icon

Už ma nepotrebujete

Dnes o 14:31

Celé roky sem chodím radiť, pomáhať, zdieľať svoje skúsenosti, ponúknuť vám odpovede na všetky vaše otázky alebo svoj názor na vaše problémy, a zrazu... Každý deň tu narážam na diskusie, kde nevidím členov, napriek tomu, že som nikoho neblokovala. Tých členov je stále viac a viac. A ak sa aj do nejakej diskusie zapojím, autor diskusie ma z nej vylúči, aby som nemohla ďalej písať svoje rady a názory. Viete, aké to je pre mňa? Viete si predstaviť, aký tlak je to na psychiku a akú nechuť to vo mne vyvoláva ďalej vám radiť a pomáhať s vašimi problémami, keď vidím, že toľko z vás ma zablokovalo a moju radu nechce?

Strana
z2
anonym_fd45cf
•
Dnes o 17:19

@anonym_autor toto je vymyslena tema? Vacsina ludi tu prepla na anonyma radsej a mne sa tiez stalo ze mna niekto blokol, tak co uz 🙂 zivot ide dalej a vies co, ak ludia nestoja o rady, tak im ich ani nedavaj....kasli na toto cele virtualne divadlo a zacni zit realny zivot. Ale pevne verim, ze si len zaplateny troll.

katkazatka
•
Dnes o 17:20
@anonym_fd45cf

@anonym_autor toto je vymyslena tema? Vacsina ludi tu prepla na anonyma radsej a mne sa tiez stalo ze mna niekto blokol, tak co uz 🙂 zivot ide dalej a vies co, ak ludia nestoja o rady, tak im ich ani nedavaj....kasli na toto cele virtualne divadlo a zacni zit realny zivot. Ale pevne verim, ze si len zaplateny troll.

Jasné že je to vymyslené.
@anonym_fd45cf

anonym_fd45cf
•
Dnes o 17:23
@katkazatka

Jasné že je to vymyslené.
@anonym_fd45cf

@katkazatka cele forum uz je ako jedno velke AI vygenerovane temy, uz sa zacinam stracat v tom, co je tu ozaj realne, no cele zle....

katkazatka
•
Dnes o 17:25
@anonym_fd45cf

@katkazatka cele forum uz je ako jedno velke AI vygenerovane temy, uz sa zacinam stracat v tom, co je tu ozaj realne, no cele zle....

@anonym_fd45cf Tu si očividne niekto robí srandu. Pevne tomu verím, lebo takéto hlúpe vyjadrovanie nemôže mať dospelá osoba.

anonym_fd45cf
•
Dnes o 17:26
@katkazatka

@anonym_fd45cf Tu si očividne niekto robí srandu. Pevne tomu verím, lebo takéto hlúpe vyjadrovanie nemôže mať dospelá osoba.

@katkazatka tazko povedat, vies kolko vela ludi je psychicky chorych alebo negramotnych?

anonym_5eca16
•
Dnes o 17:29

@anonym_autor ďakujem za info. Maj sa

anonym_f48c7c
•
Dnes o 17:44
@dadis

Nie je to ta jbnr ci ako sa vola, co davala same ai odpovede? Tu jedinu mam aj ja bloknutu 😅

@dadis to je na nu bars kratke ne? 😃

anonym_307a86
•
Dnes o 18:02

@anonym_autor neprezivaj to tak. Toto nie je skutocny zivot. Zablokovali ma? No a? Vylucili z diskusie? No a? Ked ma niekto vyluci z diskusie aspon viem, ze som udrela klinec po hlave. Tych co ma zablokovali tiez neriesim. Nie je moja povinnost zapacit sa kazdemu, to ze niekomu nevyhovujem je absolutne v poriadku tak preco z toho upadat do smutku?
Nastastie zivot bezi napriek tomu a vsetko je v najlepsom poriadku.

dadis
•
Dnes o 18:18
@anonym_f48c7c

@dadis to je na nu bars kratke ne? 😃

@anonym_f48c7c Mozno prvykrat nepouzila AI 😁. Ak je to ona - tak sa ani necudujem, ze sa uz do diskusie nezapaja, lebo vlastne nikoho odpovede sa jej nezobrazuju 😅

domkakvet
•
Dnes o 18:25

@anonym_autor podla toho co som tu citala, tak niektori blokuju aj preto, ze rada im nesadla, napriklad niekto napise, ze muz ju podvadza a ty napises miesto toho, ze on za to nemoze aby sa s nim rozisla, cize tema bola zalozena s nejakou nadejou, kde autorka nechce pocut pravdu, ale takym uz niet pomoci, co si nenechaju poradit a ostatni tvoje rady uvitaju, tak tych co nie neries.

svetlonos
•
Dnes o 18:35

Nedramatizuj, aj mňa minule autor blokol, keď som mu opravila jeho zle preložený text z nemčiny. Vadilo mu to chudatku, že som neodpovedala na politickú otázku. Nemala som v pláne aké preložil zo tak drsné zavádzajúco, až des. No čo už, priznať si chybu niektorých hrozne boli.

euka210
•
Dnes o 19:37
@anonym_5c5037

@anonym_9a9176 Presne tak. Viesta by sa neľutovala, ale mohla to byť jej mama.

@anonym_5c5037 ona to nie je

euka210
•
Dnes o 19:39

@anonym_autor tak zacni zit s realnymi ludmi v realnom zivote. Vsetky soc.siete by mohli zrusit pre dobro ludi a ludstva.

osky
•
Dnes o 21:27
@anonym_9a9176

@anonym_cb469b Nepísala to ona. Viesta by sa neľutovala. Mimochodom, ona tu nič zlé neurobila. Nechápem tento tvoj dosť trápny humor.

@anonym_9a9176 ale inak je fakt,ze som uz dlho nevidela komenty od nej

Ale teda neviem so predstavit,kto by ju blokoval...
Vzdy pisala fakt, a mala rozhlad

anonym_9a9176
•
Dnes o 21:32
@osky

@anonym_9a9176 ale inak je fakt,ze som uz dlho nevidela komenty od nej

Ale teda neviem so predstavit,kto by ju blokoval...
Vzdy pisala fakt, a mala rozhlad

@osky Sú tri možnosti. Buď píše pod iným nickom, myslím jej mamu, ona tu prispievala viac. Alebo píše ako anonym, alebo už sem neprispieva. Ale tie ktoré by sa mohli odpratať, tie sa tu držia ako kliešte. A sú tu deň a noc. Nonstop, ako roboti.

osky
•
Dnes o 21:33

Odkedy je tu moznost prispievat anonymne,je to tu ako virtualna realita....

Ja nechapem-ja sa za svoj nazor nehanbim,nikdy mi nenapadlo pisat anonymne....
Ved aj pod svpjim nickom poviem len tolko,kolko chcem,aby sa zverejnilo...
Zvlastny svet toto....ozaj

osky
•
Dnes o 21:42
@anonym_9a9176

@osky Sú tri možnosti. Buď píše pod iným nickom, myslím jej mamu, ona tu prispievala viac. Alebo píše ako anonym, alebo už sem neprispieva. Ale tie ktoré by sa mohli odpratať, tie sa tu držia ako kliešte. A sú tu deň a noc. Nonstop, ako roboti.

@anonym_9a9176 ako roboti...non stop...hm...

Ja sem tiez nazriem kazdy den....

Mam sa odpratat ? 😄😁

Ja myslim tiez,ze su 3 moznosti.

1.Ked ti niekto vadi,blokni ho a nesleduj
2."Odprac" sa z konika ty a budes mat pokoj/prosim ta toto neber teraz na tvoju osobu,ja to pisem vseobecne pre kazdeho/
3.ked ta tu niekto na💩, daj si panaka-dobre padne 😃😀

Ber to trochu s humorom,neberme toho kona tak vazne 🙏🧡

sticker
anonym_9a9176
•
Dnes o 21:55
@osky

@anonym_9a9176 ako roboti...non stop...hm...

Ja sem tiez nazriem kazdy den....

Mam sa odpratat ? 😄😁

Ja myslim tiez,ze su 3 moznosti.

1.Ked ti niekto vadi,blokni ho a nesleduj
2."Odprac" sa z konika ty a budes mat pokoj/prosim ta toto neber teraz na tvoju osobu,ja to pisem vseobecne pre kazdeho/
3.ked ta tu niekto na💩, daj si panaka-dobre padne 😃😀

Ber to trochu s humorom,neberme toho kona tak vazne 🙏🧡

@osky 😀 Ja práveže beriem koňa s nadhľadom. Nemám tu nikoho bloknutého. Hento som si len rýpla nechodím sem každý deň, takže nemám prehľad kto kedy kde a s kým. Pre mňa je koň zábava, chill. Včil si dáme chill.

Strana
z2