Čo si obliecť a ukázať na prvom rande?
Dostanete pozvánku napríklad na kávu v miestnej top kaviarni a plán je, že ak si budete rozumieť, tak môžete poobede/večer pokračovať do ZOO alebo niekam. Aké oblečenie? Rifle a tričko? Či je lepšie sa trocha lepšie nahodiť štýl polokošeľa/šaty?
A dodatočná otázka, vadilo by vám prísť na aute? Že niekto cudzí, resp potencionálny partner uvidí vaše auto a teda aj dajme tomu finančné zázemie na prvom rande? :D
A napríklad mobil? Radi vytiahnete oranžový iphone na stôl alebo radšej necháte skrytý mobil s rozbitým displejom vo vrecku? :D
- O D Ľ A H Č E N Á témička 🙂
Ja by som si vobec nezacinala vztah s chlapom s oranzovym mobilom,jedine s modrym😂
@anonym_autor chora doba toto keby sa mi muz pacil absolutne by mi bolo jedno aky mobil ake auto....ine priority a keby ma muz.podla tohoto mal hodnotit to je ozaj taka doba? Nezavidim mojim detom
@anonym_autor v dobe keď si vieš porsche prenajať, na splátky iphone cez operátora zaobstarať a značkové handry kúpiť v akcii v hoc ktorom outlete v okolí BA ( Dubaji, Turecku) je teda úplne nepodstatné v čom , na čom a s akým mobilom príde muž na rande.
Ja ale priam neznášam keď je mobil na stole. Iné veci sú podstatné- čisté topánky, pekné zuby a hlavne či to čo vypúšťa z úst ma hlavu a pätu.
Tak, ako sa mení doba tak sa mení správanie aj obliekanie žien/ mužov. To čo som mala ja na 1rande s manželom si ani len nespomínam ;))) a je dosť možné, že dnes by som si to už neobliekla. Je iné keď sa chystá na rande 18+, 20+ a 40+, 50+ skrátka štýl bude odlišný.
Jedine čo viem, že ja by som si nedala rozťahané tričko, aké používala moja babka na umývanie okien v 91, ani tie teraz ohromne moderné široké rifle, čo vyzerajú, že ešte jedna osoba sa tam zmestí a tenisky- teniska nerobí sexy postavu, ani Monike Belluci a teda na tom rande zrejme chcem toho muža zaujať aj vizuálne..

nikto Ti nepovie,čo si máš obliecť na rande,lebo nikto nevie,aká si a aký je čávo s ktorým chceš randiť,ale povedal by som,že obleč si niečo,v čom sa cítiš elegantná (nie sexi) a pohodlne... Presne toto je rozumné a aj sexi. Je pekné,keď na druhom vidíš,že stretku pripisuje istý stupeň dôležitosti a pekne sa oblečie.
Naopak je antisexi ,keď je žena vyzývavá,to Ťa minimálne v očiach normálneho chalana stavá do role ženy, ktorá je buď vhodná na pohranie sa a/alebo máš príliš nízke sebavedomie a opäť spadáš do kategórie ´´vhodná na pohranie sa´´
Ale beriem to z pohľadu mojich 41 rokov a z pohľadu toho,že mňa vyzývavé ženy nikdy nebrali🙂