icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

8. aug 2026

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

anonym_89bd7a
10. aug 2026

@anonym_autor skus si dat kratsi inzerat, nieco stylu: vzdy som bol skoro dokonaly muz. Len skromnosť mi chybala. Ale teraz, ked som uz ajskromny, som uz dokonaly... 🤭

anonym_9f1d52
10. aug 2026

@anonym_autor dalsi middle aged frustrat...

anonym_9f1d52
10. aug 2026

@anonym_autor a kam Ti maju zaujemkyne posielat foto, ktora potesi? A kam maju pisat, ked si doteraz anonym? sem do diskusie, ci ako prosim? 😅

anonym_e2e4c7
10. aug 2026

@anonym_autor zabudol si k tym vlastnostiam napisat aj to ze si hlúpy. Hladas bezdetnu na mamickovskom fore.

anonym_e2e4c7
10. aug 2026
@anonym_5c6146

@anonym_23ccb1 Vzdy pise anonymne. Posledna jej diskusia bola, ze preco jej davaju tak malo like na fb, a pridala aj foto bez hlavy. Biele gatky mala oblecene a vrch plaviek. A pisala, aka je krasna a my jej vsetky zavidime 😃.

@anonym_5c6146 tá kosť a koža co si myslela ze je topka? To bol tiez rovnaky fejk ako toto podla mna. Ani sa tam nevyjadrovala

anonym_114f6f
10. aug 2026
@anonym_7fb207

Keby si bol taký dokonaly, tak máš dávno partnerku/ manželku/ rodinu.
Mas 43 a si single? Niečo bude zle s tebou

@anonym_7fb207 tzv.vadny kus. Aj bez deti

anonym_114f6f
10. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.

@anonym_autor cize ty máš dieta, ale žena má byť bezdetna. Ci vari ešte deti chceš? Práca s ex? Za mňa rozhodne Red flag

anonym_23ccb1
10. aug 2026

@anonym_autor Žena ktorá má v hlave viac ako Instagram ( ako píšeš), je veľmi krásna ( ako píšeš), inteligentna, o teba debilko určite nezakopne, sa preber z tých fantazmagorii. Čim.si ty taký výnimočný, aby mala mať o teba záujem? Robíš v banke, byť máš zdedený, teda nie byt, ale apartmán, písať spisovne nevieš, žiješ v nejakej svojej sci Fi Požiadavky máš ako Alain Delon, a neponúkas v podstate nič, okrem toho, že sa takato žena bude starať o narciska ( teba) a cudziu dcéru. To je ozaj bomba kšeft, no neber to. Ďalšie požiadavky - napríklad tie dlhé vlasy, športová postava atd.skod aj komentovať. Ak by chudera partnerka nedajbože vážne ochorela, a vlasy by museli ísť preč pre chemoterapiu potom čo? Nechal by si ju? Si obyčajný povrchný debil, čo si myslí o sebe že je jackpot a každá túži po takom debilovi, ale veľmi sa mýliš. Inteligentna žena ťa hneď vysmeje a právom

anonym_8fda06
10. aug 2026
@anonym_4bc1ed

Zuzanu Závodskú oslov!

@anonym_4bc1ed aj mne to napadlo, ale zas, nie sme zákerní, či? 🤣😂

anonym_9f1d52
10. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c1366c Prave nejake vyberam Najaktualnejsie su z Barceloby 3 tyzdne dozadu. Ak bude mat niektora zaujem poslem, preto predsa som tu.

@anonym_autor mame zaujem, uz si konecne dovyberal? cakame uz na tie Tvoje fotitos z Barcy, hlavne detaily na tie masivne hodinky a flasku draheho rumu v nobl podniku, kedy splnis sluby?

billy_jean
10. aug 2026

Matúš ty si?

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
anonym_23ccb1
10. aug 2026
@anonym_9f1d52

@anonym_autor mame zaujem, uz si konecne dovyberal? cakame uz na tie Tvoje fotitos z Barcy, hlavne detaily na tie masivne hodinky a flasku draheho rumu v nobl podniku, kedy splnis sluby?

@anonym_9f1d52 😂😂 Toto vážne písal? Tak to je ešte väčší primitiv, než jsme doufali. Keby také kktny písal 20 ročný fagan, čert to ber, je ešte mladý a blbý. Ale 43 rocny starý kôň, navyše otec byť taký prij...mu, to je iná tragikomédia. Chudáčik si musí niečo dokazovať a hrať sa na niečo 🤣🤣 Trápny kkt, hlavne že ego má až do inej galaxie, primitivko

charlotte911
11. aug 2026

tebe zostáva už iba jediné, a to si takú dokonalosť len nakresliť

krasnavila
12. aug 2026

Uprimne, som vydatá, ale takého narcisa by som nechcela v čase ked som hladala.

krasnavila
12. aug 2026

Skoro mi zabehlo. Dal si si laťku podstatne vyssie ako splnas. Rozhladna inteligentna zena je dost pravdepodobné dore finančne zabezpečena a nepotrebuje chlapa po stryridsiatke s dietatom, ktorý pracuje s ex. Toto skutečne dokopy nejde..,dalej ani nekomentujem.

anonym_5bea63
12. aug 2026

@anonym_autor

ja by som mala zaujem, poprosim ta vsak ako prve zaslat:

- forografie tvare aj postavy
- diplom z vysokej skoly
- potvrdenie o zamestnani - idealne pracovnu zmluvu aj s vyskou mesacneho zarobku
- a LV o vlastnictve nehnutelnosti

Ak bude vsetko vyhovujuce tak sa ti potom mozem predstavit aj ja a mozme sa bavit dalej 🙂

anonym_1a359e
12. aug 2026
@anonym_5bea63

@anonym_autor

ja by som mala zaujem, poprosim ta vsak ako prve zaslat:

- forografie tvare aj postavy
- diplom z vysokej skoly
- potvrdenie o zamestnani - idealne pracovnu zmluvu aj s vyskou mesacneho zarobku
- a LV o vlastnictve nehnutelnosti

Ak bude vsetko vyhovujuce tak sa ti potom mozem predstavit aj ja a mozme sa bavit dalej 🙂

@anonym_5bea63 a potvrdenie od lekara na pohlavne choroby a psychologicky posudok nechces?Trochu povrchne,zaujima ta majetok a vzdelalenie,ale zdr.stav nie.

anonym_23ccb1
12. aug 2026
@anonym_1a359e

@anonym_5bea63 a potvrdenie od lekara na pohlavne choroby a psychologicky posudok nechces?Trochu povrchne,zaujima ta majetok a vzdelalenie,ale zdr.stav nie.

@anonym_1a359e Ten psychologický posudok by bol myslím v tomto prípade dosť potrebny, možno aj psychiatrický

autor
13. aug 2026

Tak aby som dal aj kratky update.. nakoniec som bol na dvoch stretnutiach a obe dopadli pomerne dobre. Obe zeny som spoznal cez Elite-date. Jedna pracuje v rovnakom obore ako ja a druha v obore, ktory tu niekto uz spominal. S jednou sme vcera stravili spolu cele dopoludnie a bolo to velmi prijemne, s druhou sme zase spolu pozerali zatmenie slnka v objati a neznostiach . Zatial to teda vyzera celkom nadejne a obe ma zaujali, tak uvidime, kam sa to posunie. Kazdopadne zatial drzte palce.

tiezjedna
13. aug 2026
@anonym_autor

Tak aby som dal aj kratky update.. nakoniec som bol na dvoch stretnutiach a obe dopadli pomerne dobre. Obe zeny som spoznal cez Elite-date. Jedna pracuje v rovnakom obore ako ja a druha v obore, ktory tu niekto uz spominal. S jednou sme vcera stravili spolu cele dopoludnie a bolo to velmi prijemne, s druhou sme zase spolu pozerali zatmenie slnka v objati a neznostiach . Zatial to teda vyzera celkom nadejne a obe ma zaujali, tak uvidime, kam sa to posunie. Kazdopadne zatial drzte palce.

@anonym_autor no vidíš, môžete rovno do trojky😉 Tleskánek😎

anonym_689f03
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Úprimne Ťa ľutujem. Fakt. ❤️

anonym_ae29d8
13. aug 2026
@anonym_4bc1ed

Zuzanu Závodskú oslov!

@anonym_4bc1ed tú neurotičku? No ďakujem pekne.

anonym_fdcba5
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zaujimalo by ma ci by si ich mal este stale keby o sebe navzajom tie zeny vedeli 🤣 este viac si sa ponizil ako tym prispevkom a to som myslela, ze nizsie sa ist neda ale ako vidim da

autor
13. aug 2026
@anonym_fdcba5

@anonym_autor zaujimalo by ma ci by si ich mal este stale keby o sebe navzajom tie zeny vedeli 🤣 este viac si sa ponizil ako tym prispevkom a to som myslela, ze nizsie sa ist neda ale ako vidim da

@anonym_fdcba5 Pracovne som bol mimo SK a vyuzil som este posledny cas kym je dcera prec. Na tom predsa nieje nic zle ze obe v rovnaky den.

anonym_311b62
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_fdcba5 Pracovne som bol mimo SK a vyuzil som este posledny cas kym je dcera prec. Na tom predsa nieje nic zle ze obe v rovnaky den.

@anonym_autor čo bude, keď sa dcéra vráti? Koľko času budeš mať na nich? A bolo by ti príjemné, keby tá žena v ten deň bola s ďalšími dvoma mužmi, kde by s nimi mala intmnosti?

anonym_fdcba5
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor povedz im, ze si bol s oboma v jeden den a uvidis, ci to pre nich bude nic 🤣

anonym_3e21fc
13. aug 2026

@anonym_autor joj ty si ako futbalista z piatej ligy čo si myslí že má nárok hrať v prvej lige. Žena akú popisujes má na viac a preto s tebou nebude. Keby priemerne vyzerajúca 40tnicka s miernou nadváhou 2 deťmi v pubertalnom veku hľadala 35 ročného vysportovaneho úspešného podnikateľa tiež by sa tu metaforicky chytali za hlavu. Snáď už po toľkých stranách chápeš že na ženu čo spĺňa tvoje nároky jednoducho nemáš. Zostup z výšin a hľadaj seberovnu alebo ostaň sám a možno tú vysnenu stretneš v domove dôchodcov.

anonym_5f9b8a
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cize toto cele je reklama na Elite-date? 😆 a sme doma.

mala_arkana
14. aug 2026

@anonym_autor Autor, zodpovedam presne tvojim narokom. Mam 35 rokov, 172 cm/64 kg, vlasy spinavy blond, robim silovy trening 3x do tyzdna, kazdy den 10K krokov, mam VS 3. stupna, a kedze nemam dieta, budujem si karieru. Predtym, nez budeme pokracovat, mam 2 otazky:

1. Aky si vysoky?
2. Kolko zarabas brutto/netto?