icon

Čo mužov odrádza pri zoznamovaní so ženami?

13. nov 2025

Pri zoznamovani sa s chlapom, je nejaka hranica kedy to obycajne konci z jeho strany? Priklad ste fajciarka tak sa uz viac neozve. alebo celkovo, co najviac chlapom vadi a prestanu s vami komunikovat?

Strana
z2
anonym_a9d3a2
13. nov 2025
@anonym_e3d157

@anonym_b8a076 ja si k tomu ešte všímam, že väčšina mužov rado hovorí ako chcú prirodzenú krásu, žiadne umeliny, ale majú o nej úplne skreslené predstavy a na úpravy sú slepí. Bežne vidím ako vyfiltrovaným, nalíčeným ženám s kozemtickými úpravami vypisujú aké sú prirodzene krásne 😅

@anonym_e3d157 ja si to všímam len u jednoduchších mužov

anonym_e3d157
13. nov 2025
@anonym_a9d3a2

@anonym_e3d157 ja si to všímam len u jednoduchších mužov

@anonym_a9d3a2 tak to celkovo súvisí s tým aký typ mužov takto vypisuje komentáre 😅 a áno, to sedí

sszuzu8
13. nov 2025

Keď je žena sebestačna. To ich žiaľ odpudzuje až príliš. Ich ego neznesie keď sa im môže žena rovnať keď je silná a nezlomna keď by možno mala porovnateľne dobrý výkon ako muž.. To som odpozorovala za posledný rok

sszuzu8
13. nov 2025
@anonym_821111

- Nadvaha / obezita
- Vek (30+)
- Velke alebo vyrazne tetovania
- Piercingy, kruzok v nose
- Kratke vlasy, modre vlasy
- Zanedbany vyzor (netrapi ju ci je atraktivna pre chlapov)
- Prilis vyzyvave oblecenie (velky vystrih, hole brucho, velmi kratka sukna)
- Napichane pery, vyrazny makeup, umele prsia
- Samozrejme fajcenie, prehnana konzumacia alkhoholu, akekolvek ine drogy
- Nezdravy zivotny styl
- Feministicke nazory
- Nizka inteligencia
- Arogancia, sebeckost, pocit nadradenosti, manipulativnost, agresivita

@anonym_821111 aké sú feministicke názory?

anonym_e491c1
13. nov 2025

@strawberry0797 Toto tak nemám rada, keď sa hovorí... A väčšinou to píšu ženy tu na koni.
Vôbec to tak nie je. Muži sú komplikovaní, nároční, citliví, vnímaví a tiež majú svoje túžby a sny. Dokážu vnímať srdcom, aj hlavou. Vôbec nie sú jednoduché tvory. Muži sú úžasné bytosti, tak ako my ženy. Keď pochopíme seba, pochopíme aj mužov.

anonym_821111
13. nov 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 "ja nebudem pocuvat co mi hovori nejaky chlap", "nebudem robit nikomu sluzku - varit, upratovat, utierat deckam zadky", "zeny dokazu vsetko to co muzi", "muzi su toxicki a zbytocni a utlacaju zeny", "nechapem preco vsetci na mna tlacia aby som mala deti, ja chcem mat karieru"

anonym_f4d0c5
15. nov 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 Nic si z neho nerob - to je taky 37r incel, co hlada plodnu dvadsatrocnu zenu na splodenie 2-3 deti. Cim to bude, ze neuspesne 🤔

Strana
z2