icon

Ako vnímate zoznamky?

8. dec 2025

Idem si písať na zoznamke.. Ozve sa mi jeden, píšeme si pol dňa, už to na chvíľu vyzerá sľubne, a potom z neho odrazu vypadne, že jeho ex mala rovnaké auto ako ja. Výborne, presne to chcem počuť, keď sa snažím spoznať niekoho nového. Hneď som mu povedala, že minulosť má ešte nalepenú na čele, a s pokojom v duši som ho zablokovala. Potom sa ozve ďalší, ten mi nechce poslať fotku. Jasné, určite je to len skromný tajný agent, čo nesmie odhaliť identitu.... Tak aj ten putuje do blokovania.. potom mi píše ďalší, pár hodín sa normálne bavíme a zrazu odo mňa žiada fotku celej postavy. Áno, najlepšie hneď so svetovým osvetlením a v uhle, ktorý schváli jeho výbor pre estetické hodnotenie... Blok.
akože veď ja mám ešte tak štyridsať ďalších zhôd, ktoré čakajú, kým si ich všimnem. Som krásna, sebavedomá žena s dvoma deťmi, trochu baculka, čiže presne ten typ, o ktorom chlapi tvrdia, že ho milujú . Nebudem predsa brať prvého, čo mi napíše ""ahoj"“. Môžem si vyberať..... Každý deň mi chodia desiatky správ, mám to ako taký nekonečný konkurz. Za sedem rokov na zoznamke hádam nebol deň, keď by mi neprišla aspoň jedna obdivná správa. A úprimne z tých, čo nestáli ani za odpísanie, si hlavu nerobím. Niektorých zablokujem, iných nechám len tak zmiznúť v diere zabudnutia. Veď zajtra ráno sa opäť zobudím a budú tam nové zhody, nové pokusy, nové "ahojky". Ale celkovo zoznamky sú trápne. Kopa úbožiakov, trapnosti a zúfalcov, ktorým ani neodpisujem.

Strana
z2
anonym_0b4de9
8. dec 2025

Neviem ako su na tom zoznamky teraz ale ja som bola na badoo pred viac ako 10.rokmi a nasla som tam super chlapov, ktorý si písali slušne, žiadne zvery atď...
Chodia ti desiatky sprav a nemáš chlapa...hm? Si krásna a baculka? Presne taká čo chlapi chcú? Stále sama? Všetci sa asi pomaly o teba bijú...trošku baculka máš na mysli veľkosť 44 ktorú si tu uz spomínala v tvojej inej diskusii?
Musíš byť zúfalá ked namiesto odhlásenie sa zo zoznámili, tam už roky hľadáš šťastie. Alebo sa mýlim?

biba_18
8. dec 2025

by ma zaujímalo čo by mal spĺňať ten čo ho nedáš po 2 vetách do bloku 😏

anonym_8681a1
8. dec 2025

sebavedome baculky.. este s dvoma detmi.. to je presne to co muzi chcu a prave preto si 7 rokov sama. Asi som z ineho sveta, ale mam okolo vela muzov, ktori su zadani.. aj na zoznamke.. a ziadny z nich nechce baculku.. a uz vobec nie bez reflexie a sebakritiky..

anonym_edfb64
8. dec 2025

Ak ti mám povedať tak so ženami tiež žiadna sláva na zoznamkach....kopa žien neodpisuje hoc čo napíšeš. Veľa žien proste neovláda gramatiku ako keď za otáznik nedá otáznik a takej ja už neodpisem. Pýta hneď fotky v druhej správe. Po pár správach pekného písania napíše za koľko ponuka sex alebo údajne je na ulici a potrebuje pomoc. .....keď sa niekto normálny chce zoznámiť tak to chce poriadnu trpezlivosť a je jedno či si muž alebo žena.

sevrin
8. dec 2025

@anonym_autor vieš prečo sú zoznamky plná kopa úbožiakov, trapnosti a zúfalcov, ktorým ani neodpisuješ? Nuž normálny chlap by ťa zablokoval ešte skôr ako ty tých zúfalcov 😅
Ale treba skúšať ďalej, ono sa to raz poddá.

a0
8. dec 2025

@anonym_autor hmm vieš, ono presne tí zúfalí úbožiaci chcú tie bacuľky s 2 deťmi. Prečo? Na viac proste nemajú. Všetci normálni tam hľadajú normálne ženy - sebavedomé ale nie egoistky, slušné a bez potreby sa nadraďovať 🙂🙂.
A dôvod, prečo sa ťa tak strašne dotklo, že chce typek fotku postavy je úplne jasný. Súčasne aj to, prečo ju pýtal, lebo s tvojou skromnosťou, tam máš určite len fotku tváre, pre istotu.

biba_18
8. dec 2025

@a0 ako, pýtať fotku postavy je aj pre mňa divná požiadavka 😏

bu_bu_bubak
8. dec 2025

Zoznamky su pre zeny ako ist nakupovat, pre muzov ako by isli na job interview.

Zastupy muzov, ale koho mozes tak blokujes a nikoho si nevies najst. Prispevok cista skromnost, niekto ta posadil na piedestal a ty si tomu uverila.

Co sa tyka tej "fronty" muzov cakajucich kedy odpises tak nic v zlom, ale dlhe rady su aj do Mcdonaldu, lokalnemu kebabu, sekacu ci ako v minulosti do Tuzexu.....to neznamena, ze sa jedna o kvalitu.

Vacsina muzov nesniva o 40-rocnej baculke s dvoma detmi na krku. Keby ano, tak to by bola uplna slayada v tvojom pripade.

a0
8. dec 2025
@biba_18

@biba_18 ak má človek vyslovený typ žien, ktorý sa mu páči ale nebol si istý pri tejto žene postavou, tak načo strácať čas, nedajboh aj peniaze za rande. Ja to napríklad chápem, lebo by som tiež nechcela pribratého muža. A zvyčajne tučnejšie ženy majú všade len fotku tvare a ničoho iného - ani dekolt a ruky nevidno…

anonym_e8f485
8. dec 2025

No ja ti neviem, ze ti vyhodi na zoznamke zhodu neznamena, ze sa idu muzi o mamicku s detmi zrovna potrhat a uplne zbytocne blokujes pre blbosti, nevies poriadne komunikovat a smerovat rozhovor zmysluplne usmernit... 7 rokov na zoznamke hovori za vsetko.

anonym_099068
8. dec 2025

A ďalšia otázka je, ked sa žena ohodnotí ako bacuľka, ako vlastne vyzerá, keď je v jej očiach taká dokonalá žienka.. mám kamarátku, alebo skôr známu, ktorá má asi 150 kg , samú seba nehodnotí ako niekoho s nadváhou ale ostatné komentuje aké sú vyžrate 🤔

melanta
8. dec 2025

A čo ponúkaš ty okrem toho, že si tučina s 2 deťmi? Áno, žena, ktorá napíše trochu bacuľka, je podľa mňa reálne tučná žena, ktorá to nechce priznať. A keď si to dám dokopy s tým, čo a ako píšeš, tak tvoje sebavedomie je len komplex, ktorý zakrývaš hrdinskými rečami.

melanta
8. dec 2025
@biba_18

@biba_18 za mňa nie. Ak teda nepýta holú foto. Pretože ak napíše bacuľka - tak je rozdiel, či ide o ženu s krivkami alebo o tučnú ženu. Takže mi príde logické chcieť toho človeka vidieť.

biba_18
8. dec 2025

@melanta mne je to proste divné, no 🤷‍♀️

anonym_5e23c1
8. dec 2025

Napíšem ti názor môjho kamaráta, po rozchode chodí na zoznamky, a presne o sebavedomých bacuľkách hovoril. Má rád aj plnšie ženy ale tie že majú na zoznamkách ego väčšie ako krásne ženy, asi z toho že im tam chodí kopec správ, čo asi každej jednej...

melanta
8. dec 2025
@biba_18

@melanta mne je to proste divné, no 🤷‍♀️

@biba_18 tak mne je divné všeobecne zoznamovať sa na zoznamke. Mám pár známych, ktorý sa so svojim manželom/manželkou zoznámili na zoznamke. Ja keď som ostala po rozvode sama, ani mi nenapadlo riešiť zoznamku. Veď je toľko iných miest, kde možno stretnúť ľudí a zoznámiť sa.

anonym_e9be37
8. dec 2025

Ja ti neviem.. ak ti chlap nechce poslat foto, tak je tajny agent a ide do bloku. Ale ak ty nechces poslat foto celej postavy, tak to je uz ok. Akoze, kebyze som chlap a mi napises, ze si trosku baculka, urcite chcem foto celej postavy. Pretoze niektore sa dokazu ohodnotit ako "trosku baculka" alebo "krv a mlieko" aj ked maju jatocnu vahu.

anonym_e8f485
8. dec 2025

btw. na zoznamke 160 sprav hned prvy den, prve rande druhy den, sme spolu od leta... mal chalan stastie, ze napisal co napisal (a aj to tak myslela praktizuje 😅 ) 😂 Ze je o zeny na zoznamkach zaujem neznamena, ze su boh vie ako uzasne, ale to, ze ti chlapi moc na vyber pri pomere 95 muzov na 5 zien, co sa tam prihlasi, moc nemaju na vyber...

autumn1
8. dec 2025

Ja som si tam našla vzťah, v okolí mám tiež páry, ktoré už vďaka zoznamke šťastne fungujú roky. Takže ja som za zoznamky veľmi vďačná, minimálnu tú na ktorej som bola a našla vzťah. Ale s podobnými prípadmi ako popisuješ som sa nestretla, ale veľmi som tam selektovala. Mimochodom ako sa dá po pol dni písania, usúdiť, že to vyzerá sľubne? Jednak mi to príde ako strašne málo času a taktiež nerozumiem to obidvaja pol dňa ste nemali čo robiť len si vypisovať? Kebyže mne môj pol dňa vypisuje a nemá žiaden iný život ako zoznamku a mobil, hneď u mňa ako možnosť padne. Príde mi to odpudivé keby môj budúci partner bol až tak závislý na mobile...

januska12323
8. dec 2025

"Za sedem rokov na zoznamke hádam nebol deň, keď by mi neprišla aspoň jedna obdivná správa. "
7 rokov každý deň aspoň jedna nová správa a ty si stále sama, niečo mi tu nesedí 🤔

anonym_5e23c1
8. dec 2025
@januska12323

"Za sedem rokov na zoznamke hádam nebol deň, keď by mi neprišla aspoň jedna obdivná správa. "
7 rokov každý deň aspoň jedna nová správa a ty si stále sama, niečo mi tu nesedí 🤔

@januska12323 7 rokov na zoznamke, každý deň správa, ego rastie aký je o ňu záujem a hľadá pána dokonalého a bezchybného, lebo všetci chcú bacuľky

januska12323
8. dec 2025
@anonym_5e23c1

@januska12323 7 rokov na zoznamke, každý deň správa, ego rastie aký je o ňu záujem a hľadá pána dokonalého a bezchybného, lebo všetci chcú bacuľky

@anonym_5e23c1 nech len hľadá, koľko chlapov by malo Bohu ďakovať, že ich zablokovala

klotildabazarik
8. dec 2025
@anonym_8681a1

sebavedome baculky.. este s dvoma detmi.. to je presne to co muzi chcu a prave preto si 7 rokov sama. Asi som z ineho sveta, ale mam okolo vela muzov, ktori su zadani.. aj na zoznamke.. a ziadny z nich nechce baculku.. a uz vobec nie bez reflexie a sebakritiky..

@anonym_8681a1 a s detmi

anonym_b27bc1
8. dec 2025

tiež som bol na zoznamke, ale partnerku som si našiel v reáli. Sme spolu 10 rokov. Len z plezíru som sa pozrel na tú zoznamku po 10 rokoch a tie ženy, s ktorými som si cez zoznamku písal sú tam stále aktívne.

anonym_62335f
8. dec 2025

Vnímam zoznamky veľmi negatívne. Nikdy som na žiadnej sice nebola, ale ked si predstavím, ze som single a mam ist na zoznamku tak mi je to proti srsti. Neviem preco, asi blok z mládí, ked sme pokecovali a robili si srandu tam zo vsetkych, plno uchylakov, chlapov, ktorí každej vypisujú aka je krásna a sexi ,plno zenatych, no katastrofa. Viac menej to vnímam ako spodinu az na par jedincov, ktorí naozaj vážne hľadajú niekoho na život.

sevrin
8. dec 2025

Mne raz napísala jedna "bacuľka". No... odvtedy som alergický na to pomenovanie. Bola taká tlstá, že tá musela mať vlastné gravitačné pole.

lenkasarka
8. dec 2025

@anonym_autor a ty si ubožiacka,trápna,zúfalá,alebo všetko dokopy? Veď si 7 rokov na zoznamke a ľudí tam presne takto opisuješ.

rabdal
9. dec 2025

Preboha ,tlsta žena s dvomi deťmi ,si robíš srandu kto by Ťa chcel?

yoginka231
9. dec 2025

Za prve na zoznamke zozenies malokedy niekoho normalneho boze zeny. Treba ist von, socializovat sa a spoznas aj skveleho chlapa. Druha vec baculka nieje vysnivana zena, treba zacat cvicit.

unbeholfen
9. dec 2025

Lebo laici nevedia ako to je so zoznamkami. Je o tom aj dodcast. Na zoznamkách je niekolkonásobne viac mužov ako žien. A tým pádom vzniká obrovský nepomer. Kým žena má niekolko desiatok žiadostí denne, muž ledva jednu za týždeň. Ak je iniciatívny a osloví ženu, tak bude len jeden z tých stoviek čo ju oslovili…

Strana
z2