Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?
Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?
@unbeholfen no...môžeš lajkovať od rána do večera.
Pokiaľ olajkujes ženy, ktoré dali lajk aj tebe - máte zhodu a môžete si písať.
Čiže keď nemáš žiadnu interakcie, znamená to iba jedno - nie sú zaujímavý
.
Ako bolo už niekoľkokrát napísané - keď nemáš PÁR EÚR mesačne na platenú ziznamkuy, nehľadaj si frajerku.
Nebudeš ju mať za čo pozvať ani na kávu na prvom rande
@nyusika mám teraz peniaze a nebavíne sa o pár eur. Keby som sa tam naplno pohyboval tak aj stovka mesačne. A to je na zoznamku vela.
na facebooku je zoznamka, uplne zadarmo.
@tarvika viem tam som si už minul ženy. Inák by som bol tam, nie tu.
@tarvika viem tam som si už minul ženy. Inák by som bol tam, nie tu.
@unbeholfen jak si si tam "minul ženy"? Píšeš ako keby o nejakom spotrebnom tovare. A ešte sa divíš, že ťa žiadna nechce?
@unbeholfen jak si si tam "minul ženy"? Píšeš ako keby o nejakom spotrebnom tovare. A ešte sa divíš, že ťa žiadna nechce?
@sevrin ja narozdiel od neho sa vôbec nedivím že ho ženy nechcu
@nyusika mám teraz peniaze a nebavíne sa o pár eur. Keby som sa tam naplno pohyboval tak aj stovka mesačne. A to je na zoznamku vela.
@unbeholfen jaký si hustý teraz, že nebavíme sa o pár eur, ejha 😁 čo ti prišlo invalidné? Za 3 dni to prežereš a si opäť v téme o chudobe.
@sevrin tam je taký denný limit že ak som vyklikal všetky ženy, tak sa mi to zablokuje že mám prísť zajtra. To je tak aj na facebookovej aj na badoo. Lebo na zoznamkách je len zlomok populácie takže ak preklikám pár stoviek žien, tak sa jednoducho minú. Nieje viac profilov na čo klikať.
@sevrin ja narozdiel od neho sa vôbec nedivím že ho ženy nechcu
@lenkasarka no ešte sa nenašla slečna dokonalá, ktorá zbožňuje.... chlapa (ťažko sa to píše) ktorý keď dostane nejaké peniaze, ako prvé spraví že sa rozvalí pred TV s klobásami a slaninou a vyžiera si do tretej nadránom. To zbožňuje. Už len nájsť takú zoznamku, kde na takú hus natrafí.
@nyusika “Čiže keď nemáš žiadnu interakcie, znamená to iba jedno - nie sú zaujímavý”
> Alebo je to tým že ja tam 3x viac mužov ako žien a stratím sa v dave. To je ako nosiť drobo do lesa.
@unbeholfen netrep sprostosti
💰 Orientačné mesačné ceny predplatného (Európa / Slovensko)
Typ predplatného Cena cca mesačne
Tinder Plus cca 8 – 14 € / mesiac
Tinder Gold cca 16 – 28 € / mesiac
Tinder Platinum cca 17 – 33 € / mesiac
✅ Tinder Plus je najlacnejší balík — základné prémiové funkcie ako neobmedzené „like“, žiadne reklamy, možnosť vrátenia swipu.
✅ Tinder Gold pridáva možnosť vidieť, kto ťa už lajkol a ďalšie výhody ako mesačný Boost.
✅ Tinder Platinum ponúka ešte viac – prioritné lajky, posielanie správ pred zhoda, a ďalšie špeciálne funkcie.
@sevrin tam je taký denný limit že ak som vyklikal všetky ženy, tak sa mi to zablokuje že mám prísť zajtra. To je tak aj na facebookovej aj na badoo. Lebo na zoznamkách je len zlomok populácie takže ak preklikám pár stoviek žien, tak sa jednoducho minú. Nieje viac profilov na čo klikať.
@unbeholfen na FB nemáš limit, len si časom musíš nastaviť väčší záber (od 100 do 300 km, keď sa všetko do 100 km minie) , ale už neviem ako to funguje. Ja som to skúsil niekedy pred 5 rokmi, bolo to fajn, ale časom to už bolo akési o ničom.
✅ Tinder Plus je najlacnejší balík — základné prémiové funkcie ako neobmedzené „like“, žiadne reklamy, možnosť vrátenia swipu.
✅ Tinder Gold pridáva možnosť vidieť, kto ťa už lajkol a ďalšie výhody ako mesačný Boost.
✅ Tinder Platinum ponúka ešte viac – prioritné lajky, posielanie správ pred zhoda, a ďalšie špeciálne funkcie.
@nyusika netrepem sprostosti tak to je. Mám prácu a zarábam. Viem zaplatiť kávu žene.
Badoo je zadarmo
@nyusika počkať o Badoo je reč.
@nyusika počkať o Badoo je reč.
@unbeholfen Badoo je lacnejší, ako Tinder
Cena predplatného Badoo sa líši podľa krajiny, platformy (iOS/Android/web) a dĺžky času, na ktorý si zaplatíš Premium. Nižšie sú približné orientačné ceny mesačne pre bežné možnosti predplatného (v USD/EUR, podľa medzinárodných cien) – skutočná cena sa ti zobrazí až priamo v aplikácii:
💸 Mesačné ceny Badoo Premium (orientačne)
1 mesiac Premium: približne 10–13 USD (~10–12 €) za mesiac – toto je bežná krátkodobá sadzba v mnohých krajinách.
3-mesačné predplatné: cca 8–11 USD/mesiac pri platbe naraz za 3 mesiace (spolu ~24–32 USD).
6-mesačné predplatné: približne 8 USD/mesiac pri platbe naraz (spolu ~48 USD).
📱 V Slovensku (podľa niektorých ponúk) sa mesačné predplatné môže pohybovať aj okolo 7,99 € za mesiac pri dlhšom predplatnom (~59,99 € ročne), ale Badoo oficiálne ceny v appke sa môžu líšiť a priame lokálne ceny sa ti zobrazia až pri kúpe v aplikácii.
@unbeholfen na FB nemáš limit, len si časom musíš nastaviť väčší záber (od 100 do 300 km, keď sa všetko do 100 km minie) , ale už neviem ako to funguje. Ja som to skúsil niekedy pred 5 rokmi, bolo to fajn, ale časom to už bolo akési o ničom.
@sevrin počkaj idem vyskúšať.
@janai1 dávať ano ale iba nejakých 20 denne, potom to pýta platenie. A len likujem a nič sa nedeje. Interakcie akéhokolvek druhu treba platiť.
@unbeholfen nechcem ťa sklamať ale nikdy som neodpísala takým doternym individuam ktoré si platia aby ti mohli napísať bez zhody 😉
@nyusika netrepem sprostosti tak to je. Mám prácu a zarábam. Viem zaplatiť kávu žene.
@unbeholfen ty? 😁 Tebe je ľúto minúť 50 centov na malinovku, ak ju nemáš ty vychlastať.
Keď Adela chcela aby si ju zaviezol domov, tak si si 10€ na benzín vypýtal. Nedala, tak si ju vyhodil, nech ide na bus po tme. Tak čo tu píšeš o nejakej káve. Ach bože.
@unbeholfen nechcem ťa sklamať ale nikdy som neodpísala takým doternym individuam ktoré si platia aby ti mohli napísať bez zhody 😉
@janai1 ja tam ale žiadne zhody nemám pravdepodobne, lebo to čo hovoríte sa mi nestalo. Ja len klikám srdiečka tým ženám kým sa neminú. A ďalej sa nedeje nič.
@janai1 ja tam ale žiadne zhody nemám pravdepodobne, lebo to čo hovoríte sa mi nestalo. Ja len klikám srdiečka tým ženám kým sa neminú. A ďalej sa nedeje nič.
@unbeholfen ty si obyčajný úchylák 🙈🙈
@unbeholfen ty? 😁 Tebe je ľúto minúť 50 centov na malinovku, ak ju nemáš ty vychlastať.
Keď Adela chcela aby si ju zaviezol domov, tak si si 10€ na benzín vypýtal. Nedala, tak si ju vyhodil, nech ide na bus po tme. Tak čo tu píšeš o nejakej káve. Ach bože.
@sevrin neni kludne by som dal.
@unbeholfen ty si obyčajný úchylák 🙈🙈
@nyusika to máš skade zas? Ved som nič nespravil len klikol na profily. Veď to sa tam aj robi. Nemám tam žiadne neslušné fotky ani texty.
Po tejto diskusii ľutujem všetky žena na zoznamkach...
Po tejto diskusii ľutujem všetky žena na zoznamkach...
@nyusika ale čo lutuješ? Veď som nikomu nič nespravil. Normálne sa snima porozpravam. Čo je na tom?
@unbeholfen počkaj, to robíš zle. Klikaj na srdiečka ženám, pri ktorých by si mohol mať ako také predpoklady na úspech. To ti bude stačiť aj pár srdiečok na týždeň. Ale keď ty tam zúfalo klikáš na každé jedno srdiečko čo sa ti tam objaví a je jedno čo to je za ženu, tak sa nediv, že do polhodiny už chcú od teba, aby si platil.
@sevrin neni kludne by som dal.
@unbeholfen jaaaj ty asi narážaš na to, ako si Jane poldecáky platil, aby na polhodinu hrala tvoju frajerku. Tak potom hej, dostal si ma, vzdávam sa. 😁
Pri Badoo zase podobne, ale keby som spravil čo chce teda že zmeniť filtre tak by to už bolo zahraničie a vekovo moc mladšie, moc staršie. Ja mám svoj vek plus-mínus pár rokov a len slovensko.
@unbeholfen kks ty si iná stíhačka tam 😅
A to “prejdite na ludia v okolí” som už tiež všetko vyklikal.

na facebooku je zoznamka, uplne zadarmo.