Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?
Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?
On je lenivy. A brutal lenivy. V inej diskusii vypisuje ze hned ako dostal peniaze siel sa najest a ze on nevie odolat maskrtam atd. Dostal milion rad a on stale tara svoje. Jemu treba niekoho kto by dostaval jeho vyplatu a jemu by daval len akoby vreckove.
Och a samozrejme on je chudobny a nvm co vsetko.
@anonym_f2014c
A ja píšem niečo o tom, že je to vtipné ?
@nyusika to som ani nepovedala, iba hovorim ze mne takéto nasilu vtipné témy prídu trápne. To je cele
Prosim ta kolko stoja tie zoznamky, ze ti to prijde vela penazi?
@anjelicek26 strašne moc. Desinku som platil za mesiac len aby ma to pustilo hýbat sa. A ešte 1,99€ stále aby som mohol napísať správu, a stále mi to ponuka kredity. 14€ stojí 500 kreditov a len na jednu správi ich treba 250. Kto to aktívne využíva tak aj stovku tam nechá. Zoznamovať sa je drahý špás.
@unbeholfen v prvom rade začni používať spisovný jazyk lebo takto sa nezoznamis so žiadnou
@anonym_f2014c Ok
@anonym_f2014c jemine, toto je pokus o vtipnu diskusiu...nevyslo 😀 😀
@nyusika toto je diskusia o tom či existuje aj nejaká lacná alebo zadarmo zoznamka lebo Badoo a Zinder sú veľmi drahé.
Funguje to takto: Aby ste sa tam vôbec mohli hýbať musíte si predplatiť samotnú službu extra alebo premium. Tie začínajú okolo 14€ mesačne, potom vyššie sumy na 3 mesice, na pol roka a tak. Mne ponúklo akciu za 9,99€ tak tag rekú skúsim na mesác. A okrem toho si na ďalšie veci musíte kupovať kredity napr. napísať správu 250 kreditov, potom niečo ďalšie bolo za 50 kreditov… Takže ak by ste len mali predplatné a stále dokupovali kredity tak tam necháte aj stovku nesačne.
Funguje to takto: Aby ste sa tam vôbec mohli hýbať musíte si predplatiť samotnú službu extra alebo premium. Tie začínajú okolo 14€ mesačne, potom vyššie sumy na 3 mesice, na pol roka a tak. Mne ponúklo akciu za 9,99€ tak tag rekú skúsim na mesác. A okrem toho si na ďalšie veci musíte kupovať kredity napr. napísať správu 250 kreditov, potom niečo ďalšie bolo za 50 kreditov… Takže ak by ste len mali predplatné a stále dokupovali kredity tak tam necháte aj stovku nesačne.
@unbeholfen pozrel si si to video od Jirku?
za tie kredity si zaplatil výplatu brigádnikom, zarábajú si takto ženy aj muži a časť z nich je aj tu na MK
napíš presne, prilož obrázok ktorú aplikáciu si si nainštaloval alebo akú web stránku použil
@unbeholfen pozrel si si to video od Jirku?
za tie kredity si zaplatil výplatu brigádnikom, zarábajú si takto ženy aj muži a časť z nich je aj tu na MK
napíš presne, prilož obrázok ktorú aplikáciu si si nainštaloval alebo akú web stránku použil
@anonym_7072e7 oni to tu propagujú? Lebo v nejednej téme som čítal “zoznámila som sa cez badoo/tinder”
Teraz mi skôr povedzte kde je v Tescu fatra lebo som tam a hľadám to.
Aaaa už som našiel! Nemusíte…
Na badoo si nemusíš kupovať žiadne kredity... na to aby si dával páči/nepáči ich nepotrebuješ... ak máš zhodu tak sa dá písať aj bez kreditov. Platíš len ak chceš písať niekomu s kým nemáš zhodu
Na badoo si nemusíš kupovať žiadne kredity... na to aby si dával páči/nepáči ich nepotrebuješ... ak máš zhodu tak sa dá písať aj bez kreditov. Platíš len ak chceš písať niekomu s kým nemáš zhodu
@janai1 pozer ten základ treba zaplatiť. Kredity nie ale aby sa dalo posúvat alebo vrátit like aby nastal match tak treba mať aktivovaný ten základ. Za čo sa poatí mesačne, štvrťročne a pod. Úplne zadarmo je to len niečo ako demo.
@unbeholfen V Tescu majú wifi verejnú?
@abbey1 majú, aj v kauflande, aj na stanici, aj na námesti, aj v McDoladse, aj v krčme… Ja už mám očekované kde sa dá internotovo parazitovať.
Chudobný nech ide do práce, zarobí a nebude taký chudobný a možno si nájde aj frajera/frajerku.
To sa oplatí, že?
@anonym_6b3cc0 však aj som v práci a zarobil som si na to týmato dvoma rukama. A vo vlaku cestou do/z práce sa môžem zoznamovať cez WiFi ktorú platí ZSSK samozrejme…
Zlaté staré časi, keď sme sa zoznamovali osobne pri zábave, športe, v práci, na spoločenských akciách, alebo len tak na zastávke autobusu. Bolo to zadarmo, odpadli stresy a úvahy, či si vôbec píšem s reálnou osobou, ako asi vyzerá a podobne. Našťastie asi dodnes žijem v nejakej bubline a páry okolo nás sa zoznamujú klasickým spôsobom.
@abbey1 sevrin mi je svedkom že ja by som mohol napísať celú esej o tom ako to dopadlo keď som sa zoznamoval so ženami spôsobom aký odporúčaš… Jedna to dotiahla až na políciu za obťažovanie, inokedy chodili za mnou ich bratranci a strýcovia že mám slečne dať pokoj…
Preto sú to staré (možno) zlaté časy, lebo dnes sa stači prihovoriť a už je to považované za harašment a obťažovanie.
@unbeholfen zomka.net, single.sk, amor.sk tam je tušim 2,4e na mesiac už nepametam presne.
@unbeholfen zomka.net, single.sk, amor.sk tam je tušim 2,4e na mesiac už nepametam presne.
@kavasaki370 ďakujem, pozriem.
@anonym_2d56d6 čo ti príde na jej otázke alebo teda odpovedi blbé? Ak sa chce niekto zoznámiť a príde mu veľa 5 eur mesačne, tak načo chce hľadať vzťah? Vzťah ho bude stáť oveľa viac ako 5 eur mesačne. Navyše, odporúčam prečítať si iné diskusie autora. Jeho problém nie sú peniaze, ale to, že je vrcholne lenivý a v hlave veľmi jednoduchý.
@melanta Môže ho to nakopnúť trebárs taký vzťah či randenie. Môže si nájsť sebe podobnú plus mínus.
@nyusika toto je diskusia o tom či existuje aj nejaká lacná alebo zadarmo zoznamka lebo Badoo a Zinder sú veľmi drahé.
@unbeholfen nie, nie sú veľmi drahé.
Sú ooooveľa lacnejšie, ako jedno rande - napríklad večera v reštaurácii.
@melanta Môže ho to nakopnúť trebárs taký vzťah či randenie. Môže si nájsť sebe podobnú plus mínus.
@kavasaki370 jemu podobnú - čiže lenivú a bez haliera ?
A čo budú spolu robiť ?
A čo budú spolu robiť ?
@nyusika Ja ti rozumiem, ale zasa kľud veď. Nech si robia čo robiť budú. A čo.
V týchto svetoch sme všetci do jedného lenivý a to duchovne.
A čo budú spolu robiť ?
@nyusika Spontánne ma napadlo, že prídu k tebe na návštevu. Mohla by si ich inšpirovať, ako pekne žiť....
@janai1 pozer ten základ treba zaplatiť. Kredity nie ale aby sa dalo posúvat alebo vrátit like aby nastal match tak treba mať aktivovaný ten základ. Za čo sa poatí mesačne, štvrťročne a pod. Úplne zadarmo je to len niečo ako demo.
@unbeholfen to nie je pravda. Kamarát si nič neplatí a normálne mu ide dávať like/x
@unbeholfen to nie je pravda. Kamarát si nič neplatí a normálne mu ide dávať like/x
@janai1 dávať ano ale iba nejakých 20 denne, potom to pýta platenie. A len likujem a nič sa nedeje. Interakcie akéhokolvek druhu treba platiť.
@janai1 dávať ano ale iba nejakých 20 denne, potom to pýta platenie. A len likujem a nič sa nedeje. Interakcie akéhokolvek druhu treba platiť.
@unbeholfen no...môžeš lajkovať od rána do večera.
Pokiaľ olajkujes ženy, ktoré dali lajk aj tebe - máte zhodu a môžete si písať.
Čiže keď nemáš žiadnu interakcie, znamená to iba jedno - nie sú zaujímavý
.
Ako bolo už niekoľkokrát napísané - keď nemáš PÁR EÚR mesačne na platenú ziznamkuy, nehľadaj si frajerku.
Nebudeš ju mať za čo pozvať ani na kávu na prvom rande

@nyusika mne to vtipne nepríde ani náhodou, skor trápne. Nemam rada akože humor nasilu
@anonym_f2014c
A ja píšem niečo o tom, že je to vtipné ?