icon

Aké sú najatraktívnejšie talenty na opačnom pohlaví?

26. sep 2025

Čo považujete za také fakt sexi na človeku, keď má na niečo talent, čo je pre vás také fakt hot? Keď vie spievať? Tancovať? Kresliť? Hrať na hudobný nástroj? Variť? Ovláda vela cudzích jazykov? Je dobrý v nejakom športe? Čo vám príde také príťažlivé alebo na čo by ste chceli mať aj vy talent, čo obdivujete?

rozculena
27. sep 2025
@mici88

@anonym_autor za mňa je veľmi príťažlivé keď má človek prehľad - je sčítaný.
Potom samozrejme humor a to ako sa človek chová ku zvieratám,deťom a všeobecne k ľuďom.

A napríklad ešte taká vec , keď rád varí a baví ho to ,aj to sa mi zdá príťažlivé. Ale to je len také plus 🙂

@mici88 opísala si môjho ex....a aj tak to bol chuj

simona_racz
27. sep 2025

Téma je dosť poučná pre tých zopár singles, čo sem zablúdia s tým, že sú sami… Tu majú návod, čo na sebe zmeniť. 😉

jogy1984
27. sep 2025
@simona_racz

Téma je dosť poučná pre tých zopár singles, čo sem zablúdia s tým, že sú sami… Tu majú návod, čo na sebe zmeniť. 😉

@simona_racz hej byť zručný a vedieť tancovať

anonym_a95a39
27. sep 2025

Pre mna je ked dobre vyzera a nie je prihlupy,nemusi byt genius,ani hrat na gitare,klaviri,rozpravat 4 jazykmi a podobne veci.

qrstxyz
27. sep 2025

Keď má šikovné ruky - vie opraviť veci v domácnosti, auto, proste páči sa mi manuálna zručnosť. Okrem toho ma priťahujú verbálne šikovní muži s dobrým zmyslom pre humor

simona_racz
27. sep 2025
@jogy1984

@simona_racz hej byť zručný a vedieť tancovať

@jogy1984 zručnosť dominuje nech ušetria na opravároch 😆 ale potom idú ďalšie že nech sa stará o seba, nech je vtipný, a toto rezonuje dokola. Nemajú byť suchári? Len čo vtedy keď všetky tie vlastnosti má žena? Ja to potiahnem za oboch! 😜 tak za mňa je to len chémia. Ostatné zvládnem.

anonym_c95afa
27. sep 2025

Mne sa páči keď rád a dobre varí, keď je odvážny a vie si poradiť s bežnými problémami života (a nerobí zo všetkého vedú ako môj otec) a keď je múdry a inteligentný a dá sa s ním rozprávať na rôzne témy.

jogy1984
27. sep 2025
@simona_racz

@jogy1984 zručnosť dominuje nech ušetria na opravároch 😆 ale potom idú ďalšie že nech sa stará o seba, nech je vtipný, a toto rezonuje dokola. Nemajú byť suchári? Len čo vtedy keď všetky tie vlastnosti má žena? Ja to potiahnem za oboch! 😜 tak za mňa je to len chémia. Ostatné zvládnem.

@simona_racz ešte vtáka ušľachtilej ocele musí mať

simona_racz
27. sep 2025
@jogy1984

@simona_racz ešte vtáka ušľachtilej ocele musí mať

@jogy1984 to je súčasť tej chémie. Len v rámci slušnosti nepoviem že musí byť sexy, lebo sloboda slova je na fórach dosť zle na tom, a už sa blokuje pamaly za všetko.

tramtada31
27. sep 2025

Keď nešoféruje ako stara babka(nemohla by som mat nejakeho člena cyklokoalicie) a je inteligentny so všeobecným rozhľadom

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
jogy1984
27. sep 2025
@simona_racz

@jogy1984 to je súčasť tej chémie. Len v rámci slušnosti nepoviem že musí byť sexy, lebo sloboda slova je na fórach dosť zle na tom, a už sa blokuje pamaly za všetko.

@simona_racz to je ťažko definovaný pojem. Skús byť konkrétna. I Fico je pre mnohé ženy sexsymbol.

simona_racz
27. sep 2025
@nekonecna_katastrofa
Odpoveď bola zmazaná

@nekonecna_katastrofa čo by si spravila keby si stretla muža ktorý by vedel matiku lepšie ako ty? Lebo to že to máš vyštudované, neznamená že sa nenájde lepší. Ja som tiež jednotkárka (všeobecne nie konkrétne matematika) ale neberiem to ako súťaž, a keď som niečo nevedela, tak som sa naučila. Ja to beriem tak že, v práci je tvoja povinnosť pracovať, tak v škole je tvoja povinnosť učiť sa. Za biflošku som nikdy nebola, lebo chalani že: ty máš furt jednotky, ty všetko vieš…, a ja som sa zase nenaučil… Ja mu vravím: To je tvoja povinnosť! Veď načo potom do školy chodíš? Veď stredná a vysoká nieje povinná… Takže ja to tak neberiem, že nemusí vedieť lebo viem že nevie 🙃 ale ja to vypočítam za neho, tak kde je problém? Keď máme byť pár, tak sme tím, a ťaháme spolu. Čo nevie on, spravím ja, čo neviem ja, spraví on. 😉

simona_racz
27. sep 2025
@jogy1984

@simona_racz to je ťažko definovaný pojem. Skús byť konkrétna. I Fico je pre mnohé ženy sexsymbol.

@jogy1984 veď musí byť dobrý v milovaní! Videli ste už niekto vzťah bez toho? Dúfam že som sa vyjadrila slušne, a žiadneho admina som neurazila.

simona_racz
27. sep 2025
@jogy1984

@jogy1984 mne sa páči Trump. Ako osobnosť. Má niečo do seba. Fico nie. Ani Putin. Myslím čisto ako človek, ako charizmu. Nie politiku.

terina25
27. sep 2025

@anonym_autor moj u mna zabodoval tancom

simona_racz
Autor odpoveď zmazal
simona_racz
27. sep 2025

Prepáčte náhodou som zmazala. Velmi citlivý display mám. Chcela som len niečo opraviť a paff, je po príspevku… 😕

simona_racz
27. sep 2025

Skúsim ešte raz. Díky za tému ludia. Pre mňa veľmi edukatívna, keďže som pre kamarátov niečo ako bútľavá vŕba, a zajímam sa aj okrajovo o psychológiu, tak si rada čítam vaše diskusie, a niektoré sú aj poučné. Často vidím že si slušní chalani nevedia nájsť ženu. Aj tu sa neraz objaví príspevok zablúdeného chlapa, že si chce od žien dať poradiť, lebo sa mi nedarí aj keď je dobrý, slušný, atď. Ja by som každému linkla túto diskusiu! 😘

Jeden kamarát (odomňa starší) to skúsa celý život a nedarí sa mu. Ja som si myslela že má chalan proste smolu, alebo že nieje chémia (čo je u mňa podmienka) ale on vlastne nieje vzdelaný ani zručný. Bude to tým?

Na sociálne siete nechodí moc, ale v reálne je veľmi aktívny. Oslovuje ženy, je milý, empatický, komunikatívny, nefajčí, nealkoholizuje… K ženám je galantný, prinesie im ružu, na ich sviatky bonbonieru, vytiahne stoličku, podrží dvere… Vidí trápiť sa mamičku s kočíkom, tak pomôže preniesť na vlak, schody a tak. Aj samotné ženy povedia že je milý, dobrý, ale nikdy s ním nič nechcú mať. No na druhej strane nemá velké vzdelanie, nieje zručný, presne tie veci nevie čo tu menujete. Ale inák sa snaží, že šiel na hodiny tanca, len aby na plese vedel vytancovať ženy, kúpil si psíka aby zapôsobil na psíčkarky, oblieka sa tak ako mu kamarátky radia. Snaha je len mu chýba toto asi.

simona_racz
27. sep 2025

Ešte dodám že čo tak toto?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-normalne-ze-nemam-talent-na-nic/
Staršia téma ale zaujímavý pohlad autorky že nemá na nič talent. Tiež pre mňa zaujímavá úvaha. Existuje také že “na nič nemať talent” alebo skôr je to o tom že neovláda talenty ktoré sú úžitočné na niečo?

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
simona_racz
27. sep 2025

Ale to fakt bola podmienka že len na základe ovládania matiky? Pre mňa si zaujímavá z hladiska psychológie vzťahov. Aj pre toto ma fórumobanie začalo celkom baviť. Dočítam sa také veci, čo mňa by v živote nenapadlo!
Určite ovládaš aj štatistiky že v IQ a výpočtoch dominujú muži, ale v globále sú ženy vzdelanejšie ako muži. Takže ja som obvykle vždy prevyšovala chalanov vo všeličom, ale nikdy ma nenapadlo pliecť to do vzťahu.

simona_racz
27. sep 2025
@nekonecna_katastrofa
Odpoveď bola zmazaná

@nekonecna_katastrofa tak už viem že mám upozorniť kamarátov že keď budú baliť vedkyne tak nech dajú bacha na vedomosti. 😉 Jeden kamoš raz povedal že sa bude zameriavať na intelektuálky (vedkyne) lebo tie sú často bez chlapa a neriešia tie komerčné veci ako pipky.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
simona_racz
27. sep 2025
@nekonecna_katastrofa
Odpoveď bola zmazaná

@nekonecna_katastrofa sexy je keď ovláda matiku 😉

Ale to ostatné nebolo na margo témy, len som bola zvedavá čo by si spravila keby niekto vedel lepšie matiku ako ty, a že je zaujímavé že to tak velmi vyžaduješ. Však sama si písala že to je u teba konečná.

simona_racz
27. sep 2025

A už je aj pokročilá hodina. Treba už ísť spať. Áno väčšine imponuje keď vedia matiku a sú zruční. Všetko chápem, všetko v poriadku. Len aspoň viem čo mám povedať chalanom, keď mi budú plakať na ramene, že im to so ženami nejde. 😉

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
simona_racz
27. sep 2025

“no pre mňa je základ, že je muž múdry, má všeobecný prehľad a vie gramatiku”
&
“keby nevedel vypočítať percentá a trojčlenku, tak pre mňa konečná”

Všetko je v poriadku 😉 toto vyžaduje väčšina žien.

“Nemala som nápadníka, ktorý by vedel lepšie ako ja, keďže boli z iného prostredia a študovali iné”

Toto je tiež v poriadku. Len ma zaujímalo že čo by si spravila v tom prípade. Poznám aj dve také ženy čo si také neprispustia. Tak ma to len zaujímalo.

simona_racz
27. sep 2025

Niektorí kamaráti lezú z extrému do extrému. Keď sa im nedarilo s pipkami na diskotéke, tak skúsili intelektuálky, tie boli väčšinou doktorandky a podobne. Dúfali že ony budú mať iné hodnoty.

euka210
27. sep 2025

@anonym_autor zmysel pre humor a vie si urobit srandu aj zo seba