Ako reagovať na prestávku vo vzťahu?
Ahojte. Spoznate niekoho, zacnete s nim sa stretavat a mat sex, a po dvoch tyzdnoch sexu vam zacne na nom nieco vadit co on nechce zmenit a tak sam navrhne ze to skoncite lebo ide na ine rande s niekym komu ten zlozvyk nevadi, zazelate mu nech sa mu dari, ide na rande, ma aj on sex. ale par minut po tom vam zavola, ze rande nebolo dobre, ze ci moze zajtra prist za vami a pokracovat v sex stretkach sa vami. Ako by ste reagovali? co mam urobit?
Normálne mu zvyš hodinovú sadzbu keď sa nevie rozhodnúť. Jasne že na stretko Choj peniažky sa zidu stále 😂
Naozaj sa pytas, co mas urobit???? Ako to, ze si ho hned po odchode nezablokovala?
Toto musí byť vymyslené. Neverím ze je niekto tak sprostý, či už on, zato co urobil, či ona, zato co sa tu opýtala. Ved kto už je tak vymlety.... 🙈
@crazy_cat_lady preto ocakavam radu. prave dnes ma prist ten moment navratu po dvoch dnoch.
@anonym_autor už by bol zablokovaný. ziadne info od mňa by už nedostal.
@crazy_cat_lady preto ocakavam radu. prave dnes ma prist ten moment navratu po dvoch dnoch.
@anonym_autor vadí ti pach cigariet,tak si sa s ním rozišla a teraz,keď on sa chce vrátiť,už ti ten pach vadiť nebude?
Logika GDE?
Hned po fajke si mala povedat-Cau, ja som Jana. A ty?
Boze, udri. (Tuto vetu vzdy pise ina pouzivatelka, ale tu sa to velmi hodi, tak ju predbehnem).
@anonym_33d1a7 ja poznam taku verziu..Boze,vidziš a nestriľaš😀
Autorka,si hlúpa.prepač...ale ved aj na takých slnko svieti.
Daj sa otestovat na pohlavné choroby.
Mala si uz 18???
Toto je 🤮🤮🤮
@anonym_autor radu?ty si dobre jeblá🤣
Každý deň ma tú niečo prekvapí. Vážne sa musíš pýtať či máš chrápať s chlapom, ktorý zasunie do každej sukne??
@januska12323 podla mňa niekomu platia ,aby vymýšľali takéto hlúposti.to je ako reality show ,čím väčší bizar ,tým väčšia sledovanosť
Tak tohto speleológa by som poslala kade ľahšie a cestou by som hodila dáku tú mincu do pokladničky v najbližšom kostole, za to, že som od neho nechytila dáke sexuálne prenosné ochorenie.
🔨 Máš veľmi dobroprajnú dušu a veľké srdce, nechceš opustiť priateľa.
Rozmýšľam, koľko krát si sa postavila do radu, keď - Boh rozdával rozum?
Aj ja som sa do toho radu musela postaviť viac krát ... 😂.
@amazonka13 zrejme stala vo vedľajšom rade, nie v tom na rozum a vo vedľajšom rade sa rozdával sex plným priehrštim 🫣
a to ti nevadí, že skáče zo ženy na ženu ako blcha? a ty sa potom čuduj pohlavnej chorobe, ktorá ťa raz určite navštívi, bože ženy, si sedíte zadkom na rozume? hybaj ho poslať do prdele raketovo a zachráň si zdravie a česť
Maj trocha sebaúcty to je všetko čo máš robiť

Akože...ty si tupá?