icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

8. aug 2026

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

autor
17. aug 2026
@anonym_6a4733

@anonym_autor takže tvoja tučná dcéra povedala tvojmu novému objavu, že je stará a je vymaľované 😂 good job👍

@anonym_6a4733 dcera ma pri cca 170 cm hmotnost okolo 55 kilogramov. Jednalo sa o nieco uplne ine.

anonym_311b62
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_6a4733 dcera ma pri cca 170 cm hmotnost okolo 55 kilogramov. Jednalo sa o nieco uplne ine.

@anonym_autor zaútočila na to, že nemá deti? A ved takú si chcel, čo nemá deti. A potom tvoja dcéra zatne do živého?

anonym_5c6146
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_autor zaútočila na to, že nemá deti? A ved takú si chcel, čo nemá deti. A potom tvoja dcéra zatne do živého?

@anonym_311b62 Ty mu veris tieto jeho vymysly? Vsak on si vymysla tieto pribehy 😃. Jasne pubertiacku zobral tatko na svoje druhe rande. A predtym pubertiacke posielal fotky 2 zien nech mu vyberie, ktora je ta prava. A za dva dni nasiel na zoznamke 2 dokonale nadherne bezdetne zeny skoro 40 rocne, ktore sa hned stretli so 43 rocnym pankom sedivym, ktory zije v nebytovom priestore s pubertiackou 😃. A stretol sa s nimi este aj jeden den. Vsak to je rozpravkar. Este tu popise nezmyslov. A mysli si, ze ho tu obdivujeme 😃.

anonym_311b62
17. aug 2026
@anonym_5c6146

@anonym_311b62 Ty mu veris tieto jeho vymysly? Vsak on si vymysla tieto pribehy 😃. Jasne pubertiacku zobral tatko na svoje druhe rande. A predtym pubertiacke posielal fotky 2 zien nech mu vyberie, ktora je ta prava. A za dva dni nasiel na zoznamke 2 dokonale nadherne bezdetne zeny skoro 40 rocne, ktore sa hned stretli so 43 rocnym pankom sedivym, ktory zije v nebytovom priestore s pubertiackou 😃. A stretol sa s nimi este aj jeden den. Vsak to je rozpravkar. Este tu popise nezmyslov. A mysli si, ze ho tu obdivujeme 😃.

@anonym_5c6146 nie, jasné, že mu neverím, ale čakám čo hodí ďalšie. Lebo ako som vravela, na Elitedate nikto taký ako sa on opisuje nie je 🙂.

anonym_5c6146
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_5c6146 nie, jasné, že mu neverím, ale čakám čo hodí ďalšie. Lebo ako som vravela, na Elitedate nikto taký ako sa on opisuje nie je 🙂.

@anonym_311b62 Tak uvidime co tu este za hluposti popise 😃. On urcite si este nieco povymysla. To je diagnoza, ze niekto si vymysla a rozprava co zazil, aj ked to vobec nezazil, a len tak ho to bavit neprestane.

bielasovicka
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ved ty sám si písal ze išlo o telesne parametre tvojej dcéry. Čo to je, keď nie kilá? Aspoň povedz o co išlo, a nenatahuj nás zbytočne. Lebo takto si naozaj každá myslíme ze si vymýšľas.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_5c6146
17. aug 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor A myslis, ze toto je nejaky dokaz 😃? Vsak staci ti 2 telefony a pises sam sebe 😃. Ty pan kacica. Tebe tak nieco verit. Ak mas taky krasny vztah s pubertiackou v prvom rade vam kup byvanie a nezite v nebytovom priestore. Ved to je hrozne tak zit dlhodobo.

anonym_5c6146
17. aug 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Jezisi, teraz som ten hlod precitala dokonca 😃. Polovica bab z triedy pubertiacky je mimo so 43 rocneho sediveho pana. Panko, nepis tieto nezmysly sam sebe a sem to das vraj ako dokaz.

anonym_311b62
17. aug 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak teraz si sa maximálne zhodil týmto a prerazil si dno.

anonym_5ac598
17. aug 2026

Prosím vás ženy, čo tam písal? Lebo zmazal to a my ostatné sme to nevideli a teraz plačeme 😅😅😅

anonym_5c6146
17. aug 2026
@anonym_5ac598

Prosím vás ženy, čo tam písal? Lebo zmazal to a my ostatné sme to nevideli a teraz plačeme 😅😅😅

@anonym_5ac598 Akoze jeho dcera mu pisala pre nas spravu 😄. Ozaj dlha sprava 😃. Tatino je dokonaly, skvely chlap, a zasluzi si urcite krajsiu a dokonalejsiu zenu, ako tu co s nami bola v aute. Je tak mimoriadne krasny, a skvely, ze polka bab z nasej triedy je z neho mimo. A ja mam s tatinom skvely vztah, a vsetko si hovorime. A lutujem, ze vy tak skvely vztah s rodicmi nemate.
Uz si viac nepamatam co tam pisal za nu tento panko 😀.

anonym_311b62
17. aug 2026
@anonym_5ac598

@anonym_5ac598 že písala jeho dcéra, aký je ocko pekný chlap, ako všetky dievčatá v jej triede po ňom idú, ako si zaslúži krásnu, inteligentnú ženu. Že nie tú kačicu, čo bola s nimi v aute a nevyzerala vôbec tak, ako sa profilovala na sociálnych sieťach. Ocko má naviac. A že jej poslal fotky 6tich žien a ona mu radila, ktorú áno. A že má s ockom veľmi dobrý vzťah a ľubia sa 🙂. Posledná veta - keď vyšla kačica z auta, ocko sa na mňa pozrel a ja som vedela, že je dobre.

anonym_e4747c
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_5ac598 že písala jeho dcéra, aký je ocko pekný chlap, ako všetky dievčatá v jej triede po ňom idú, ako si zaslúži krásnu, inteligentnú ženu. Že nie tú kačicu, čo bola s nimi v aute a nevyzerala vôbec tak, ako sa profilovala na sociálnych sieťach. Ocko má naviac. A že jej poslal fotky 6tich žien a ona mu radila, ktorú áno. A že má s ockom veľmi dobrý vzťah a ľubia sa 🙂. Posledná veta - keď vyšla kačica z auta, ocko sa na mňa pozrel a ja som vedela, že je dobre.

@anonym_311b62 😂😂😂 paneboze, to je psychopat.

dadis
17. aug 2026

Haha, ze 14r dievcata su hotove zo styridsiatnika. Este nech sem napise ta zena/kacica, co z auta vystupila a kruh sa uzavrie 😃.

anonym_12a1e0
17. aug 2026

@anonym_autor už si musíš uvedomiť, že si vo veku kedy až takto nemôžeš vyberať....
škoda mám viac rokov 42 rokov,
som inteligentná, ale nemám vysokú školu aj keď pracujem vo vysokoodbornej funkcií
mám štíhlu postavu
dieťa dospelé, ktoré býva samostatne a zarába si sám na seba ...Takže smola 😀
Ale nenašla som nič, čo ponúkaš ty, lebo zabezpečenie by malo by byť už automatické v tvojom veku.

anonym_311b62
17. aug 2026

Hodila som tvoj úvodný text do AI.

Najviac mi vystupuje do popredia jeho potreba kontroly a selekcie. Veľmi veľa priestoru venuje tomu, aká má byť žena: vek, bezdetnosť, dlhé vlasy, postava, šport, vzhľad, vzdelanie, hygiena, vystupovanie, ženskosť, oddanosť. Naopak, o svojich slabinách, vzťahovej minulosti alebo o tom, čo sám vo vzťahu potrebuje zlepšovať, nepovie prakticky nič.

Formulácia, že nechce komplikovanú minulosť, drámu ani ženu, ktorá potrebuje neustále uisťovanie o svojej hodnote, je zaujímavá. Môže to znamenať jednoducho to, že nechce a nezvládne emočne náročný vzťah. Ale môže to tiež znamenať, že má nízku toleranciu voči ženským potrebám.

Tiež by som si všimla kombináciu ochranca, lojálny, viem sa rozhodovať, vlastný názor a zároveň očakávanie, že žena bude nežná, ženská a oddaná. Môže to byť nie úplne zdravá preferencia tradičnejších rolí. Ale pri osobnom stretnutí by som zisťovala, či pod tým nie je potreba mať vo vzťahu dominantné postavenie.

Ďalšia vec: text je veľmi sebaprezentačný. Sebavedomý, vzdelaný, rozhľadený, cieľavedomý, finančne stabilný, samostatný, upravený, športový, inteligentný, pozorný, lojálny, ochranca, spoľahlivý. Prakticky samé pozitívne vlastnosti. To samo osebe nič nedokazuje, ale je tam pomerne veľký rozdiel medzi tým, ako detailne opisuje svoje kvality a ako detailne opisuje požiadavky na ženu.

anonym_5ac598
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_5c6146
@anonym_311b62
Ďakujeme žienky 😊 Tento suverénny truhlík maže vlastné odpovede, kto sa v tom má potom vyznať 😅

magdalienka11
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_587683 Dakujem velmi krasne. Praveze si myslim ze som to napisal primerane skromne, a na niektorych som dost ustupil. Uvedomil som si v nasom veku sa uz hlada tazsie, ci zlozitejsie.

@anonym_autor mám pre teba stávku - o 500 eur, že ani o 10 rokov nebudeš zadaný.... berieš?

anonym_23ccb1
17. aug 2026
@klara546

Zaklad si neudal. Výšku. Ziadna nechce trpaslíka. A co ma udivuje je vek. Prečo nehľadáš peknú babu mladú ale starú vyzitú 40tničku,?

@klara546 Aj si čítala koľko má rokov on? Okrem toho, 20 ročná žena bude mať iné, nároky, pravdepodobne bude chcieť svoje dieťa, nie sa starať o cudzie. Nabudúce pouzi mozog

anonym_6a4733
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ...a teraz tú o Karkuľke😎

anonym_fdcba5
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_311b62 on kazdym komentarom cim dalej tym viac to dno prehlbuje ale toto uz velmi tazko nieco tromfne. A ako rychlo to aj vymazal.

anonym_311b62
17. aug 2026
@anonym_fdcba5

@anonym_311b62 on kazdym komentarom cim dalej tym viac to dno prehlbuje ale toto uz velmi tazko nieco tromfne. A ako rychlo to aj vymazal.

@anonym_fdcba5 v živote tu nepísal tak zúfalý chlap, ktorý si tak krvopotne potrebuje validovať svoju hodnotu, že si vymýšľa. To aj nepodarok sa aspoň na nič nehrá. Ale tento sa zamotal vo svojom narcizme, frustrácii a fantázii.

tiezjedna
17. aug 2026
@anonym_311b62

@anonym_311b62 čo tam bol, že to tak rýchlo vymazal?

autor
17. aug 2026
@tiezjedna

@anonym_311b62 čo tam bol, že to tak rýchlo vymazal?

@tiezjedna Odkaz mojej dcery na dva komentare.

dadis
17. aug 2026
@anonym_autor

@tiezjedna Odkaz mojej dcery na dva komentare.

@anonym_autor Preco tvoja dcera mala potrebu sa vyjadrit v tejto dospelackej teme? Myslim si, ze by si mal najprv navstivit psychologa, aby si netahal dieta do vlastnych vztahovych zalezitosti. Ze jej posles profily zo zoznamky na approval je jasnym znakom neprimeraneho vztahu otec-dcera. Moj nazor je, ze kym si toto neporiesis, tak sancu na zdravy vztah prakticky nemas. Skus pogooglit vyraz "enmeshment"

hefo
17. aug 2026

Už to prestáva mať príliš súvis s realitou. A ak náhodou má, tak ľutujem všetky ženy, ktoré sa tento alfasamec pokúsi osloviť...

anonym_23ccb1
17. aug 2026
@hefo

Už to prestáva mať príliš súvis s realitou. A ak náhodou má, tak ľutujem všetky ženy, ktoré sa tento alfasamec pokúsi osloviť...

@hefo Skôr alfa debil

hefo
17. aug 2026
@anonym_23ccb1

@hefo Skôr alfa debil

@anonym_23ccb1 To bol sarkazmus, ale pravda, nie úplne výrazný...

anonym_9d797d
20. aug 2026
@anonym_autor

Damy. damy. damy.. Koselu ozaj riesit nemusite, ta je uz davno dolu. Dcera, ano presne to niekto trafil je pravena prechadzkach Londinom s jej matkou. Moja kolegyna je moja expartnerka. Nie matka dcery. Ano aj nazov banky niekto trafil. A ci to niekto splna? alebo nie? . Neozvala sa ziadna, cize je to irelevantne uz rieit. Profil este nevymazem, a sem tam nahliadnem. No diskutovat s vami nieje o com, ak zaujem nieje. Prijemny a pekny vecer.

@anonym_autor tak tym "londinom" si zabil aj ten zvysok zien co ti boli ochotne tie kecy uverit - ale aspon som sa pobavila (nie na tebe, ty si velmi hlboko pod moju uroven, ale na odpovediach pohotovych zien)