Ako zaujať chlapa vo fitku?
Stretávam vo fitku, kde som nová, dvoch sympošov. Sú to obojstranne len občasne nesmelé pohľady. Ja mám počuť, že takí fešáci doma isto frajerku majú. Tým pádom som nesmela sa nejako im prihovárať. Max čo zvládnem je ísť cvičiť na stroj blízko nich. Nechcem sa vtieravo a potom to je stále len obchádzanie sa. Ako skúsiť osloviť alebo sa len usmievať na nich a čakať, či sa prihovoria?
Poviem ti z mojich skúsenosti …. Ak budú mat záujem prídu aj sami 🤣 na mna na začiatku všeličo skúšali , či som nová lektorka tanca , či cvičím jogu , jeden na mna nabehol po anglicky 🤣 až keď videl , že absolutne nechápem o com točí , povedal , že si ma pomýlil s jeho dobrou kamoskou 🙃 , odvtedy sa stále usmieva a hádže pohľady 😛😛😛 nechaj sa trosku dobíjať veď 🤪 nemusíš hneď ty štartovať motory 😝😝
@bubchen86 aj si s nimi udržovala nejak očný kontakt, polousmev? Či sa zjavili pri ten, hoci si ich dovtedy nevnímala?
@anonym_autor padni im do narucia s rukami v cinkach😅
Ja by som sla s kamoskou a skúsila by som si vymysliet nejaku zámienku na oslovenie. Sama by som si netrúfla, zvlast ked sa mi niekto paci. A ked zaujme odmietavý postoj, tak nebude vediet, koho to bol napad prist za nim, ci tvoj alebo kamoskin.

Ja keď som začala chodiť do iného fitka, tak som sa očividne zapáčila dvom-trom mužom a každý z nich ma do dvoch týždňov oslovil. Jeden, že vidí že pijem nejaký drink, že či ho odporúčam. Iný to zahral, že sa mu zdá že mám nejako krivo nohu pri tomto cviku etc... Vo fitku osloviť ženu/muža nie je ťažké pokiaľ ten niekto chce. Dá sa to rozbehnúť veľmi ľahko.
@procrastique aj si s nimi udržovala nejak očný kontakt, polousmev? Či sa zjavili pri ten, hoci si ich dovtedy nevnímala?