icon

Existuje ešte žena podľa tejto predstavy?

17. okt 2025

Moja predstava o zene ktoru hladam ako partnerku sa nemusi zhodovat s predstavami inych muzov, no niekedy sa zamyslam nad tym, ci taka vobec existuje a moja nadej je realna . Mala by to byt zena, ktora ma svoj nazor, ale nebude tvrdohlavo trvat len na nom, dokaze akceptovat protiargumenty a spolocne hladat kompromisy. mala by to byt zena, ktora nepovazuje utok za prejav obrany, ale vie reagovat s nadhladom, ako by len lahko zahrala loptu do autu. Mala by byt vzdelana, rozhladena, s jemne nadpriemernym intelektom, duchom a vzhladom dievcata, no myslienkami, vedomostami a skutkami dokonala, dusevne vyzreta zena. Emocionalne by mala stat na hranici medzi porozumenim, laskou a empatiou na jednej strane a zdravym rozumom so zivotnymi skusenostami na strane druhej. Jej vzhlad by mal byt nieco medzi ocarujucou mladou damou a zenou, o ktorej uz na prvy pohlad viete, ze vam dokaze poradit a ma za sebou mnoho skusenosti. Jej elegantne jemne krivky by mali v sebe niest krasu lahodnost ale i zenskost, od spiciek prstov na nohach az po konceky vlasov. Jej usmev by mal byt tak ocarujuci, ze by cloveku dokazal pridavat chut do zivota. Zuby odhalene pod neznymi perami by vyvolali usmev u kazdeho v okoli. jej pokozka by mala byt hladka a zamatova, taka, ze by ste sa jej chceli dotykat a nikdy nepustit a citi jej vonu a teplo kazdy den pri zaspavani. Slova, ktore vyriekne, by mali zniet ako prijemny jesenny vanok v lese, ked listy ticho padaju k zemi a vsetci, ktori ju prave pocuvaju, citia mudrost a sarm v tom, co hovori. Nie je a nikdy nebola ovplyvnena davom, mentalitou okolia ani lacnymi manipulacnymi technikami medii ci socialnych sieti. Je skor introvert, ktory v malom kruhu svojich najblizsich hlada a dokaze darovat lasku, nehu a cit. Nie je jej cielom stat sa sucastou stada, kde tisice ludi robia to iste, co je trendom, co je v kurze, co je prikazane. Zenu, ktoru hladam, nie je lahke najst v dnesnej dobe, no verim, ze niekde taka existuje a ak to nebude tato, ani tamta, ale niekde v pozadi, v sedej jeseni, kde je vsade tma, tam svieti posledny slnecny luc a ukazuje len a len na nu....

Strana
z4
simona_racz
18. okt 2025

@anonym_autor ja 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
ghost2323
18. okt 2025
@earlgrey

@ghost2323 😁 no lebo ty si tu v poslednej dobe dával témy, že hľadáš niekoho...

@earlgrey len jednu tému, kde som spomínal/pýtal sa ako spoznať osobu s dávkou asexuality, inú takú som nezakladal 🙂

viestta
18. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 och, chudatence dikriminovane 😅

earlgrey
18. okt 2025
@ghost2323

@earlgrey len jednu tému, kde som spomínal/pýtal sa ako spoznať osobu s dávkou asexuality, inú takú som nezakladal 🙂

@ghost2323 V poriadku 😉 ty aspoň nemáš také nároky ako autor tejto témy 😁

anonym_e9dabd
18. okt 2025

@anonym_autor nemozem si pomoct, mam pocit, ze pises nie o fiktivnej zene ale o konkretnej zene, v ktorej to vsetko vidis, ale z nejakeho dovodu s nou nie si alebo je pre teba nedostupna. Je to tak?

ghost2323
18. okt 2025
@earlgrey

@ghost2323 V poriadku 😉 ty aspoň nemáš také nároky ako autor tejto témy 😁

@earlgrey ja mám pocit, že ešte skôr on bude mať šťastie ako ja :D

earlgrey
19. okt 2025
@ghost2323

@earlgrey ja mám pocit, že ešte skôr on bude mať šťastie ako ja :D

@ghost2323 😁 Vieš, dopraj a bude ti dopriate...ale ak by som si mala vybrať medzi tebou a ním, radšej sa vzdám sexu - pri tebe...ako počúvať tieto "romantické" a trápne výlevy 😂

ghost2323
19. okt 2025
@earlgrey

@ghost2323 😁 Vieš, dopraj a bude ti dopriate...ale ak by som si mala vybrať medzi tebou a ním, radšej sa vzdám sexu - pri tebe...ako počúvať tieto "romantické" a trápne výlevy 😂

@earlgrey najprv som si myslel, že aké to bolo milé ale vybrala si si menšie zlo pre teba takže mám zmiešané pocity :D

earlgrey
19. okt 2025
@ghost2323

@earlgrey najprv som si myslel, že aké to bolo milé ale vybrala si si menšie zlo pre teba takže mám zmiešané pocity :D

@ghost2323 😁 každý by si vybral menšie zlo 😀 ale ber to pozitívne, nebuď taký sladký ako autor, to väčšine žien lezie na nervy 😂

ghost2323
19. okt 2025
@earlgrey

@ghost2323 😁 každý by si vybral menšie zlo 😀 ale ber to pozitívne, nebuď taký sladký ako autor, to väčšine žien lezie na nervy 😂

@earlgrey keď som videl ten príspevok keď si ma označila, tak sa až cítim trochu mužnejsie 😁 ale ďakujem, si milá 🙂

columbovazena
19. okt 2025

@anonym_autor Treba sa vrátiť naspäť na Zem. Tie romantické, nadpozemske nároky a opisy sú fajn len v nejakom románe

viera012345
20. okt 2025

Jeden môj známy pred nejakou dobou opisoval ženu, ktorá je pre neho sen, ideál...Zdaleka nebol tak náročný ako autor a on patrí tiež medzi tie schopnejsie kusy,ale aj tak mi nedalo,aby som sa ho neopýtala,že prečo by také dokonalé stvorenie, akú si vysníval, malo zakopnut práve o neho . Neurazil sa, začali sme o téme vtipkovat a nakoniec uznal,že bez chýb nie je nik ,a preto hľadať niečo,čo neexistuje je detinské

anonym_7cd4c4
20. okt 2025

Ak taka existuje, tak urcite nebude natolko zufala a nepricetna aby zakotvila s niekym kto ma narcisticko- manipulatorske crty a dokaze vypustit takyto blabol 🙄😐
Aj tak si myslim, ze to je len cisty trolling 😃

slnecnica145
12. nov 2025

@anonym_autor 😂😂😂😂😂😂😂😂chlapče ,poradim ti ...zobud sa z toho sna😂toto ma jak pobavilo ,typujem ze to napisal typ,ktory zije s mamickou a mu kakauko nosi mamicka do postele 😂😂 akoze ja som teda velmi romanticka zena ,ale takuto sracku som este naozaj nepocula 🤣🤣🤣🤣a tie krivky ,chces modelku ,co bude drzat hubu ,posluchat na oslovo,bude zarabat a spol...nic ine ti neostava ,len si kupit gumennu anču🤣🤣

Strana
z4