icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

Včera o 12:05

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

anonym_3e86b7
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 12:42
@anonym_8df847

@anonym_autor Nie, tak sa nevolám. Ale môžeš odhaliť len pre zaujímavosť aspoň začiatočné písmeno tvojho krstného mena. 🙂

@anonym_8df847 M .

anonym_5c6146
Včera o 12:43

Presedively (sam to o sebe napisal) 43 rocny stary mladenec hlada dokonalu a prekrasnu zenu 😀. Tak tato diskusia bude mat vela stran.
Ponuknite sa 🍿🍿

anonym_1a359e
Včera o 12:44
@anonym_autor

@anonym_8df847 M .

@anonym_autor konfekčná veľkost nič moc😂

anonym_8df847
@anonym_autor

@anonym_8df847 M .

@anonym_autor Sranda, aj moje meno začína na M. Avšak dotyčný, ktorého som uviedla, sa volal na G. 😁

anonym_eda2cf
@anonym_autor

@anonym_8df847 Tina? alebo Natt??

@anonym_autor Co tej dokonalej žene ponúkas? Manželstvo a finančné zabezpečenie, deti? Alebo len s Tebou zabije posledné roky, kedy má šancu nájsť si niekoho na obyčajný rodinný život a potom skončí ako ďalšia starnúca chudera, ktorá tu raz bude vypisovať, ako pravidelne cvičí a koľko dava mesačne na kozmetiku a skrášľovacie zákroky?

anonym_23ccb1
Včera o 12:48
@anonym_5c6146

Jedna pre teba na MK tu je. Dava tu fotky seba v plavkach. Pise aka je krasna 😃. Snad sa ti ozve. Boli by ste skvely par. Ona je prescedcena o svojej krase, a je krasou posadnuta. Ale ma malo like na fb, aj ked da foto v plavkach. Tak neviem ci nema u teba cierny bod. Lebo ty chces taku za ktorou sa muzi otacaju a iste aj like davaju 😀.

@anonym_5c6146 To vážne je tu taká existencia? Aky má nick?

anonym_5c6146
Včera o 12:49
@anonym_23ccb1

@anonym_5c6146 To vážne je tu taká existencia? Aky má nick?

@anonym_23ccb1 Vzdy pise anonymne. Posledna jej diskusia bola, ze preco jej davaju tak malo like na fb, a pridala aj foto bez hlavy. Biele gatky mala oblecene a vrch plaviek. A pisala, aka je krasna a my jej vsetky zavidime 😃.

anonym_cc282a
Včera o 12:50

Boze, ved to opisujes prave mna 😍😍😍 to som cela JA

tundra
Včera o 12:52

@anonym_autor máš auto?

anonym_962d69
Včera o 12:54

Žena tychto kvalit urcite tuzi po muzovi z modreho konika🤣🤣🤣

autor
Včera o 12:55
@anonym_8df847

@anonym_autor Sranda, aj moje meno začína na M. Avšak dotyčný, ktorého som uviedla, sa volal na G. 😁

@anonym_8df847 ved ja som pisal tvoje meno na M.

sisa_s
Včera o 12:56
@anonym_cc282a

Boze, ved to opisujes prave mna 😍😍😍 to som cela JA

@anonym_cc282a si rozhliadena? 😀

anonym_23ccb1
Včera o 12:57
@anonym_5c6146

@anonym_23ccb1 Vzdy pise anonymne. Posledna jej diskusia bola, ze preco jej davaju tak malo like na fb, a pridala aj foto bez hlavy. Biele gatky mala oblecene a vrch plaviek. A pisala, aka je krasna a my jej vsetky zavidime 😃.

@anonym_5c6146 🤣🤣🤣 Mám dosť

anonym_8df847
Včera o 12:58
@anonym_autor

@anonym_autor Zaujímavé, lebo ja som sa pýtala na iniciály tvojho mena, takže snáď ho už môžeš aj odhaliť. 😁

anonym_7fb207
Včera o 13:00

Keby si bol taký dokonaly, tak máš dávno partnerku/ manželku/ rodinu.
Mas 43 a si single? Niečo bude zle s tebou

anonym_cc282a
Včera o 13:03
@sisa_s

@anonym_cc282a si rozhliadena? 😀

@sisa_s iste 😍 rozhliadla som sa a to som cela JA

anonym_3e86b7
Včera o 13:06
@anonym_7fb207

Keby si bol taký dokonaly, tak máš dávno partnerku/ manželku/ rodinu.
Mas 43 a si single? Niečo bude zle s tebou

@anonym_7fb207 Mozno uz bol trikrat zenaty, co vies. 🙂 Rychloobratkovy tovar.

anonym_12a6a7
Včera o 13:06

za mňa slušný inzerát. Na rovinu napísal čo chce, čo očakáva.

autor
Včera o 13:07
@anonym_12a6a7

za mňa slušný inzerát. Na rovinu napísal čo chce, čo očakáva.

@anonym_12a6a7 Dakujem.

anonym_b51d4b
Včera o 13:08

Ja si myslím, ze žien akú si opísal je veľa, akurát, ze Ty si v Tvojom veku sam je divne asi tym ženám bohužiaľ nestačís :/
Ale držím prsty 😁

anonym_3d9f34
Včera o 13:11

Ja mám kolegynu, ma 34 a je fakt krásna. Ale to je vsetko asi. 😀

autor
@anonym_b51d4b

Ja si myslím, ze žien akú si opísal je veľa, akurát, ze Ty si v Tvojom veku sam je divne asi tym ženám bohužiaľ nestačís :/
Ale držím prsty 😁

@anonym_b51d4b Dakujem. Ako sa tak rozhliadam, tak moj napad to dat prave sem nebol vobec prvy, a obavam sa ze ani posledny.. A to som v tom videl originalitu...

anonym_7fb207
@anonym_3e86b7

@anonym_7fb207 Mozno uz bol trikrat zenaty, co vies. 🙂 Rychloobratkovy tovar.

@anonym_3e86b7 ... Tak či onak. 43 ročný slobodný chlap je chodiaci red flag

anonym_5c6146
@anonym_b51d4b

Ale držím prsty 😁

@anonym_b51d4b Takych zien je sice vela, ale maju manzela a deti. A necakaju na presediveleho 43 rocneho chlapa. Mozno je par bezdetnych, ako on chce, ale neviem ci ich zaujme inzeratom.

personality
Včera o 13:13

Fotku môžeme vidieť?

anonym_5c6146
@anonym_autor

@anonym_b51d4b Dakujem. Ako sa tak rozhliadam, tak moj napad to dat prave sem nebol vobec prvy, a obavam sa ze ani posledny.. A to som v tom videl originalitu...

@anonym_autor Ale, dobre ze si to sem dal. Aspon si pobavil 😃.

autor
@anonym_3d9f34

Ja mám kolegynu, ma 34 a je fakt krásna. Ale to je vsetko asi. 😀

@anonym_3d9f34 Tiez mam krasnu kolegynu, No ma az 36, a vela z toho splna. No je to zaroven moja byvala druzka. Teda vela si nepomozem.

anonym_8df847
Včera o 13:14
@anonym_autor

@anonym_autor Už môžeš odhaliť tvoje krstné meno? Som strašne zvedavá 😂

catherinah
Včera o 13:15
@anonym_autor

@anonym_3d9f34 Tiez mam krasnu kolegynu, No ma az 36, a vela z toho splna. No je to zaroven moja byvala druzka. Teda vela si nepomozem.

@anonym_autor preco si si ju nevzal za manželku? Btw co to je za vztah družka?