Ako nefungujú zoznamky? Môžu za to ženy!
Predstavte si, že sa na zoznamku prihlási obyčajný chlap, ktorý to myslí úprimne a hľadá vážny vzťah. Nie je to žiadny "hráč" ale iba chce niekoho normálne spoznať. Vyberie si jednu z vás a napíše jej. Ona mu neodpíše.. Nie preto, že by bol nutne nezaujímavý , alebo napísal niečo zlé, ale preto, že jej v tej chvíli píšu desiatky ďalších mužov. V tej záplave správ si vyberie možno dvoch, alebo troch, ktorým odpovie. Lenže často sú to práve tí muži, ktorí majú najviac možností a reálny záujem o ňu nemusia mať. Ten chlap však vidí len výsledok a to žiadna odpoveď. Tak skúsi šťastie inde. Napíše ďalšej. A ďalsej. Výsledok je rovnaký. Postupne pochopí, že ak chce vôbec dostať odpoveď, nemôže písať jednej žene, ale desiatkam. Zmení stratégiu a napíše sprav tridsať, štyridsať, možno päťdesiat. A v tej chvíli sa z neho, aj keď nechtiac, stáva presne ten typ muža, ktorý vám zahlcuje schránku správami. Každej z vás tým vlastne vytvára obraz, že je o vás obrovský záujem napriek vašej priemernosti či dokonca podpriemernosti, že si môžete vyberať. Že máte desiatky možností. Lenže veľká časť tých správ nie je výsledok hlbokého záujmu, ale skôr dôsledok toho, že tí muži už rezignovali na individuálny prístup a skúšajú šťastie vo veľkom. Vy si z tých správ vyberiete pár mužov, ktorí sa vám zdajú najlepší. Lenže práve títo muži majú najväčší výber a často nehľadajú nič vážne, alebo si jednoducho vyberú niekoho iného. Výsledkom je, že aj keď máte pocit veľkého záujmu, reálne sa to nepremení na vzťah.Medzitým prichádzajú na zoznamku ďalší muži, ktorí to myslia vážne. Zažijú to isté, napíšu, nedostanú odpoveď, prispôsobia sa a začnú písať vo veľkom. A tým celý systém ešte viac posilnia a vzniká tak bludný kruh. Muži, ktorí to myslia úprimne, sa menia na "spamerov", pretože inak nemajú šancu. Ženy sú zahltené správami a získavajú pocit, že možností je nekonečne veľa. Tí najatraktívnejší muži si vyberajú len úzky výber žien a zvyšok ignorujú. A reálne spojenia, ktoré by mohli fungovať, často ani nevzniknú. Postupne z toho začnú ľudia odchádzať. Najskôr tí muži, ktorí hľadali niečo vážne, lebo sú znechutení. Potom aj tí atraktívni, ktorých prestane baviť neustále filtrovanie a stretká kde sa sklamú. A nakoniec aj niektoré ženy, ktoré si uvedomia, že množstvo správ ešte neznamená skutočný záujem. A tak sa stane, že na zoznamkách často nezostávajú tí, ktorí tam prišli s jasným cieľom niekoho si nájsť, ale skôr tí, ktorým samotná pozornosť stačí. A pôvodný zmysel. hm.. spoznať niekoho reálne, sa v tom celom postupne stráca. A teraz sa zamyslite nad tým, keď sa niekde pochválite ako chlapom na zoznámkach neodpisujete. či ste ozaj hrdinky, a či toto nieje pravda.
@anonym_02cd82
@anonym_fe73e0 Ale isteže, obe máte možno pravdu. Ja sa nepovažujem za nič extra. Sám to tam píšem.. "obyčajný chlap, ktorý to myslí úprimne a hľadá vážny vzťah."
@anonym_autor ok, tak na to poďme inak. Napíš nám, ako by si nás oslovil. Našiel si ma, zaujala som ťa. Čo mi napíšeš?
Vieš, ja som na zoznamke nachytala manžela a strávila tam istý čas. Mnohí muži tam chodia iba za účelom sexu a hovorila som si, že tam si človek nemôže nájsť partnera. Istý čas som si písala s jedným mužom. Bol odomňa mladší a zaľúbený do kolegyne. Radila som mu, ako by ju mohol zaujať. Nakoniec mu to nevyšlo. Písali sme si vyše roka, len také bla bla, bol mi virtuálnou oporou počas rozvodového konania. Po mojom rozvode sme sa stretli. A sme spolu dodnes, už niekoľko rokov, aj s našimi deťmi. Takže niekedy motyka vystrelí, len netreba tlačiť na pílu.
Môj muž mi hovoril to isté, že neodpisovali mu. Bola som prvá, čo si s ním aktívne písala a prvá, s ktorou vôbec mal rande . Ich smola, lebo som našla ihlu v kope sena. Mne veľa písali, keď som tam bola ako slobodná. Niekedy som odpísala, inokedy nie. Väčšinou už počas prvých 2 - 3 správ som vedela, či to má zmysel. Ale nenašla som nič použiteľné na celý život. Nepreháňam, naozaj im šlo len o sex, aj keď sa spočiatku tvárili, že nie. Keď som si hľadala druhý krát- bola som už slobodná matka, správ bolo oveľa menej a mala som ten inzerát napísaný tak, že keď si spätne uvedomím, čo a a ako narovinu som tam popísala, tak všetka česť aj tým pár kusom, že ich to neodradilo. Môj muž je to najlepšie, čo ma v živote stretlo. Mala som kedysi vzťahy , ktoré vznikli prirodzene a nie na zoznamke, ale žiaden z nich mu nesiaha ani po päty a bolo to na pokeci, čo nie je úplne záruka kvality😀
@anonym_eb48ac myslím si že aj o tom to je že niekto si s niekým sadne a s niekým nie. Niekomu sa môžme páčiť, niekomu nie, môj muž tak isto, niekomu sa môže páčiť, niekomu nemusí. 👍
@anonym_02cd82
@anonym_fe73e0 Ale isteže, obe máte možno pravdu. Ja sa nepovažujem za nič extra. Sám to tam píšem.. "obyčajný chlap, ktorý to myslí úprimne a hľadá vážny vzťah."
Keď napíšeš žene na zoznamke 'ahoj' a tam to končí, čakáš na reakciu, tak jasne, že sa nedočkáš. Prepáč. Ak máš v profile napísané 'obyčajný chalan, ktorý to myslí úprimne a hľadá vážny vzťah', tak tým dávaš hneď najavo svoje nízke sebavedomie. Aspoň na mňa to tak pôsobí. To je taká nič nehovoriaca veta z inzerátov spred 30 rokov. Už tam chýba iba Zn. Samota je zlá 🤦🏻♀️ mňa by si týmto neoslovil a pravdepodobne by som ti tiež neodpísala.
Keď napíšeš žene na zoznamke 'ahoj' a tam to končí, čakáš na reakciu, tak jasne, že sa nedočkáš. Prepáč. Ak máš v profile napísané 'obyčajný chalan, ktorý to myslí úprimne a hľadá vážny vzťah', tak tým dávaš hneď najavo svoje nízke sebavedomie. Aspoň na mňa to tak pôsobí. To je taká nič nehovoriaca veta z inzerátov spred 30 rokov. Už tam chýba iba Zn. Samota je zlá 🤦🏻♀️ mňa by si týmto neoslovil a pravdepodobne by som ti tiež neodpísala.
@anonym_fe73e0 presne tak. A ešte keď je bez fotky tak čo dodať...ani obraz ani zvuk.
@anonym_fe73e0 No tak za prvé, mňa od detstva učili, že najskôr treba pozdraviť a čakať na odzdravenie. Ak odzdravenie neprichádza, na druhej strane sa slušnosti nedočkám a idem ďalej. V tom je časť slušnosti a hrdosti. A za druhé, hľadáš naozaj sebavedomie natoľko bijúce do očí, že chlap, ktorý sa ním prezentuje, vlastne nepotrebuje ani ženu, ktorá ho neosloví prvá? hm.. Zvláštna logika. Ja si myslím, že keby vytiahnem všetko sebavedomie, tak nenapíšem len tak hociktorej a zrejme budem prekračovať vzhľadom aj kategóriu, ktorú hľadám. A čo ak si práve v nej? Budeš týmpadom mimo.
@anonym_fe73e0 No tak za prvé, mňa od detstva učili, že najskôr treba pozdraviť a čakať na odzdravenie. Ak odzdravenie neprichádza, na druhej strane sa slušnosti nedočkám a idem ďalej. V tom je časť slušnosti a hrdosti. A za druhé, hľadáš naozaj sebavedomie natoľko bijúce do očí, že chlap, ktorý sa ním prezentuje, vlastne nepotrebuje ani ženu, ktorá ho neosloví prvá? hm.. Zvláštna logika. Ja si myslím, že keby vytiahnem všetko sebavedomie, tak nenapíšem len tak hociktorej a zrejme budem prekračovať vzhľadom aj kategóriu, ktorú hľadám. A čo ak si práve v nej? Budeš týmpadom mimo.
@anonym_autor vies co mna ucila mama? Nie kazdy cudzi chlap co ta oslovi si zasluzi tvoju pozornost. Ked na zoznamke napises len Ahoj, to mi pride ako ked zakyves z autobusu slecne iducej po chodniku. Ak uz niekoho chces oslovit, tak aspon rozvitou vetou stylu Ahoj, zaujal ma tvoj profil, bol by som rad ak by sme mohli popisat viac. A ak neodpise, tak nerobit z toho tragediu. Sice ona ta zaujala, ale ty si nezaujal ju. V zivote sa to bezne stava. Ale zrejme by podla teba bolo v poriadku ak by napisala Ahoj, ale nemam zaujem. Ci?
@anonym_autor ja nehľadám nikoho. Napísala som ti iba môj postreh, zamyslenie. Je na tebe, čo si z mojich slov vyberieš 🙂
Plus súhlasím s tým, čo napísala @viesta 15,52.
Ahoj
Ahoj
Ako sa mas?
Fajn a ty?
Dobre
End of story
Na správu iba s pozdravom je zbytočné odpisovať
@anonym_autor mňa zaujíma, milý autor, prečo je na zoznamkách 90 percent mužov a 10 percent žien? V škole nás učili, že mužov a žien je v populácii v produktívnom veku zhruba rovnako, takže 50 percent mužov na 50 percent žien. Pýtam sa, kto sú tí muži na zoznamkach? Ano, sú to úbohí ženáči, ktorým žena doma navarí, deti vychová, poprace a manželia zahltení toľkým voľným časom hľadajú nejaké mäsko na pozdvihnutie sebavedomia, a zasunutie. A ty sa čuduješ, prečo si neúspešný. Spýtaj sa svojich kamošov a kolegov, koľkí sú na zoznamkach a nemali by byť, lebo nie sú voľný, sú zadaný. Potom im vynadaj, že kvôli nim si ty slobodný a voľný nemôžeš nikoho nájsť.
@anonym_8caf03 tak toto pravda podľa mňa nie je . Určite sa tam zenači nájdu ale to i vydáte ženy ktoré hľadajú milenca.
Ale ved v podstate ma autor pravdu. Vasina z vas je nudna, tuctova, nicim nezaujimava, tie iste nudne zaluby, tie iste otrepane nazory, ale kazda cakate 190 cm vysokeho princa na bielom koni s 5 cifernym platom ktory mal uz dva vlastne byty bez hypoteky v 18stke. Lebo vy si to proste zasluzite, lebo vy ste silne a sebestacne. Super. Muzov vobec nezaujima vasa bezcenna korporatna kariera kde vas aj tak nahradi AIcko alebo Ind, alebo to ze vam maminka s ocinkom kupili byt hned po skole a vy machrujete lebo ste zvladli instruovat majstrov ze ake kachlicky chcete v kupelni. Muza zaujima ci ste vobec normalne a ci ste ochotne a schopne mat deti a rodinu (lebo aj to je uz dnes u zien skor vynimka). To je cele. Takze ano, vacsina chlapov ide na zoznamkach na kvantitu a, ako sa hovori, hadze hovno na stenu, kym sa nieco nenalepi.
@anonym_9b1c16 v akej movie storie si toto nasiel na zoznamkach 99,99 % chlapov hlada kto mu podrzi ci kde zasunie to je realita , nic viac nic menej
@anonym_autor zacni na sebe pracovat, zozen si nejaku knihu alebo pozri podcast pre muzov ako byt atraktivny pre zeny. Nechci to vsetko zadarmo bez prace. Nemusis byt krasavec, daco pocvic a zdvihni si sebavedomie a potom nemusis spamovat zeny ktore ta neoslovili. Energia funguje. Dostal si tu mnoho nazorov a rad tak si nejake vezmi a pouzi. A hlavne prehodnot to "ahoj" lebo skoncis ako nasraty incel.
Zbytočne to budeš písať na ženské fórum, lebo tu ta zlincuju. Keby si tie ženy vyskúšali vytvoriť chlapsky profil s nejakou úplne priemernou fotkou potom hy pochopili realitu 👍 v prvý deň ešte by mali nejakú zhodu, lebo tie apky dávajú po vytvorení profilu boost a potom už už dlho dlho nič. A aj tých pár zhod by bolo ghostnutie. A potom ked si vytvoria profil s úplne priemerne vyzerajucou ženou, tak nestíhajú ani reagovať - 100ky zhod. Ved to je dokázané aj vedeckými štúdiami aj prírodou, že ženy vždy idú len po horných 10% mužov a zbytok ich nezaujíma alebo iba zneužívajú ako zadne vrátka. Zatiaľ čo chlapy maju zvyčajne požiadavku by sa aspoň trocha podobala na ženu 😂 A s každou ďalšou generáciou a sociálnymi sieťami sa to len zhoršuje a bude zhoršovať. To je jednoducho tak, je to právo ich výberu, ktoré spôsobuje extrémny pokles pôrodnosti v západnom svete. Prečo taky pokles není na blízkom východe? No lebo ženy tam nemajú žiadne prava tak si nemôžu vyberať a špekulovať.
S tým ako chlap nič neurobíš. Keď tak túžiš po partnerka tak sa musíš jendoducho zlepšiť vo všetkom, aby si bol v tých horných 10%. Alebo potom cieliť na menej atraktívne ženy pre tých horných 10%, čiže všelijaké s nadváhou, čo sa o seba vôbec nestarajú alebo slobodne mamičky (aj keď aj tie si môžu vyberať ale často už nemajú také prehnane požiadavky). Alebo sa s tým proste zmier a začni zit svoj slobodný zivot a uplne sa vykašli na ženy. Keď ti chyba sex zaplať si ho, aspoň ušetríš peniaze, które by si minul na ženu ci deti a tiež ušetríš kopec problémov, hadok a sklamaní, które so sebou partnerský život prináša. Výhoda dnešnej doby je ze človek dokáže pohodlne žiť aj sam. Mať partnera nie je nevyhnutné ako kedysi, ale je to len akási ľudská potreba, ktoru bud chceš naplniť alebo nie.
Že ty si ten, čo sa pri odpovedi ako "prepáč, nemám záujem si písať" zmení na vulgarizmy prskajúceho hromotľka, čo ženu otituluje a zrazu je to najväčšia špata pod Slnkom a vôbec si nemal záujem 😂
Vyplnený profil je základ, fotka mi nič nehovorí. Nezačínaj nikdy len s pozdravom ahoj, ale rovno začni konverzáciu. Ahoj cez ctrl+c posielajú úchyláci, ktorí to naozaj rozpošlú všetkým hromadne. Zareaguj na niečo z profilu, aspoň bude žena vedieť, že si ho čítal.
Tak preco pises plosne a pises 30-50 sprav, ked sam vidis, ze to nefunguje? Zeny si potom myslia, ze maju 30-50 napadnikov, myslia si potom, ake su brutalne top caje a sedia tam zbytocne 4-5 rokov, tikaju im zatial hodiny, len aby dostali z nich uplnu absolutnu topku a pritom si to ty jediny muz, co im simuluje 50 napadnikov. 🙂Praveze takych ako ty by mali odtial hnat a nedovolit pisat 50 sprav. Potom su z toho zeny na zoznamkach zbytocne uplne pomylene. :D
@anonym_b34565 Lebo ak nenapíše plošne on, napíšu ostatní a predbehnú ho. Tuším že toto je jedna zo základných kapitol matematickej disciplíny "teória hier" (alebo geopolitická analógia - bolo by super, keby nikto nezbrojil a neboli teda vojny, ale vtedy by si všetkých podrobil ten jeden, čo by to porušil - tak musia zbrojiť všetci).
Ahoj
Ahoj
Ako sa mas?
Fajn a ty?
Dobre
End of story
Na správu iba s pozdravom je zbytočné odpisovať
@anonym_12f73d
Ahoj
Ahoj
Ako sa máš?
Výborne, a ty?
Tak to si ma teraz teda riadne nasral!
Ja to tak vidim, ze ten, kto nevie oslovit zenu a rozvinut konverzaciu na zivo, nevie to ani na zoznamke. Ale samozrejme, v jednom aj v druhom pripade je na vine zena, pretoze nereagovala podla predstav. Nuz co, komunikacne zrucnosti chybaju mnohym. Maju len dve moznosti, zlepsovat ich alebo vyplakavat, ze ich cely svet ignoruje
"Aby si žena vážila to, že ju konkrétny muž oslovil, a zamyslela sa nad tým, prečo si zo stoviek profilov vybral práve ju"
- dalsi narcisticky psychopat...
Moja skusenost je, ze este do 45r zeny na zoznamkach velke oci, vysoke naroky, do poslednej minuty myslia, ze v tom veku ese nabalia nejaku topku muza. Samozrejme ti su rozchytani, alebo stoja na nich radu mladsie rocniky. Myslia si ze ten muz bude uplne blby, ze si neuvedomi, ze to su jej POSLEDNE dni, ked este vyzera ako tak. Nedochadza im, ze v 45 po meno zacina starobny vzhlad a strmy pokles vzhladu z 100% na 40-50% a ze uz nikdy nebudu vypadat, ako vypadali kedysi a bude to uz iba horsie. Od 48-50r uz zacina skepsa, ked 3-5 rokov ziaden vztah, ani tuk, max nejaky slizky pako na zoznamke a vyplakavanie, ako muzi chcu iba mladsie, napichane, s umelymi prsiami a ake je to v zivote nefer ... Ta zmena z arogancie na sebalutost je uplne ze vow. Tak co predtym nemala zaujem, zrazu smutne a ubolene klipka ocami a pise kaleraby, ze zrazu aka je samota zla.
Ked sa spytas, kde bola doteraz 25-30 rokov a preco neprisla skor a preco by si on mal zacinat so starou a tucnou. Tak zacne koktat,... ze okolnosti a toto musela este, tamto a proste to nestihla. No ked si nestihla, tak to je iba tvoj problem, kup si hodinky, k nim psa a dovidenia.
Keď nie si dosť dobrý pre babu v reálnom živote, tak nie si ani na zoznamovacej appke. Prestaň fňukať.
@anonym_autor Mozno to bude pre teba sokujuce, ale zeny ti nedlzia ani odpisanie, ani rande, ani vztah, ani sex. Zeny ti nedlzia nic. Tak prestan vyplakavat na zenskych forach a chod radsej riesit to, co robia inak muzi, ktorym zeny odpisuju. Mozno len nie su mizogynni zufalci a tam tkvie cely ich uspech.
@anonym_autor Prezradim ti tajomstvo - zeny ta neignoruju preto, lebo maju “nadbytok”, ale preto, lebo si nezaujimavy. Keby sa dnes odhlasilo 90% muzov, tak ti stale nebudu odpisovat, budu radsej same. Toto nie je prednaska o trhovej ekonomike na UK, ludia sa vo vztahoch nerozhoduju na zaklade dopytu a ponuky.
Moja skusenost je, ze este do 45r zeny na zoznamkach velke oci, vysoke naroky, do poslednej minuty myslia, ze v tom veku ese nabalia nejaku topku muza. Samozrejme ti su rozchytani, alebo stoja na nich radu mladsie rocniky. Myslia si ze ten muz bude uplne blby, ze si neuvedomi, ze to su jej POSLEDNE dni, ked este vyzera ako tak. Nedochadza im, ze v 45 po meno zacina starobny vzhlad a strmy pokles vzhladu z 100% na 40-50% a ze uz nikdy nebudu vypadat, ako vypadali kedysi a bude to uz iba horsie. Od 48-50r uz zacina skepsa, ked 3-5 rokov ziaden vztah, ani tuk, max nejaky slizky pako na zoznamke a vyplakavanie, ako muzi chcu iba mladsie, napichane, s umelymi prsiami a ake je to v zivote nefer ... Ta zmena z arogancie na sebalutost je uplne ze vow. Tak co predtym nemala zaujem, zrazu smutne a ubolene klipka ocami a pise kaleraby, ze zrazu aka je samota zla.
Ked sa spytas, kde bola doteraz 25-30 rokov a preco neprisla skor a preco by si on mal zacinat so starou a tucnou. Tak zacne koktat,... ze okolnosti a toto musela este, tamto a proste to nestihla. No ked si nestihla, tak to je iba tvoj problem, kup si hodinky, k nim psa a dovidenia.
@anonym_b34565 veľmi zaujímavý názor. Ešte že muži po 45 vyzerajú vždy sviežo a vôbec sa nemenia a tie podpriemerné ženy na zoznamke by im mali byť vďačné za každé 'ahoj', že 😁 len čo robí taký dokonalý muž na zoznamke? prečo si neužíva svoj dokonalý život so svojou dokonalou ženou, ktorá užíva kúzelný lektvar proti starnutiu?
@anonym_b34565 veľmi zaujímavý názor. Ešte že muži po 45 vyzerajú vždy sviežo a vôbec sa nemenia a tie podpriemerné ženy na zoznamke by im mali byť vďačné za každé 'ahoj', že 😁 len čo robí taký dokonalý muž na zoznamke? prečo si neužíva svoj dokonalý život so svojou dokonalou ženou, ktorá užíva kúzelný lektvar proti starnutiu?
@anonym_fe73e0 tiez by ma zaujimalo, preco taki dokonali muzi su na zoznamke. Podla toho co tu o sebe vypisuju tak atraktivne a mlade sa o nich musia bit. Vsak ked su dokonali, nie su predsa odkazani na zoznamku, kde su len tie priemerne a podpriemerne a este aj obstarozne kandidatky.
@anonym_fe73e0 Nie, inak. Co to ma spolocne, ze muzi su po 45 sviezi? Vysvetli mi preco by sa mal davat muz so zenou po 45, ked ona sa s nim nedala dokopy do 45? Cize ak ona nema zaujem, lebo ma dojem, ze do 45 je tam stale niekto vyssi, bohatsi,... prebera, ci uprednostnuje inych. On je ale povinny byt s nou, ked ju ti fesaci kopli do zadku, alebo nic nenasla? Nie, nie je.
Nemas zajem, ked si mlada, nemam zajem, ked si stara. Vyriesene, sme si kvit. Obaja maju pravo nechciet niekoho. Ci? Len zena najskor povie, cakam na nieco lepsie. A v 45 ked vidi v zrkadle starobu, pride a vies co, uz som si to rozmyslela. Ale on uz nema zaujem, on mal ten zaujem byt spolu a spolu zostarnut PREDTYM.
@anonym_fe73e0 tiez by ma zaujimalo, preco taki dokonali muzi su na zoznamke. Podla toho co tu o sebe vypisuju tak atraktivne a mlade sa o nich musia bit. Vsak ked su dokonali, nie su predsa odkazani na zoznamku, kde su len tie priemerne a podpriemerne a este aj obstarozne kandidatky.
@viestta Preco dokonale zeny chodia na zoznamku, kde podla nich je vraj iba muzsky odpad. 🙂 Zoznamka je priklad, zoznamit sa mozte hocikde. V praci,...
Podstata je, ze zeny nepocitaju prilis so starobou ... Chlapa ktoreho by mohla mat v pohode pred 30-40, tomu ukaze prostrednik a v 45-50, ked v zrkadle uvidi staru tvar, zrazu bude pre nu atraktivny a nechape, preco ju on nechce ... No lebo ona nemala zaujem prva, ked on ho mal. A preco by teda mal starnut s niekym takym? Lebo chuda zostarla a dnes ju nikto nechce?
@anonym_autor nuz tak nemame vyber, musime sa (zeny) povinne prihlasit na zoznamky, aby ste si mali vy muzi z coho vyberat!
Aj ked to vy muzi mozete za to, ze nemame o dalsieho muza a dalsi vztah aktualne zaujem, lebo ste nas nechali same sa starat o vase potomstvo.
Ak by sa muz drzal tej zeny, ktora sa mu stara o potomstvo a NEZAVADZAL by na zoznamke, ostali by tam iba muzi s realnym zaujmom o vztah a pocty by boli + - vyrovnane. Lahsie by sa nasla "pokrievka na hrniec"
Čo podľa vás znamená, ak napíšete to "trápne" ahoj... žene, ktorá je o 15 rokov mladšia a bola vám ponúknutá ako nová na zoznamke? Neodpísala. Neodpísala týždeň, ani druhý. Odpísala to "neskutočne trápne" ahoj .. až na tretí týždeň.
Nebolo dôvodom to, že bola zahltená správami od desiatok chlapov, ktorí jej vzhľadu zodpovedali, no postupne si všetci prečítali text o tom, že má dve malé deti, a keď im napísala, že na stretko ísť nemôže, tak ju postupne rušili? A odpísala po troch týždňoch "ahoj".. práve vtedy, keď si prečítala v mojom profile, že hľadám ženu, ktorá môže mať malé deti?.. Je na vine moje "ahoj"?

@viestta Nehnevaj sa, prosím, ale text bol síce adresovaný tebe iba preto, že všetci vieme, že miluješ interakcie na tvoje komentáre. Nebolo naň nutné reagovať, jednalo sa čisto o potešenie teba, aby ti prišlo upozornenie, že niekto s tebou komunikuje... Text ako taký bol myslený všeobecne ženám z diskusie.
@anonym_autor a teraz máš viesstu pod palcom? Hmm....začínam mať z teba pocit že sa celý vesmír musí točiť okolo teba. Možno niektorým ženám nesedis v komunikácii a tak to môže potrvať kým si niekoho nájdeš.