v Tatrach pre rodiny, robila s autostickymi detmi, trochu rozpravala.
@eva8 Dakujem za koment 🩷 proste je nas takych viac. Silne ale neviditelne.
Cítim sa rovnako. Taktiez 7 rokov bez partnera.Nikoho som nenašla,nikto si nenašiel mňa.Mam 40. Veta že: Ono to príde samo keď nebudeš čakať, si môže niekto strčiť niekam. Nikto ma za posledné roky neoslovil, neprišiel za mnou.Momentalne skúsam oslovovať ja, ale niektorí muži vôbec nechápu o čo mi ide 🤷🏼♀️
@lienka434 aspon ze mas energiu to skusat..
@anonym_ebbf3e ... a osamotene....
Mozno stretnutie s tymi s podobnymi osudmi pomoze. A mozno nie. Je to individualne
@eva8 to ano asi by sa mala vytvorit skupinka pre osamotene a mozno by dme sa aj zasmiali ☺️
mas nejake hobby? kde by si sa vedela zapojit do nejakej komunity ludi s podobnym zmyslanim...urcite je nieco co by si rada robila...
ja ti dam jednu radu a to je, ze sa teraz zameraj na seba a svoje stastie (mimo chlapa). Skus to, skus si zvysit sebalasku, robit prijemne veci pre seba a podla seba a uvidis aku krasnu energiu zacnes vyzarovat...a to bude pritahovat chlapov (viem o com hovorim, som vydata, podla MK s mojou vahou by ma tu hodili do srotu ale aj tak stale niekto ma o mna zaujem)
Inak, to ze po 45 su vsetci dobri zadani je velky bullshit, mame tu najvacsiu rozvodovost v dejinach, praveze v tomto veku sa vracaju do mora dalsie rybky ;)
drzim palce
@eva8 to ano asi by sa mala vytvorit skupinka pre osamotene a mozno by dme sa aj zasmiali ☺️
@anonym_ebbf3e myslela som, ci by si sa neskusila spojit aj s mamickami, ktore sa staraju o autisticke deti. Tie pochopia viac.
A potom aj druha skupinka smutnych, osamelych - nie je zly napad 🙂. Najst cas, vyhodit si z kopytka, odviazat sa, smiat sa a cakat na zazrak... Kto vie? 🙂 Alebo si len popisat, vyzalovat sa, zistit, ze nie sme "unikat" v nasich pocitoch...

Cítim sa rovnako. Taktiez 7 rokov bez partnera.Nikoho som nenašla,nikto si nenašiel mňa.Mam 40. Veta že: Ono to príde samo keď nebudeš čakať, si môže niekto strčiť niekam. Nikto ma za posledné roky neoslovil, neprišiel za mnou.Momentalne skúsam oslovovať ja, ale niektorí muži vôbec nechápu o čo mi ide 🤷🏼♀️
@lienka434 ako by sa dal vzťah či láska naplánovať. Prečo si sama sa niekto opýta? Veď čo ja viem dá sa nájsť partnera keď si to ja akože poviem že teraz jak keď si idem kúpiť topánky a mám ich. Proste život plynie viem že starnem a nemusí mi to tu nikto pripomínať . Myslím že Paška sa hľadať nedá a presne vety typu príde keď budeš pripravená a keď to budeš najmenej čakať a az budeš šťastná sama so sebou ....to je ako keď povieš žene ktorá túži po dieťatku a nemôže ho mať že nemyslí na to a ono to príde.