Čo mužov odrádza pri zoznamovaní so ženami?
Pri zoznamovani sa s chlapom, je nejaka hranica kedy to obycajne konci z jeho strany? Priklad ste fajciarka tak sa uz viac neozve. alebo celkovo, co najviac chlapom vadi a prestanu s vami komunikovat?
Neviem ako to maju muzi ale z mojho pohladu kazdemu vadi nieco ine, co ho odradi. Ale z mojich skusenosti, ci uz z mojej strany alebo zo strany muzov voci mne viem ze ak tam nieco preskoci a zapasuje to co ma tak zazracne vsetko co by inak vadilo nevadi. To sa mi stavalo napr s fajcenim ze muzi kt to vadilo a inak by to bola pre nich stopka to zrazu pri mne nevadilo.
@anonym_autor co viem od kamosov, tak ked je moc akcna vo vztahu a uz pomaly po 3 dnoch hovori o spolocnom byvani a buducnosti.
@anonym_autor co viem od kamosov, tak ked je moc akcna vo vztahu a uz pomaly po 3 dnoch hovori o spolocnom byvani a buducnosti.
@vikss1 myslis ze im nevadi, ze je velmi obezna alebo cela potetovana a vadi im skor to, ze budu mat pravidelny sex uz za par dni? to nejako nedava logiku. nie?
Spoločné bývanie neznamená hneď pravidelné sex. Ale hlavne záväzky (spoločné bývanie, svadba, deti..).
to je to, čo @vikss1 spomína
Môj muž povedal že mu vadí na ženách, cigarety, velké tetovanie, obezita, anorektičky a kačacie papule. Z povahových vlastností mu vadí, lenivosť, panovačnosť, afektovanie, žiarlivosť a závistlosť neustáleho čumenia do mobilu.
Mne osobne by vadilo, keby bola fajciarka. Postavu by som ja vôbec neriešil ak nie je veľmi obézna, skôr riešim povahu. S intimitou nie je kam sa ponáhľať. Ale každý to môže inak vnímať. Ale všeobecne povahovo keď si nesadneme tak to ide zlým smerom.
@vikss1 myslis ze im nevadi, ze je velmi obezna alebo cela potetovana a vadi im skor to, ze budu mat pravidelny sex uz za par dni? to nejako nedava logiku. nie?
@anonym_autor zameriavaš sa na veľmi špecifické veci, ktoré záležia od vkusu daného muža… keď je fajčiar, asi mu fajčiarka vadiť nebude, ale inému to vadiť môže, tak isto ako niekto zbožňuje tetovania a celá potetovaná je presne jeho typ a niekomu sa to nemusí páčiť vôbec… niekomu sa zas páčia ženy pri tele, inému to zas môže vadiť, niekto to nerieši… atď… hľadáš logiku, tam kde sa nedá aplikovať, na toto neexistuje vzorec…. aj žien keby si sa tu spýtala, že čo je pre nich stopka u muža, tak sa asi nezhodneme všetky na tom istom a to je na tom krásne, keby sme všetky túžili iba po jednom type mužov, tak asi by z toho bola vojna 😅
Podla mna ich odradza najviac to, ked je zena stihacka. Ked chce privela hned na zaciatku, uhana chlapa, ide na to rychlo a proste veci v tomto duchu. To by popravde odradilo aj mna 😉
@anonym_autor muzi su jednoduche tvory. Chcu nieco pekne ale lacne. Hlavne nech to na pohlad dobre vyzera, ale stoji co najmenej namahy a penazi.
@anonym_autor aj to napriklad, ked citi ze zena ma napr vacsie sebavedomie, alebo lepsie platenu pracu..a samozrejme take, co sa lutuju, vnucuju, su moc zvedave alebo si nevazia samu seba.
dosť závisí aj od veku muža, iné kritériá má 20 ročný, iné 30 ročný, iné rozvedený 40 ročný atď atď
Majetnicke zenske, Stihacky a kontrolorky, ktore by mu najradsej hned lustrovali mobil.zeny ktore sleduju pomaly kazdy krok, kde sa pozrie, akým smerom a na akú zenu, či komunikuje s inou ženou, proste tie typy čo drzia chlapa na retazi a potrebuju mat všetko pod kontrolou.Zenske čo len hniju a prežívajú na gauci, bez konickov a zaujmov.Tucne, neupravene zeny.Tot chlapi v mojom okoli.
@anonym_autor podľa môjho muža to je pre neho balík NO GO all inclusive, napr. Výzor: Umelé dlhé pazúry, umelé mihalnice a lá metla, dosť nešťastné fake vlasy, hrubé čierne obočie, obezita, zhnité, chýbajúce zuby, zápach z úst, fajčenie, tetovanie, piercengy, nevkus v obliekaní, sexistický výzor, zanedbanosť o seba...Povahové črty: vulgárny a hrubý slovník, komunistické myslenie z Horného Výplachu, nevzdelanosť, jednoduchosť, neschopnosť fungovať v živote, lenivosť, pohodlnosť, chronická hysterka, žiarlivka, domýšľajúca si bludy, homofóbna, ekonomicky negramotná a mnoho iného...
Ale aj také si nájdu seberovného chlapa, a majú rodiny 😀
@anonym_autor podľa môjho muža to je pre neho balík NO GO all inclusive, napr. Výzor: Umelé dlhé pazúry, umelé mihalnice a lá metla, dosť nešťastné fake vlasy, hrubé čierne obočie, obezita, zhnité, chýbajúce zuby, zápach z úst, fajčenie, tetovanie, piercengy, nevkus v obliekaní, sexistický výzor, zanedbanosť o seba...Povahové črty: vulgárny a hrubý slovník, komunistické myslenie z Horného Výplachu, nevzdelanosť, jednoduchosť, neschopnosť fungovať v živote, lenivosť, pohodlnosť, chronická hysterka, žiarlivka, domýšľajúca si bludy, homofóbna, ekonomicky negramotná a mnoho iného...
@jamimo Presne na toto sa pytam. Tie ostatne si tocia dookola svoje Iba aby sa v tom same nenasli.
@anonym_autor je to individuálne, ale môj muž by nebol so ženou, ktorá fajčí, alebo sa vulgárne vyjadruje
@jamimo Presne na toto sa pytam. Tie ostatne si tocia dookola svoje Iba aby sa v tom same nenasli.
@anonym_autor je to však veľmi individuálne, tak ako píšu ženy vyššie. Ak by môj muž šiel na rande s kolegyňou a tá by sa ho náhodou opýtala, že či si môže zapáliť, tak v ňom to vzbudzuje vyslovene hnus. To by bola posledná večera. Alebo keby otvorila ústa a začala by vypúšťať Perly ducha. ...
Ale poznám aj takých chlapov, že niečo nenávideli a žijú s takými ženami.
1. Stále žene nadával, že je tučná. Ona štíhla, nechápali sme...Časom sa rozviedli a on má novú ženu, ktorá má hádam aj 170 kg.🙄
2. On nenávidí fajčenie, ale jeho žena fajčí. Tomuto napríklad ja nerozumiem, ja, ani môj chlap by to nedokázal.
Keď v skutočnosti vyzerá úplne inak ako na retusovanych fotkách, keď je hlúpa,keď nemá prehľad a nie je sa s nou o čom rozprávať,keď nemá zmysle pre humor a je príliš uzkostliva a negatívna
@jamimo panebože to s kým sa tvoj muž stretával? 😅
Zaujimave ze nikoho nenapadlo ze muz restane so zenou komunikovat po tom ako ju uvidi nahu, alebo po prvom nekvalitnom sexe
@jamimo no tvojho muža by som zas ja nechcela. O môj bože 🤦🏻♀️. Je niečo co mu nevadí?
Ja som napr fajčiarka, áno, bohužiaľ, nemám pevnú vôľu prestať. ale mám dobrú prácu, vzdelanie, nie som umelina...a nemyslím si o sebe, že som nejaký hnus, ako som čítala vyššie. a muža mám nefajčiara. áno, hundre... ale má ma rád pre iné veci...
Zaujimave ze nikoho nenapadlo ze muz restane so zenou komunikovat po tom ako ju uvidi nahu, alebo po prvom nekvalitnom sexe
@anonym_autor nenapadlo, možno preto, že sa mi to nikdy nestalo 🤷♀️ ale nezhoda v tomto smere môže byť určite stopkou na oboch stranách… ale stále je to individuálnom vkuse a ide len o to, či si dvaja sadnú alebo nie a čo nesadne jednému, páči sa druhému… však sa pozri aké všetky typy žien sú zadané a spokojné
Z fyzických vecí za mňa napríklad: fajčenie, väčšie tetovanie, umelé či gélové nechty, príliš dlhé nechty, napichané pery, výrazné líčenie, umelé mihalnice, vytetované alebo inak neprirodzene upravené obočie, priveľa šperkov, obezita, nadmerne vyvinuté sebavedomie, prílišná modelkovská dokonalosť, zväčšené prsia. Ale, našťastie, každý to má inak.
U povahových, názorových vecí by to bolo nadlho.
To čo chlapi prezentujú že sa im nepáči nie vždy znamená že s takou ženou by nikdy neboli 😀 ale to isté je aj u žien, ak sa nájde väčšina veci čo na druhom nevadí tak do toho proste idú, nik není dokonalý
To čo chlapi prezentujú že sa im nepáči nie vždy znamená že s takou ženou by nikdy neboli 😀 ale to isté je aj u žien, ak sa nájde väčšina veci čo na druhom nevadí tak do toho proste idú, nik není dokonalý
@anonym_b8a076 ja si k tomu ešte všímam, že väčšina mužov rado hovorí ako chcú prirodzenú krásu, žiadne umeliny, ale majú o nej úplne skreslené predstavy a na úpravy sú slepí. Bežne vidím ako vyfiltrovaným, nalíčeným ženám s kozemtickými úpravami vypisujú aké sú prirodzene krásne 😅
Ja som napr fajčiarka, áno, bohužiaľ, nemám pevnú vôľu prestať. ale mám dobrú prácu, vzdelanie, nie som umelina...a nemyslím si o sebe, že som nejaký hnus, ako som čítala vyššie. a muža mám nefajčiara. áno, hundre... ale má ma rád pre iné veci...
@anonym_8222d7 ak máš na mysli môj príspevok, treba čítať s porozumením, pre môjho chlapa to je hnus. Tvoj je ochotný tvoje fajčenie akceptovať, tak ok. On s tebou žije.
- Nadvaha / obezita
- Vek (30+)
- Velke alebo vyrazne tetovania
- Piercingy, kruzok v nose
- Kratke vlasy, modre vlasy
- Zanedbany vyzor (netrapi ju ci je atraktivna pre chlapov)
- Prilis vyzyvave oblecenie (velky vystrih, hole brucho, velmi kratka sukna)
- Napichane pery, vyrazny makeup, umele prsia
- Samozrejme fajcenie, prehnana konzumacia alkhoholu, akekolvek ine drogy
- Nezdravy zivotny styl
- Feministicke nazory
- Nizka inteligencia
- Arogancia, sebeckost, pocit nadradenosti, manipulativnost, agresivita

Keď sa ženská podkladá, vnucuje, proste keď je očividné, že strašne moc chce ... a ďalšia vec ženy - stíhačky, to je za mňa konečná pre každého chlapa.