Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna
Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

@anonym_5ac598 že písala jeho dcéra, aký je ocko pekný chlap, ako všetky dievčatá v jej triede po ňom idú, ako si zaslúži krásnu, inteligentnú ženu. Že nie tú kačicu, čo bola s nimi v aute a nevyzerala vôbec tak, ako sa profilovala na sociálnych sieťach. Ocko má naviac. A že jej poslal fotky 6tich žien a ona mu radila, ktorú áno. A že má s ockom veľmi dobrý vzťah a ľubia sa 🙂. Posledná veta - keď vyšla kačica z auta, ocko sa na mňa pozrel a ja som vedela, že je dobre.
@anonym_311b62 ježiši, to je trtko...😂