icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

Včera o 12:05

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

biba_18
Včera o 13:16

nie som ako ivan z mrázika, lebo ten bol blond…
si takmer dokonalý, len tá bystrosť sa voľakade pomedzi riadky zatúlala…
alebo máš zmysel pre humor ktorému nerozumiem. ale to sa mi nezdá… 😏

anonym_5f9b8a
Včera o 13:17

@anonym_autor zvazujem ze ti napisem ale mam zopar doplnujucich otazok. Aku mas minulost? Nejake deti, ine zavazky, dlhy? Apartman v prenajme alebo vlastny, pripadne hypoteka? Trestny register cisty? Vzdelanie? Kde pracujes, aka profesia? Vodicak mas? Vyska a vaha? Vlasy su? Zuby udrziavane? Zatial co mi napadlo

anonym_7d09c1
Včera o 13:23

Gumova Annca,je najlepsia partnerka aku hladas.

autor
Včera o 13:24
@anonym_5f9b8a

@anonym_autor zvazujem ze ti napisem ale mam zopar doplnujucich otazok. Aku mas minulost? Nejake deti, ine zavazky, dlhy? Apartman v prenajme alebo vlastny, pripadne hypoteka? Trestny register cisty? Vzdelanie? Kde pracujes, aka profesia? Vodicak mas? Vyska a vaha? Vlasy su? Zuby udrziavane? Zatial co mi napadlo

@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.

anonym_9536d0
Včera o 13:26
@anonym_autor

@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.

@anonym_autor prečo žena ma byt bezdetna a ty máš dieťa?

anonym_5ac598
Včera o 13:26
@anonym_5f9b8a

@anonym_5f9b8a pýtaj sa viac. Rád o sebe píše 🙂

anonym_5c6146
Včera o 13:27
@anonym_autor

@anonym_autor Takze ty mas dieta a tvoja potencialna partnerka ma zakazane mat dieta 😃. A to uz v takom vysokom veku musi byt bezdetna. Jaj pokracuj. Tato diskusia bude mat aspon 15 stran.

autor
Včera o 13:27
@anonym_9536d0

@anonym_9536d0 Nic viac nic menej. Rozhodnutie ktore treba akceptovat.

anonym_8df847
Včera o 13:28
@anonym_autor

@anonym_autor Meno si mi síce neprezradil, ale už viem, že si niekto iný. 😁 No neviem, podľa opisu si podľa môjho názoru taký priemerný muž, nič extra. Ale to bola aj tá známosť, časom som zistila, že som našla niečo lepšie. Prepáč za úprimnosť. Ale verím, že si nájdeš nejakú ženu k sebe, milú, rozumnú, ale úprimne ti poviem, to čo hľadáš, k tebe nepasuje. Máš privysoké nároky na to, čo ponúkaš. Taká žena, ktorú hľadáš, určite nebude chcieť chlapa realiťaká s jedným aparatmanom a ešte aj s dieťaťom na krku.

anonym_5524a0
Včera o 13:29
@anonym_9536d0

@anonym_9536d0 zistil ze rodina nie je jeho parketa..

anonym_5c6146
Včera o 13:29
@anonym_autor

@anonym_autor Inak robis na pobocke banky? Ked pises, ze hypoteky ponukas. Dost zle platene su tieto pozicie v banke.

anonym_652736
Včera o 13:30

Podla opisu som to cela ja, len som zo Senca a ty mas len BA lokalitu... No nevadi, zivot ide dalej

autor
Včera o 13:30
@anonym_8df847

@anonym_autor Meno si mi síce neprezradil, ale už viem, že si niekto iný. 😁 No neviem, podľa opisu si podľa môjho názoru taký priemerný muž, nič extra. Ale to bola aj tá známosť, časom som zistila, že som našla niečo lepšie. Prepáč za úprimnosť. Ale verím, že si nájdeš nejakú ženu k sebe, milú, rozumnú, ale úprimne ti poviem, to čo hľadáš, k tebe nepasuje. Máš privysoké nároky na to, čo ponúkaš. Taká žena, ktorú hľadáš, určite nebude chcieť chlapa realiťaká s jedným aparatmanom a ešte aj s dieťaťom na krku.

@anonym_8df847 Moje zamestnanie nieje ale realitny agent. Pracujem tam kde hraskovo zelenu neznasa kazdy zamestnanec.

anonym_8df847
Včera o 13:31
@anonym_5c6146

@anonym_autor Inak robis na pobocke banky? Ked pises, ze hypoteky ponukas. Dost zle platene su tieto pozicie v banke.

@anonym_5c6146 Ja som čakala, že podľa opisu zarába minimálne 6-7 000€ v čistom, žiadne dieťa, žiadna exmanželka, minimálne 3 byty a profesia neviem, ale dovolenky a luxus. A tu som sa dočítala, že pracuje v banke na nejakej pozícii (ani nie riaditeľa). 😂😂😂😂

Nehejtím žiadne pozície, aby to tak nevyznelo, ale tento chlap si naozaj o sebe veľa namysla...

anonym_38972d
Včera o 13:32
@anonym_autor

@anonym_autor Fotku si sem nedal, takze nevieme posudit, ci si naozaj taky krasny, ako pises, ale ak je to tak, ako s tou inteligenciou, tak to asi nic moc nebude. Na mna teda ako inteligentny vobec neposobis. A to mnohe vysvetluje.

anonym_5ac598
Včera o 13:34

Úúúú, pán sa rád hrá na tajomného 😅 Bankár jeden vyšportovaný, kultivovaný, rozhliadený.

anonym_8df847
Včera o 13:35
@anonym_autor

@anonym_8df847 Moje zamestnanie nieje ale realitny agent. Pracujem tam kde hraskovo zelenu neznasa kazdy zamestnanec.

@anonym_autor
@anonym_autor Keby si napísal, že hľadáš obyčajnú úprimnú ženu s dobrým srdcom, pokojne aj s dieťaťom, ktorú by si ľúbil a staral sa o ňu, že si tiež obyčajný starostlivý chlap, verím tomu, že tu na MK by si si nejakú našiel. Ale bohužiaľ, hľadáš dokonalú tip-top ženu, ktoré nehnevaj sa na mňa, ale také ženy lovia úplne niekde inde...

anonym_5c6146
Včera o 13:37
@anonym_autor

@anonym_autor Kde hraskovo zelenu farbu neznasa kazdy zamestnanec. To takto odpovas aj kamosovi, ktoreho stretnes po rokoch? Vsak normalne si dostal otazku kde pracujes. Robis hypoteky. Takze v banke, kde inde? Mas velmi slaby plat tym padom. Byt zdedeny. A este vyzivne musis platit. No cim dalej pises, tak horsie a horsie. A to sa tu iba bavime na tom co pises. Pochybujem, ze niektora tu ma o teba naozaj zaujem.

alickapusinka
Včera o 13:39

Určite krásna vzdelana inteligentna slobodna bezdetna,vysokoškolsky vzdelana športovo založena bude chcieť chlapa rozvedeneho z pubertalnou dcérou.Modelka a s dlhými vlasmi. Prosím rýchlo zostup na zem a prestaň tak akurat snívať.Partnerka musi byť bezdetna ale TY sám máš 14 ročnu dcéru si rozvedený. Tak nesnívaj take si určite najdu slobodných bezdetných.Ktora mlada žena sa chce zaoberať 14 ročnou puberťačkou.No taku aku hľadaš TY take sú pre iných chlapov.Slobodných bezdetných bohatých.Tak snívaj dalej.Sám rozvedený by chcel slobodnu bezdetnu.Hľadaj si rozvedenu a s deťmi ako máš TY prečo by s amala ulakomiť na rozvedeneho zo 14 ročnou pubertou enjaka mlada slobodna bezdetna modela.Taku aku hľadaš TY si môžu dovoliť manažer, podnikateľ, prachač a nie rozvedený chlap.Kúp si knihu.

anonym_c1366c
Včera o 13:47

Dievčatá ja sa smejem. Tento tajomný bankár má šedivé vlasy a plešinu a okuliare je rozvedený a hľadá prekrásnu krásku. Xi xi.

anonym_9536d0
Včera o 13:54
@anonym_autor

@anonym_9536d0 Nic viac nic menej. Rozhodnutie ktore treba akceptovat.

@anonym_autor doma dcéru v puberte a hľadáš ženu čo nemá ani jedno
No to neviem,kt.sa.bude do toho chcieť
Ale držím palce

anonym_1e253e
Včera o 13:55
@alickapusinka

Určite krásna vzdelana inteligentna slobodna bezdetna,vysokoškolsky vzdelana športovo založena bude chcieť chlapa rozvedeneho z pubertalnou dcérou.Modelka a s dlhými vlasmi. Prosím rýchlo zostup na zem a prestaň tak akurat snívať.Partnerka musi byť bezdetna ale TY sám máš 14 ročnu dcéru si rozvedený. Tak nesnívaj take si určite najdu slobodných bezdetných.Ktora mlada žena sa chce zaoberať 14 ročnou puberťačkou.No taku aku hľadaš TY take sú pre iných chlapov.Slobodných bezdetných bohatých.Tak snívaj dalej.Sám rozvedený by chcel slobodnu bezdetnu.Hľadaj si rozvedenu a s deťmi ako máš TY prečo by s amala ulakomiť na rozvedeneho zo 14 ročnou pubertou enjaka mlada slobodna bezdetna modela.Taku aku hľadaš TY si môžu dovoliť manažer, podnikateľ, prachač a nie rozvedený chlap.Kúp si knihu.

@alickapusinka
To jej hned tie dlhe vlasy osediveju 😄

nelca84
Včera o 14:00

@anonym_autor este si zabudol napisat, ze si aj skromny 😃

anonym_5c6146
Včera o 14:00
@anonym_c1366c

Dievčatá ja sa smejem. Tento tajomný bankár má šedivé vlasy a plešinu a okuliare je rozvedený a hľadá prekrásnu krásku. Xi xi.

@anonym_c1366c To som prehliadla, ze pisal. Este ma aj plesinu v 43? A okuliare.
To bude ako unbehoven, uz ani neviem aky ma teraz nick. Obezny chlap unbehofen a hlada stihlu zenu. Obeznu by nechcel ani nahodou.
Tak tento plesaty, vlasy sedive chce prekrasnu zenu 😀. No sranda ozaj.

anonym_2019d7
Včera o 14:07
@anonym_5c6146

@anonym_c1366c To som prehliadla, ze pisal. Este ma aj plesinu v 43? A okuliare.
To bude ako unbehoven, uz ani neviem aky ma teraz nick. Obezny chlap unbehofen a hlada stihlu zenu. Obeznu by nechcel ani nahodou.
Tak tento plesaty, vlasy sedive chce prekrasnu zenu 😀. No sranda ozaj.

@anonym_5c6146 plešinu nemá, teda to nepísal. Len že mu už nabieha prešedivelosť

anonym_3e86b7
Včera o 14:08
@anonym_2019d7

@anonym_5c6146 plešinu nemá, teda to nepísal. Len že mu už nabieha prešedivelosť

@anonym_2019d7 takto vznikaju hoaxy. 🙂
Potom pridu zeny, ako nikoho nemozu najst. Lebo nikto im nevyhovie. 🙂 Esteze je tu kazda dokonala. .. a vyzera o 20 rokov mladsie. Minimalne. :D

anonym_5c6146
Včera o 14:11
@anonym_3e86b7

@anonym_2019d7 takto vznikaju hoaxy. 🙂
Potom pridu zeny, ako nikoho nemozu najst. Lebo nikto im nevyhovie. 🙂 Esteze je tu kazda dokonala. .. a vyzera o 20 rokov mladsie. Minimalne. :D

@anonym_3e86b7 Ale v tejto diskusii ziadna zena nepise, aka je krasna. Tu tento Ivanko z mrazika pise, ze chce prekrasnu a dokonaku zenu, tak sa bavime. Lebo ma poziadavky na zenu hrozne, este aj bezdetna musi byt atd. a teda on neponuka nic zaujimave. Diskusia na pobavenie. Este iste aj 20 stran pribudne.

anonym_3d9f34
Včera o 14:14

Tak s tou dcerou si to zabil, nie preto, ze ju máš, ale ze partnerka ma byt vez dieťaťa. Ani keby si bol dokonalosť sama, ďakujem.

anonym_3e86b7
Včera o 14:17
@anonym_3d9f34

Tak s tou dcerou si to zabil, nie preto, ze ju máš, ale ze partnerka ma byt vez dieťaťa. Ani keby si bol dokonalosť sama, ďakujem.

@anonym_3d9f34 mozno s nou chce mat este jedno dieta 🙂
Inak na zoznamkach casto zeny maju v poziadavkach bezdetny muz, alebo deti 18+ by nevadili. 18- teda vadia. 🙂

anonym_2019d7
Včera o 14:20
@anonym_3d9f34

@anonym_3e86b7 mne osobne zas takáto požiadavka sama o sebe nepríde ničím zlá. Sama som chlapa s deťmi už nechcela. Ale v kontexte toho všetkého ostatného mi to príde trochu komické.

@anonym_3d9f34