Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna
Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...
Opäť dobru chut k obedu. Dalsi update po dnesku .. ak to niekoho zaujíma. Vcera vecer som poslal dcere profily oboch zien, no a nakoniec sme sa zhodli na dame, s ktorou pojdem zajtra na dalsie spolocne rande.. Zajtra to bude o nieco zaujimavejsie, pretoze sucastou rande bude aj vyzdvihnutie mojej dcery na schwechate a nasledne spolocny obed. Aby to bolo konkretnejsie, ide o damu, s ktorou sme spolu pozerali zatmenie a potom stravili spolu noc sledovanim oblohy a cakali aj na padajuce hviezdy. Tie sme sice zial nakoniec nevideli 🙂, ale aj tak to bol velmi prijemny vecer. Takze zatial to vyzera, celkom fajn. Uvidime, co prinesie zajtrajsie rande.
Opäť dobru chut k obedu. Dalsi update po dnesku .. ak to niekoho zaujíma. Vcera vecer som poslal dcere profily oboch zien, no a nakoniec sme sa zhodli na dame, s ktorou pojdem zajtra na dalsie spolocne rande.. Zajtra to bude o nieco zaujimavejsie, pretoze sucastou rande bude aj vyzdvihnutie mojej dcery na schwechate a nasledne spolocny obed. Aby to bolo konkretnejsie, ide o damu, s ktorou sme spolu pozerali zatmenie a potom stravili spolu noc sledovanim oblohy a cakali aj na padajuce hviezdy. Tie sme sice zial nakoniec nevideli 🙂, ale aj tak to bol velmi prijemny vecer. Takze zatial to vyzera, celkom fajn. Uvidime, co prinesie zajtrajsie rande.
@anonym_autor tak som na elidate a tí muži čo tam sú sú úplne mimo inak..celé zle.
@anonym_autor tak som na elidate a tí muži čo tam sú sú úplne mimo inak..celé zle.
@anonym_311b62 Ahoj. No ja muzov nevidim, zien je tam neurekom. Aplikaciu uz v podstate ani nespustam, az teraz som tam nakukol, kedze na obe damy som uz mal whatsapp aj facebook kontakt.
@anonym_311b62 Ahoj. No ja muzov nevidim, zien je tam neurekom. Aplikaciu uz v podstate ani nespustam, az teraz som tam nakukol, kedze na obe damy som uz mal whatsapp aj facebook kontakt.
@anonym_autor no ja vidím mužov v hlavnom meste, v tvojom veku. A katastrofa všetci. Ktorý si ty? Ani jeden nie je naozaj na úrovni.
@anonym_autor no ja vidím mužov v hlavnom meste, v tvojom veku. A katastrofa všetci. Ktorý si ty? Ani jeden nie je naozaj na úrovni.
@anonym_311b62 Mam tam tri fotografie. Len teraz neviem, ci bude rozumne hovorit, pod cim som tam. V podstate je tam text dost podobny tomu, co som napisal aj tu. Mam tam jednu fotografiu z dovolenky, kde je vidiet postavu, a dve serioznejsie z podujati, ktore sme organizovali.
@anonym_311b62 Mam tam tri fotografie. Len teraz neviem, ci bude rozumne hovorit, pod cim som tam. V podstate je tam text dost podobny tomu, co som napisal aj tu. Mam tam jednu fotografiu z dovolenky, kde je vidiet postavu, a dve serioznejsie z podujati, ktore sme organizovali.
@anonym_autor no 43 chlap na M, s tvojím opisom v BA nie je žiadny.
@anonym_autor no 43 chlap na M, s tvojím opisom v BA nie je žiadny.
@anonym_311b62 tak snad mas nastavene ine preferencie, alebo nesplnas moje, ci nieco take. nie? Vek , vzdelanie ci hodnoty
@anonym_311b62 tak snad mas nastavene ine preferencie, alebo nesplnas moje, ci nieco take. nie? Vek , vzdelanie ci hodnoty
@anonym_autor nie, dáš si vyhľadávanie od- do vek, lokalita. Dala som si muž, 43-43, Bratislava, na M a žiadny fešák tam nie je. Ktorý si ty?
@anonym_autor dcera o tom vie a suhlasi? Ja ti fandim, len pockala by som s tym zoznamovanim s dcerou.
@mala_arkana chcela by si chlapa, ktory travi dopoludnie s jednou a vecer sa uz muchluje s druhou?
@anonym_e8cdd8 Tohto sasa? Ani nahodou, kladiem len retoricke otazky. Lebo tito pani dokonali, co maju 800-bodovy zoznam poziadavok na zenu, ktora je ich hodna, vacsinou zvyknu byt odrazu velmi haklivi na poziadavky ohladne ich vysky, alebo prijmu. Tento ani neodpovedal 😀
@anonym_e8cdd8 Tohto sasa? Ani nahodou, kladiem len retoricke otazky. Lebo tito pani dokonali, co maju 800-bodovy zoznam poziadavok na zenu, ktora je ich hodna, vacsinou zvyknu byt odrazu velmi haklivi na poziadavky ohladne ich vysky, alebo prijmu. Tento ani neodpovedal 😀
@mala_arkana nema VS a bude mat menej ako 180 cm. Lebo ked som dala muz 43r, BA, s VS a nad 180 cm. Nebol tam 🙂
@mala_arkana nema VS a bude mat menej ako 180 cm. Lebo ked som dala muz 43r, BA, s VS a nad 180 cm. Nebol tam 🙂
@anonym_311b62 Alebo tam vôbec nieje registrovaný a klamal aby zamachroval aký neskutočný zaujem je o neho 😁
To bude ten hasič čo tu opakovane vypisuje a roky je sam
@anonym_autor na toto ti skočí tak nejaká 15tka 😅alebo sporsta žena..určite nie taká akú opisujes...lebo požiadaviek máš toľko že ani AI ti takú nevytvorí 😅😅😅😁
Tak... a je koniec. Stacilo necelych 40 min. spolocne v aute a je po vsetkom. Dama poziadala o vylozenie a dcera ma zaracha az do konca prazdnin. A to vsetko kvoli jednej nestastne adresovanej debate o telesnych parametroch mojej dcery, od damy, na ktore je velmi citliva, a naslednom protiutoku na temu, na ktoru je zase velmi citliva dama M. Takze tolko k mojmu doteraz nadejne sa vyvijajucemu zoznamovaciemu dobrodruzstvu. Tymto asi celu diskusiu radsej koncim... Nie kazdy pribeh ma happy-end a niektore rande maju zjavne velmi kratku zivotnost.
Tak... a je koniec. Stacilo necelych 40 min. spolocne v aute a je po vsetkom. Dama poziadala o vylozenie a dcera ma zaracha az do konca prazdnin. A to vsetko kvoli jednej nestastne adresovanej debate o telesnych parametroch mojej dcery, od damy, na ktore je velmi citliva, a naslednom protiutoku na temu, na ktoru je zase velmi citliva dama M. Takze tolko k mojmu doteraz nadejne sa vyvijajucemu zoznamovaciemu dobrodruzstvu. Tymto asi celu diskusiu radsej koncim... Nie kazdy pribeh ma happy-end a niektore rande maju zjavne velmi kratku zivotnost.
@anonym_autor Ty si chory clovek. Budes tu dookola nezmysly a vymysly pisat. Radsej uz nepis nic. Taku hlupost aj vymysliet, ze druhe rande bolo rovno s tvojou pubertiackou 😃. A este, ze dospely otec posiela po prvom rande s 2 zenami fotky pubertiacke na vylet, nech vyberie, ktora je ta spravna 😃. Ale kaslem na to, uz ti to tolko zeny popisali, ale nic si nepochopil, ani tomu co pisem nechapes. Radsej sa venuj len hypotekam a konecne v takom veku 43 rokov si kup BYT, nie zit v nebytovom priestore este je s dietatom, hrozne.
Chuda dcera.. Nejaká cudzia zena, s ktorou sa moj otec 1x muchloval ide mat poznamky na moju postavu a ked jej to vratim, dostanem zaracha do konca prazdnin..
@anonym_autor to v ktorej galaxii sa deti volajú na 2 rande? Nemal by si najskôr spoznať dotycnu ty a potom do toho deti montovať?
Dcéra si môže robiť štatistiku, kolko potenciálnych macoch nasrala 🙃
@anonym_autor Ty si chory clovek. Budes tu dookola nezmysly a vymysly pisat. Radsej uz nepis nic. Taku hlupost aj vymysliet, ze druhe rande bolo rovno s tvojou pubertiackou 😃. A este, ze dospely otec posiela po prvom rande s 2 zenami fotky pubertiacke na vylet, nech vyberie, ktora je ta spravna 😃. Ale kaslem na to, uz ti to tolko zeny popisali, ale nic si nepochopil, ani tomu co pisem nechapes. Radsej sa venuj len hypotekam a konecne v takom veku 43 rokov si kup BYT, nie zit v nebytovom priestore este je s dietatom, hrozne.
Mne inak tiež " očarilo" (okrem iného), že debil posiela schváliť a rozhodnúť o ďalšom rande 14 ročnej dcére 🤣🤣 Ak je toto ozaj real, tak tento chudák je ozaj chudák ( mentálny). Ale tiež sa prikláňam k tomu, že je dosť možné, že nejaký potenciálny spisovateľ sa nudi tak tu píše svoje fantazmagorie
@anonym_autor varovala som ta..
@anonym_autor Chudiatko dcéra....
Toto sa mi nezdá normalne. Dcere posielas osobné údaje potenciálnych partneriek. Stretnutie s dietatom - pubertiackou hned na druhom rande.
Bud je to vymyselene alebo potrebujes sedenie u psychologa.
Aj 14-rocna je este dieta a aj ked sa tvari, ze je s tym v poho, v pohode pri takychto zoznamovackach nebude.
Cokolvek urobila tvoja dcera, zaracha si nezasluzi. Nespravne zvoleny postup rodica sposobil toxicku situaciu. Traumatizujes vlastne dieta, aj ked nie cielene.
Podobne planovane situacie ako aj celkovy pristup k vlastnemu dieťaťu vo veci zoznamovania s partnerkov, by si mal prebrat najprv s psychologickou.
Vyhnes sa zbytocnym neprijemnym situáciám a ked mas rad svoju dceru a zalezi ti na nej, ochránis ju pred dalsimi traumami.
Toto sa mi nezdá normalne. Dcere posielas osobné údaje potenciálnych partneriek. Stretnutie s dietatom - pubertiackou hned na druhom rande.
Bud je to vymyselene alebo potrebujes sedenie u psychologa.
Aj 14-rocna je este dieta a aj ked sa tvari, ze je s tym v poho, v pohode pri takychto zoznamovackach nebude.
Cokolvek urobila tvoja dcera, zaracha si nezasluzi. Nespravne zvoleny postup rodica sposobil toxicku situaciu. Traumatizujes vlastne dieta, aj ked nie cielene.
Podobne planovane situacie ako aj celkovy pristup k vlastnemu dieťaťu vo veci zoznamovania s partnerkov, by si mal prebrat najprv s psychologickou.
Vyhnes sa zbytocnym neprijemnym situáciám a ked mas rad svoju dceru a zalezi ti na nej, ochránis ju pred dalsimi traumami.
@krasnavila rozumne vysvetlene. Také nároky má a sam reaguje uplne zle. Truľo
@anonym_autor OMG toto nemoze byt real 😂😂😂 Normalne scenar pre rodinne pripady 😂😂😂
Zaklad si neudal. Výšku. Ziadna nechce trpaslíka. A co ma udivuje je vek. Prečo nehľadáš peknú babu mladú ale starú vyzitú 40tničku,?
Zaklad si neudal. Výšku. Ziadna nechce trpaslíka. A co ma udivuje je vek. Prečo nehľadáš peknú babu mladú ale starú vyzitú 40tničku,?
@klara546 Vsak on je uplne podpriemer 43 rokov, zije v nebytovom priestore s pubertiackov, ma sedive vlasy a plno inych minusov. A chce dokonalu, nadhernu bezdetnu zenu 😃😃.
@anonym_autor takže tvoja tučná dcéra povedala tvojmu novému objavu, že je stará a je vymaľované 😂 good job👍

@anonym_autor Autor, zodpovedam presne tvojim narokom. Mam 35 rokov, 172 cm/64 kg, vlasy spinavy blond, robim silovy trening 3x do tyzdna, kazdy den 10K krokov, mam VS 3. stupna, a kedze nemam dieta, budujem si karieru. Predtym, nez budeme pokracovat, mam 2 otazky:
1. Aky si vysoky?
2. Kolko zarabas brutto/netto?
@mala_arkana chcela by si chlapa, ktory travi dopoludnie s jednou a vecer sa uz muchluje s druhou?