icon

Akého muža by ste si vybrali?

11. dec 2025

minule som sem dal prispevok aby ste mi poradili, ktorym smerom sa uberat po prvom rande so 4 zenami. velmi vela hluposti ste tam popisali a nemate o nich sajnu. Tak som to prerobil pre vas zeny, aby ste si vedeli cca predstavit z vasej strany ako som to videl ja. som zvedavy ktoreho by ste si vybrali vy. Citajte pozorne a zamyslite sa. ktory by presiel dalej??

# 🔵 **Muž 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, **holohlavý**, neupravená brada, 180 cm, 78 kg
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, matka sa o dieťaťa nestará
* **Výhody:** priemerne platená atraktívna práca, príjemný na stretnutí
* **Nevýhody:** Tvrdohlavosť, náladovosť, 60 km
* **Ďalšie info:** Sám 5 rokov

---

# 🔵 **Muž 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 dospievajúce deti, **vlasy stiahnuté do copu**, športovo-elegantný štýl, **172 cm, 90 kg**
* **Bývanie / rodina:** Novostavba, matka sa o deti nezaujíma byvaju u neho
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez konfliktov, veľmi vášnivý, prvá návšteva u neho dopadla sexom
* **Nevýhody:** 40 km
* **Ďalšie info:** Sám 3 roky, pôsobí zrelo a otvorene

---

# 🔵 **Muž 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, jeden dospelý syn, **účes na ježka**, 185 cm, 82 kg, vysportovaná postava
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, syn dospely sem-tam príde, ex žije v zahraničí
* **Výhody:** Atraktívna práca, rýchla chémia medzi vami, vyspal sa s tebou na prvom rande, býva len 4 km od teba
* **Nevýhody:** Extrémne nabitý program – čas len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sám rok

---

# 🔵 **Muž 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, malé dieťa, **plesina**, **165 cm, 98 kg**, priemerná tvár, skôr bacuľatejšia postava
* **Bývanie / rodina:** Býva u rodičov,
* **Výhody:** Slušné vystupovanie, pokojný
* **Nevýhody:** Málo vášnivý, pasívny, nudné rozhovory, dve práce – často unavený
* **Ďalšie info:** Sám 2 roky, býva 20 km od teba

anonym_6b3bda
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_6b3bda a na ake kriteria si hladela? ak si prislak takemu zaveru?

@anonym_autor tak ako prvych som vylucila tych so sexom na prvom stretnuti, potom toho co s 2 pracami byva u rodicov a zostal uz len ten prvy, neupraveny naladovy tvrdohlavec. Takze ako vravim, z tychto ziaden.

anonym_e8d93b
11. dec 2025

Inak btw, mám 44, som slobodná, bezdetná, s dobrou prácou, sociálnym statusom, byt, iný byt, autá - iba dve. A nie, žiadny z týchto mužov by ma neoslovil. Hľadala by som inteligentného muža na cca. mojej úrovni, bez detí, bývajúci vo svojom. Zaujímali by ma hobby, mindest, hodnoty.

anonym_008452
11. dec 2025
@anonym_99c21f

Chyba info o velmi zachovalom penise a ci ma krasnu alebo len priemernu tvar.

Prerobit.

@anonym_99c21f presne to som išla napísať, keď písal na každú aké má prsia a tu nič. Taka som ostala znechutená keď som čítala ten príspevok.

autor
11. dec 2025
@anonym_e8d93b

Inak btw, mám 44, som slobodná, bezdetná, s dobrou prácou, sociálnym statusom, byt, iný byt, autá - iba dve. A nie, žiadny z týchto mužov by ma neoslovil. Hľadala by som inteligentného muža na cca. mojej úrovni, bez detí, bývajúci vo svojom. Zaujímali by ma hobby, mindest, hodnoty.

@anonym_e8d93b teda tvrdis ze dolezite je aj vzhlad za ktory nemoze, ze je dolezity pocet deti, ze je dolezity vzhlad ktory vie zmenit, ze je dolezite ako to ma vysporiadane s domacnostou ten druhy koho hladame? hlavne ak my mame nejaku uroven a nauceny zivotny standard?

autor
11. dec 2025
@anonym_008452

@anonym_99c21f presne to som išla napísať, keď písal na každú aké má prsia a tu nič. Taka som ostala znechutená keď som čítala ten príspevok.

@anonym_008452 prsia je nieco rovnake ako plesina, je to vec ktoru nedokazes iba tak zmenit a je viacmenej dama. preto jetam spomenuta plesina. Cize ty by si si vybrala chlapa ktory je plechavy alebo ma velmi vysoko kuty, pripadne je vrodene krpaty a obezny ze za to nemoze rovnako ako zena za prsia padnute??

zuzana76
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_008452 prsia je nieco rovnake ako plesina, je to vec ktoru nedokazes iba tak zmenit a je viacmenej dama. preto jetam spomenuta plesina. Cize ty by si si vybrala chlapa ktory je plechavy alebo ma velmi vysoko kuty, pripadne je vrodene krpaty a obezny ze za to nemoze rovnako ako zena za prsia padnute??

@anonym_6b3bda presne, aka vyhoda je, ze sa vyspal s niekym na prvom rande 😀 , ani jeden,

plesina mi v urcitom veku uz vobec nevadi
@anonym_autor , ale je tam teda dost vela inych ALE

terry2003
11. dec 2025

@anonym_autor v reále žiadneho (mam iba cez 20). Ale.keby som mala vez 40 rokov, tak číslo 2.

autor
11. dec 2025
@terry2003

@anonym_autor v reále žiadneho (mam iba cez 20). Ale.keby som mala vez 40 rokov, tak číslo 2.

@terry2003 preco dva? neodradza ta vela deti? napis neskor rad precitam. musim utekat.

anonym_e8d93b
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_e8d93b teda tvrdis ze dolezite je aj vzhlad za ktory nemoze, ze je dolezity pocet deti, ze je dolezity vzhlad ktory vie zmenit, ze je dolezite ako to ma vysporiadane s domacnostou ten druhy koho hladame? hlavne ak my mame nejaku uroven a nauceny zivotny standard?

@anonym_autor hľadám človeka ku sebe, čiže by som bola rada, ak by sme mali rovnakú štartovaciu pozíciu. Niekedy to klikne u človeka, ktorý na prvý pohľad nie je tvoj typ. Ale každopádne ako slobodná žena, chcem slobodného, rozvedeného, vdovca bez detí, pracujúceho, bývajúceho vo svojom ( nemusí mať nič veľké, ale svoje - kľudne aj na hypo, ale žiadne prenájmy a u rodičov), inteligenčne niekde na mojej úrovni, u muža by to malo byť o level vyššie. Samostatný, scestovaný, so zmyslom pre humor, so znalosťou aspoň jedného cudzieho jazyka (a tým nemyslím čeština, poľština, ,maďarčina). Jednoducho taký človek ako som ja. Som toho názoru, že muž má byť od ženy vyšší, čiže by som bola rada, ak by mal aspoň 180 cm, ale nie je to ultimátnou podmienkou, opäť, záleží od osobnosti muža a jeho charizmy. Mne napríklad záleží na nejakom svetonázore, či máme rovnaký pohľad na politickú situáciu doma a vo svete, či nie je nejaký "dezolát" čítajúci konšpiračné weby, čo trollí vo voľnom čase na MK a vymýšľa si témy. Je fajn, ak by mal kritické myslenie a v dôležitých otázkach sa neradil s AI. On ma mať v hlave AI - som sapiosexuál, čo ti poviem. Každopádne z týchto štyroch by ma na základe tvojho opisu (resp. AI opisu) nezaujal ani jeden. Inak vieš o tom, že AI robí len s tými dátami, čo jej dáš? Keď jej dáš povrchné dáta, tak ti spracuje takýto povrchný výstup.

anonym_ab6ff8
11. dec 2025
@terry2003

@terry2003 Aj ked budes mat cez 40 verim, ze budes mat vyssie poziadavky ako cislo 2. Vekom sa praveze poziadavky na partnera zvysuju 🙂. Uz sa zena neda opit rozkom.

stastnamamulka
11. dec 2025

Teoreticky by som dala šancu č.3 🤔

anonym_6063c3
11. dec 2025

@anonym_autor Neviem, chatGPT to ešte analyzuje.

anonym_d1f709
11. dec 2025

Ja neviem, tak moj ma aj nadvahu, 4 deti, sedi za PC a zaraba tazke prachy, nema cas na taketo koniny. Dobre som si vybrala. Chvalabohu, uz nemusim vyberat.
PS: A ktory ma zachovale vajcia?

anonym_ab6ff8
11. dec 2025
@anonym_d1f709

Ja neviem, tak moj ma aj nadvahu, 4 deti, sedi za PC a zaraba tazke prachy, nema cas na taketo koniny. Dobre som si vybrala. Chvalabohu, uz nemusim vyberat.
PS: A ktory ma zachovale vajcia?

@anonym_d1f709 Autor 😀. Ten je v ponuke ako cislo 5.
Autor opis sa nam ako cislo 5.

evazhoufova
11. dec 2025

Zabojuj o tu dvojku a nerieš už

zuzanita1609
11. dec 2025

@anonym_autor Nechápem pri chlapovi číslo 3,že výhody-vyspal sa s tebou na prvom rande 😄. To je čo za výhoda? 🤨 A ináč,asi by si si mal nájsť nejakého koníčka 😉.

terry2003
11. dec 2025
@anonym_autor

@terry2003 preco dva? neodradza ta vela deti? napis neskor rad precitam. musim utekat.

@anonym_autor mne vôbec. Ja deti zbožňujem. Sama by som mala najradšej aj 5.

tykat
11. dec 2025

@anonym_autor ak si muz c.4 tak pri prvych troch nemas sancu.

letfenixa
11. dec 2025

Tiež mi chýbajú info o tvare a stave zachovalosti intímnych partií.

kavasaki370
11. dec 2025
@terry2003

@anonym_autor mne vôbec. Ja deti zbožňujem. Sama by som mala najradšej aj 5.

@terry2003 💚

anonym_fcee17
11. dec 2025

@anonym_autor ani jedného z týchto. Každý je niečím odstrašujúci. Ja chápem, že v dnešnej dobe sú bežní muži takýto a o to viac som vďačná za svojho manžela. Ale ak by nám to nedajbože z nejakého dôvodu nevyšlo, nájdem si chlapa max tak starého ako ja (mám 38), bezdetneho. Ja mám 2 malé deti, ale chlapa s deťmi by som nechcela. Jednoducho sa nebudem starať o cudzie deti, mňa to obťažuje.

Ak by som si musela vybrať, tak muža číslo 3. Dieťa dospelé, dobrá práca aj vzhľad, chémia funguje.

o__o
11. dec 2025

Mali, tucni, vlasy v cope, male deti, plesati, tvrdohlavi, naladovi.. nic pre mna. Tak zostava cislo 3, ktory sa so mnou (a ja som sa s nim) vyspal na 1. rande.. byva blizko, je tam chemia, tak asi ten

anonym_d1b584
11. dec 2025

@anonym_autor v tvojej psychike je niečo zle, veľmi zle. Dávaš sem choré príspevky. Ukľudní sa a vyhľadaj psychologickú konzultáciu.

anonym_dbbe1d
11. dec 2025

@anonym_autor toto je ako vybrať najhoršie z najhoršieho takze ani jeden

magdalienka11
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_99c21f este som nepocul ze by sa tvar penisu deformoval . Mala si niekedy chlapa?

@anonym_autor nebudem čítať vzorky mužov, ktoré si tu poskytol. Žena hľadá - muža, ktorý zo seba nerobí poloboha, zaujímajú ho pocity a názory partnerky, nemá ženy za hlupane, neponizuje, pomôže, je sčítaní a da sa s ním viesť rozhovor na hocijaku tému. Normálneho muža, kde môže byť žena sama sebou.

januska12323
11. dec 2025

Ani jedného a ty by si mal vyhľadať pomoc alebo si aspoň nájsť kamarátov.

danica2711
11. dec 2025

@anonym_autor ty si ktorý z tých kandidátov? Lebo neverím, že nejaký normálny chlap by si dal takú "prácu" so založením takejto (mimochodom za mňa hlúpej) témy bez nejakého osobného záujmu. Tak namiesto teoretických kecov daj, ktorý si?

anonym_e8d93b
11. dec 2025
@danica2711

@anonym_autor ty si ktorý z tých kandidátov? Lebo neverím, že nejaký normálny chlap by si dal takú "prácu" so založením takejto (mimochodom za mňa hlúpej) témy bez nejakého osobného záujmu. Tak namiesto teoretických kecov daj, ktorý si?

@danica2711 on si tu včera vyberal zo 4 žien...dnes to len transponoval na mužov

zuzanita1609
11. dec 2025

Mám taký pocit,že to je ten pánko,čo má za susedu psychologičku/psychiatričku (témy predtým) a nejakým spôsobom chce takto prevziať štafetu a nejako, aspoň takto sa realizovať 🤭.

mikasa_ackerman
11. dec 2025

Ani jedného, nechcela by som muža s deťmi.